Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van hozzzá elvileg forgalmi meg tábla de azt irta h ideiglenesen kivonatta a forgalomból!
Hónapokig tart új törzskönyvet igényelni, és addig el se lehet adni a motort!
25 kW-tal nem fog 170-ig elmenni... Max 130 kmh körülbelül. És a fojtás általában nem elektronikus, hanem fizikailag korlátozzák a gázkar elfordíthatóságát.
Csak óvatosan az ilyenekkel. Még sose volt forgalomba helyezve? Mikori?
csá ha szeretnékk egyy 250 es mocit vennni de nincs forgalomba helyezve akkk is kelll vmit fizetni?jó lenne ha válaszolnátok mert fontos lenne!
na voltam megnezni eggy 636 ost 2005.eleg szep. DE .azt mondta a csavo hogy elektronikussan blokkolva van 170km/h ig.hogy a fordulat felmegy maxra is.mindeggy hogy 3ba vagy 6ba megy akkor is csak 170.hogy kilehet blokkolni. letezik ien vagy baromsag es 25 KW csak mas van a papirokban?
csá ha szeretnékk egyy 250 es mocit vennni de nincs forgalomba helyezve akkk is kelll vmit fizetni?
Sziasztok!

kérdésem lenne h vennék egy motort és az eladó elhagyta a törzskönyvét a motornak.

ilyenkor ha elviszem akkor nevemre tudom venni?

milyen lehetöségek vannak?

köszönöm!
Sziasztok lenne 1 kérdésem: van 1 1998 as Gilera Runnerem 125cm3 és az a bajom vele hogy hidegen alig csak töbszöri berugásra indúl. De viszont ha meleg a motorja akkor 1 rugás is elég. Ha tud valaki segíteni azt megköszönném.
Heloka!
Zsu kft.-nek hivják őket.Köszi szépen,akkor belevágok, ugyse volt még riasztos motorom.
Ja,még valami!
Valami állitási lehetőség van rajta?Pl:érzékenység,vagy ilyesmi?
Hali himizoli.Nekem thor 303 van a mociba.4300-ért vettem vmi kft-nél 1-év garival.A riasztó rögtön riaszt ha hozáérsz a távindítás is oké index villogtatás és kb 100m-ről megy.Nagyon jó és semi bajom nincs vele ved nyugodtan.
Kérdezd meg KEME-t,neki van manual-ja hozzá.Azt hiszem...Ha jól emlékszem
sziasztok!Meg tudná mondani nekem hogy 2004-es crf 450 r honda crosszmotor elsö telojába pontosan mennyi olaj kell.Sajna nincs meg a szerviz manual könyvem.Elöre is köszi!
Köszi!
A vaterán is van 1,licitálok rá.
4200.- fölé nem megyek,mert akkor igy is megvehetem.
Meg hát az oldalon van egy kis leírás is.
http://shop.unas.hu/shop_artde...
A leírás szerint elég jónak tűnik,de megmondom őszintén én a saját robogómba a CONRAD elektronikai boltból vásárolt szettet építettem be (2000 ft) ,persze saját magadnak kell összeállítani az alkatrészekből a mellékelt rajz,leírás szerint valamint bekötni beállítani is és csak mozgásérzékelése van.
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy van-e valakinek tapasztalata a THOR motorriasztorol,netán valakinek van a mocijában?
Érdekelne hogy érdemes-e beszerelni,meg hogy mit tud.
És ,hogy melyiket érdemesebb megvenni!?
Helló aszt szeretném megkérdezni ,hogy egy RMZ 250 (Tökéletes állapotú!) Ott hagy e egy KTM SX 125 öst válaszokat várom! (konkrétakat!)
Talán másokat is érint adásvétellel kapcsolatban ami velem történt:
3 éve eladtam a motoromat. Tiszta sor volt adásvételivel. Okmányirodába bejelentettem, hogy eladtam a mocit.
Csak hogy a vevő nem íratta át, hanem rá félévre eladta egy uj adásvételivel meg az én nevemmel aláírta(hamisitotta).
Az okmányirodákban a két adásvételi- most!- összefutott, és kiderült a turpisság. Pénzbirságra számithat a vevőm okirathamisitásért.
Kérdeztem mi van ha vevő megkér hogy egy uj adásvételit mint eladó írjak alá? Akkor én is bűnős lennék, hiszen már egyszer eladtam a motort, lejelentettem, tehát nem írhatok egy 2. adásvételit.
szomorú vagyok...
Azért köszi
ja, hivatalosan nem.
nekem A korl nál és B nél is azt mondták hogy mehetek vele nyugodtan, úgy is tettem bár rendőrrel nem találkoztam....
ez eléggé rendőrfüggő... de hivatalosan NEM vezethetsz vele csak majd a kis kártyával..