25 kW-tal nem fog 170-ig elmenni... Max 130 kmh körülbelül. És a fojtás általában nem elektronikus, hanem fizikailag korlátozzák a gázkar elfordíthatóságát.
na voltam megnezni eggy 636 ost 2005.eleg szep. DE .azt mondta a csavo hogy elektronikussan blokkolva van 170km/h ig.hogy a fordulat felmegy maxra is.mindeggy hogy 3ba vagy 6ba megy akkor is csak 170.hogy kilehet blokkolni. letezik ien vagy baromsag es 25 KW csak mas van a papirokban?
Sziasztok lenne 1 kérdésem: van 1 1998 as Gilera Runnerem 125cm3 és az a bajom vele hogy hidegen alig csak töbszöri berugásra indúl. De viszont ha meleg a motorja akkor 1 rugás is elég. Ha tud valaki segíteni azt megköszönném.
Heloka!
Zsu kft.-nek hivják őket.Köszi szépen,akkor belevágok, ugyse volt még riasztos motorom.
Ja,még valami!
Valami állitási lehetőség van rajta?Pl:érzékenység,vagy ilyesmi?
Hali himizoli.Nekem thor 303 van a mociba.4300-ért vettem vmi kft-nél 1-év garival.A riasztó rögtön riaszt ha hozáérsz a távindítás is oké index villogtatás és kb 100m-ről megy.Nagyon jó és semi bajom nincs vele ved nyugodtan.
sziasztok!Meg tudná mondani nekem hogy 2004-es crf 450 r honda crosszmotor elsö telojába pontosan mennyi olaj kell.Sajna nincs meg a szerviz manual könyvem.Elöre is köszi!
A leírás szerint elég jónak tűnik,de megmondom őszintén én a saját robogómba a CONRAD elektronikai boltból vásárolt szettet építettem be (2000 ft) ,persze saját magadnak kell összeállítani az alkatrészekből a mellékelt rajz,leírás szerint valamint bekötni beállítani is és csak mozgásérzékelése van.
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy van-e valakinek tapasztalata a THOR motorriasztorol,netán valakinek van a mocijában?
Érdekelne hogy érdemes-e beszerelni,meg hogy mit tud.
Talán másokat is érint adásvétellel kapcsolatban ami velem történt:
3 éve eladtam a motoromat. Tiszta sor volt adásvételivel. Okmányirodába bejelentettem, hogy eladtam a mocit.
Csak hogy a vevő nem íratta át, hanem rá félévre eladta egy uj adásvételivel meg az én nevemmel aláírta(hamisitotta).
Az okmányirodákban a két adásvételi- most!- összefutott, és kiderült a turpisság. Pénzbirságra számithat a vevőm okirathamisitásért.
Kérdeztem mi van ha vevő megkér hogy egy uj adásvételit mint eladó írjak alá? Akkor én is bűnős lennék, hiszen már egyszer eladtam a motort, lejelentettem, tehát nem írhatok egy 2. adásvételit.
kérdésem lenne h vennék egy motort és az eladó elhagyta a törzskönyvét a motornak.
ilyenkor ha elviszem akkor nevemre tudom venni?
milyen lehetöségek vannak?
köszönöm!
Zsu kft.-nek hivják őket.Köszi szépen,akkor belevágok, ugyse volt még riasztos motorom.
Ja,még valami!
Valami állitási lehetőség van rajta?Pl:érzékenység,vagy ilyesmi?
A vaterán is van 1,licitálok rá.
4200.- fölé nem megyek,mert akkor igy is megvehetem.
http://shop.unas.hu/shop_artde...
Érdeklődnék,hogy van-e valakinek tapasztalata a THOR motorriasztorol,netán valakinek van a mocijában?
Érdekelne hogy érdemes-e beszerelni,meg hogy mit tud.
3 éve eladtam a motoromat. Tiszta sor volt adásvételivel. Okmányirodába bejelentettem, hogy eladtam a mocit.
Csak hogy a vevő nem íratta át, hanem rá félévre eladta egy uj adásvételivel meg az én nevemmel aláírta(hamisitotta).
Az okmányirodákban a két adásvételi- most!- összefutott, és kiderült a turpisság. Pénzbirságra számithat a vevőm okirathamisitásért.
Kérdeztem mi van ha vevő megkér hogy egy uj adásvételit mint eladó írjak alá? Akkor én is bűnős lennék, hiszen már egyszer eladtam a motort, lejelentettem, tehát nem írhatok egy 2. adásvételit.
Azért köszi