Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali a napoban veszek egy 180as Runner-t és 50esként tervezem hogy használni fogom, nos a kérdésem/kérésem az lenne hogy az óra 160ig van skálázba (ez probléma) tudnátok nekem ötletet adni hogy honnan tudok szerezni max 80ig skálázott olyan papir szerűséget?(net vagy ilyesmik, fő hogy olcsón vagy a legjobb lenne ha ingyen meguszhatnám)előre is kössz a segitségeket (a legjobb lenne egy net-cim ahol vannak ilyen dolgok (feltéve ha létezik ilyen?!)
Miért nem motormárkából keresel endúrót? Mert a kimkó vagy mi nem az!
Valaki segítsen! Van Kymco-ba enduró? Milyen fajták vannak?
Sziasztok!

Lenne egy kis problémám. Barátom vett egy Aprilia Leonardo 125-öst (2003) és 400m próbaút után elkezdett az olaj folyni a hajtásnál valahol. Elég szépen termeli ki az olajat.
Kérdésem, hogy találkozott már valaki ilyen problémával? Lehetséges hogy a tömítés ereszt valahol?

S.O.S !
hi
gondolkozom egy 79es Yamaha XS650 vásárlásán
német papírjai vannak.
veteránnak szeretném üzembe helyezni
ekkor milyen költségek várhatók az első üzembehelyezésnél?
a veterán gépeknek mennyi az éves költségei? (biztosítás telj.adó stb)
műszakiztatni 2 évente kell?
köszi!
Köszönöm szépen a gyors választ. Hello.
át.
Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni. Múlt héten kellet volna vizsgáznom KRESZ-ből, a Petzvál utcában, de nem tudtam vizsgázni, mert nem volt nálam a jogsim (a motoros ruhában maradt), így nem engedtek vizsgázni, viszont a vizsgalapot se kaptam meg, mondván, hogy majd a következő alkalommal. Jövőhét szerdára kaptam időpontot, viszont a Vas Gereben utcában, pár kerülettel odébb. Az lenne a kérdés, hogy ilyenkor a vizsgalapot átküldik a másik vizsgahelyre, vagy mi lesz vele? Nem szeretnék megint ilyen apróságok miatt "szívni". Előre is köszi a válaszokat. Sziasztok.
Külföldről behozott zx-6r 2005-ös ugye a motor egyszer már külföldön forgalomba volt helyezve és ott is lett kivonatva itt Mo.-n hogy tudom lepapíroztatni 25kW-ra mi ennek a módja? Computerrel írni kell rá egy programot? Ki csinálja ezt meg nekem? Vagy ennél egyszerűbb? Valaki pls help aki ehhez kicsit is ért!

MSN:er007007@hotmail.com
Örülök, hogy magadra vetted,és ez a lényeg, meg az, hogy ha TE is annyit motoroztál ,mint én, akkor rájössz hogy nem minden a sebesség, majdnem kétszer annyi időt motoroztam, mint Te éltél. 1974 óta sokszor az mentett meg, hogy elgondoltam mit gondol a másik! mert elsőbbség akkor van, ha megadják! A mai sisakok, ha csak nem kínai gyártmány és nem nyócezeré vetted akkor jók. de vegyél egy 40-50 ezer körülit, és biztos meg leszel vele elégedve. És motorozz évtizedekig.
Igen a fejemre, csak ha kifujja a szemem a menetszél, vagy könnyen törik, és nem bír sokat, akkor nem yó arra amire venném, ezért kértem ki a véleményeteket. Am azért vettem motort h haladjak vele, és a nagy tempó is relatív. Most nem kezdem el részletezni h mikor megyek gyorsan( ahol nincs auto épp) vagy lassan, (ahol sok a baraom) stb.. De ugy gondolom h 90nél is elémvághat 1 autos, és akkor is kell h védjen, ez az 1ik a másik h, olvastam a "boncterembe" az említett bukórol 60ig yó de 110 120nál is már kifolyik a szeme, és megsüketül olyan szél van benne. Ezt a hatalmas és gyilkos tempót még 1 előzésnél vagy akar szabályosan autopályán is ellehet érni.... és akkor még arrol nem is beszéltem mivan ha pályára akarok menni.... ott is 90? .. szal sztem kicsit elhamarkodott volt a "yópofaságod" de a szerv felajánlás nem rossz ötlet;)
Széles utat, gumifalat, zajmentes bukóóóót!
sziasztok cbr600 96-os hol nyilik az ülés tudja v.ki köszi
Szerintem a sisakot a fejedre veszed nem a motorra,ha a mérete jó, (nem szorít, kilátsz belőle ,akkor vedd meg. A tempót meg ne a motorhoz válaszd, akinek ferrarija van az sem közlekedik 360 -al.De hát te tudod, csak a szerveidről legyen a jogsidban egy papír , hogy felajánlod őket! A transzplantációs intézet meg a motorbontó nagyon fog örülni ! Gondolom jó érzés , hogy többeknek örömet szerzel.
Srácok kéne 1 kis segítség!

Arrol lenne szó h épp sisak vásárlás előtt állok, és találtam 1 még nem használt sisakot, bolti áron alul. "AGV Airtech üvegszál kompozit " szeretném kikérni a véleményeteket erről a sisakor, már ha van, vagy mit hallottatok róla! Gsx-r 750 k5re venném, ( elég nagy tempóra)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Xes
így mondják hogy horgony vagymi, és rmc, shox, gyakorlatilag bárhol van ilyen, vagy ilyesmi..
Tudsz mondani legalább egy helyet... Érdekelne az ára, meg hogy mi a pontos neve?!
hát, ilyne horgonyos megoldások sok helyen vannak, kb midnenhol..
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezt a fajta motor zárat, amit fixen lehet rögzíteni, hol lehet kapni? Nem tud valaki ilyet?
én sokat nyomtam rendszám meg jogsi nélkül. akkor bevállaltam, most már felnőttesebbre veszem, de tizenévesen és tudva hogy eltiltásba meg pénzbe fog kerülni vállalható.
hm.. ha zavar hogy nem fedett helyne lesz, nézd me ga galériámat..
Örülök, hogy tudtam segíteni!
Köszi! Itt végre jó minőségű a doksi! Szerintem meg is találtam kérdésemre a választ!
Csinálj inkább egy A-s jogsit, addig meg 50-es.
Szerintem maradj az 50-eseknél. Arra érvényes a jogsid és nincs belőle gáz.
Hellósztok!
Most jutottam el odáig hogy összeszedtem egy kis pénzt amiből motort tudnék venni. Csak B kategóriás jogsim van mit javasolnátok milyen motort vegyek. Megkockáztassak egy 125-öset?
Válaszaitokat előre is köszönöm