Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a yakomoto vagy mi nem arra van? meg les z red baron is pécsen vagy a környékén is a honlapjukon ki van írva valami ilyesmi..
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Tudnátok ajánlani egy jó szervízt Pécsen, vagy valahol a környékén? Köszi!
gyári áttétellel 186-ot ment. 140es tempóban tank-oldal és hátsó nyeregtáskával bő 5 litert fogyasztott, városban is hasonlót eszik. most a rövidebb áttétellel jobban gyorsul, de 170 fölött kicsivel le is forog, de így jobb nekem a városba.
tényleg a Te FZR-ed mennyit fogyaszt és mennyire kell pörgetni? Mennyi a vége 160-170?
jah asszem akkor majd megyek inkább hétfőn, az a tuti, meg amúgyis, pénteken csak délig van félfogadás és nincs kedvem korán kelni hétfőn 3ig van
léegalább motorozhatsz. de ha adsz egy vasat elmegyek neked!
hát annyi, hogy potyára megyek be és mehetek 7főn is, ami idő és benzinpazarlás
mi baj lehet ha megkockáztatod?
ma lett meg a forgalmi vizsgám és ugye mielőtt a Petzválba megyek várni kell 3 munkanapot hogy tuti átmenjen minden papít meg minden. Na szóval a kérdésem, hogy megkockáztassam, hogy elmegyek pénteken, vagy várjak inkább hétfői vele, hogy tuti legyen?
Köszi az információkat!
Remélem, lesz vmi belőle!
DHL-el szokták a németek küldeni, és ez ugyanannyiba kerül MO-ra mint Ausztriába.
Itt a méret max. 120x60x60 cm, és az ára pl. 10 kg-ig 22 euro, 20 kg-ig 32 euro.
A Hermes talán kicsit olcsóbb.
Értem, akkor ez annyira nem nyerő megoldás. Mindenesetre köszönöm a segítséget!
Postán hogy érdemes elküldeni? Kb. mennyiért hoznák el?
Igaz az, hogy Ausztriába olcsóbb elpostázni, mint Mo-ra?
Hát ha ez az a Felsberg, amire én gondolok (Luxemburg mellett), akkor kb 280 km. Az már gázos, mert ha ilyen nagy, akkor kocsival kéne értemenni, és a benzin kb annyiba lenne, mint a posta haza. iwiw?
Hozzám ki lehet postáztatni, de hazavinni megintcsak kocsival kéne akkor, én meg repcsivel járok 99%-ban.
Szia!
Fogalmam sincs, de lehet, hogy meg lehet dumálni a taggal, hogy postázza el No-on belül.
Mivel egy dobozszettről+konzolról lenne szó, nem örülnék neki, ha nagyon sokat kellene küldözgetni, mert jóval többe kerülne a posta, mint maga a cucc.

Amúgy milyen messze vagy onnan?
Szia! Hát Aachen (én) eléggé odébb van. Érte kéne menni?
Nincs valakinek Németországban ismerőse Felsberg környékén? Vagy jár arrafelé mostanában?
E-bay-ről szeretnék valamit vásárolni, és annak a hazajuttatásában lenne szükség a segítségre. Nem sürgős a dolog, akármikor is jönne Mo-ra az illető, ráérne akkor elhozni a dolgokat, ha a posta sokba kerülne.
Köszi!
Elveszítettem a rendszámomat tegnapelőtt vagy tegnap.
Nagyjából tudom, hogy hol, és mikor tűnhetett el. Augusztus 10-én este 20h után jöttem Százhalombatta Est utcából a Vasút utca - Dunafüredi út - Erőmű út - Csenterics Sándor út - 6-os út - Ercsi út - Karolina út - Alsó utca útvonalon Érdre.

Minden valószínűség szerint akkor, és ott hagytam el.
A rendszám UIR-003. /különös ismertetőjegye: vadiúj/

Ki lehet azt nyomozni valahogy, hogy bárhol leadta-e a becsületes megtaláló? Nem találta meg véletlenül valaki?

Segítséget előre is köszönöm!
meg is teszem rogvest !koszi
Ha lenne valakinek aprilia AF1 125 ös höz kötési rajz megköszönném
Esetleg a rendőrségen tehetsz bejelentést hogy kiadtad a személyes adataidat hitelügyintézés miatt de azóta az illetőt nem tudod elérni és megemlítheted hogy neked az a gyanúd hogy az adataiddal visszaélnek akkor talán valami esélyed lesz ha tényleg baj történik.Ha tudod hogy ki ez az emberke a yardnak megadhatod hogy esetleg keressék meg,sajnos jobb ötletem nincs.
kihez fordulhatnek,van ennek a szakembernek valami titulusa?Valami jogi szakerto?
Hát annyit tudok még tanácsolni hogy esetleg keress meg egy szakembert aki tényleg járatos ilyen dolgokban és kérj tőle is felvilágosítást az üggyel kapcsolatban ,de az már jelent valamit ha az illető nem elérhető!
Hát erről és ilyenekről beszélek!
Hat ja,mondjuk meg egy alairas hamisitas es kesz is a mu.
Most mar tenyleg tiszta para lettem.ES most csak uljek?
De talán csak rémeket látok remélem?!