akkor az a legjobb ha mindent átnézel és elmondod igy nem adodhat probléma!
anniyra nehéz a motor hogy nem lehet közép sztenderre állitani? milyen motor az
köszi, az rendben van, hogy át kell nézni, no de mennyire tüzetesen? gondolom nem kell már elmesélni mindent arról, hogy mit miért és hogyan nézek meg, de mondjuk az első villát kell ellenőrizni, vagy ha kihagyom akkor nagyon megharaxanak? csak mert a rutinvizsgán is szenvedtem a középsztenderre állítással, mert ugyan az oktató szerint Ő elmondta, hogy kell de valójában persze nem. És bár a legutóbbi forgalmi vezetésem után megkérdeztem, hogy hogyan is kell és akkor elmondta, de kipróbálni nem tudtam... és nem akarom, hogy emiatt húzzanak meg vagy valami
fent áll mindkét esély ,lehetsz egyedül meg ketten is, indulás előtt átkell nézned a motort a vizsgáztato előtt és elkell modanod hogy midnen tökéletes, aztán felpattansz a motorra hátranézel index ki és uzsgyi, de ez gondolom megy aztán már csak jol kell menned éés gratulálnak! meg majd mi is
sziasztok, most lesz 6-án a forgalmi vizsgám. El tudnátok mondani a menetét? Egyedül vizsgázok vagy ott is ketten leszünk mint a forgalmi órán? Mennyire kell szigorúan csinálni a műszaki ellenőrzést? Kell középsztenderre állítani?
Hali mindenkinek!
S.O.S.!Drz 400 e-hez szeretnék most összerakni egy féklámpát!Minden megvan hozzá csak a NAGY FÉNYEREJŰ PIROS LEDEK HIÁNYOZNAK!Kis városban lakok és nem találok sehol!Neten találtam ilyen 50Ft/ db és 5db kellene!Azért nem rendelek mert mindenhol 2000ft alatt nem rendelhetek!Feleslegesen nem akarok vagy 30db-ot rendelni!EBBEN KÉREK TŐLLETEK SEGÍTSÉGET, HA VALAKI ELMENNE NEKEM VENNI AKI NAGYOBB VÁROSBAN LAKIK ÉS POSTÁN LEVÉLBEN ELTUDNÁ KÜLDENI AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!bANKSZÁMLÁRA TUDNÁM UTALNI AMENNYIBE KERÜL!NEM BAJ HA NEM 12V-OS, CSAK AKKOR KELLENE HOZZÁ 5DB ELLENÁLÁS IS!AZ A LÉNYEG H ÁTLÁTSZÓ PIROS 5mm-ES LEDEK LEGYENEK HISZEN FÉKLÁMPÁHOZ KELL!EZ MIND KB 500Ft-BA KERÜLNE!
KÉREM SEGÍTSEN VKI!Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
Remélem tud vki segíteni ebben!
Van egy Honda tact robogóm, fel lett furva meg kapott egy új dugattyút. Az a problémám h alapjáraton lefullad. Ha sikerül beröffentenem és gázt adok akkor lefullad. Ha huzogatom a gázt akkor müködésbe marad, de mihelyt elindulnék lefullad. Ha lefulladt akkor a légszűrőből jön ki a füst(de nem mindig).Segítséget szeretnék kérni h mi lehet a baj.előre is köszy
szeretnék belekostolni 15 éves fejjel a triálozás világába crossos elömenetellel.
tanácsotokat szeretném kérni milyen gépet vásároljak, kis endurozásra is szeretném azért használni...
ja ha vmit számit 170cm és 52kg vagyok.
a tanácsokat elöre is köszönöm
Sziasztok!
Tavaly okt.-ben vettem egy Suzuki GS500F -et. Elég rossz idő volt már a mocizáshoz,no meg a josi sem volt kész,így nem sokat tudtam hesználni. Tuti szupi a vas, nagyon jól motorozható,igazi tanulójárgány.
Szerintem. Ahogy jó lett az idő,használni kezdtem,igazából nem teljesen tetszik a motor hangja,olyan szrüttyögős,ciccegős,megy rendesen,olaj nem fogy, szóval egy kicsit zajosnak hallom. Km. nem sok van benne, 2,5 éves korára 11600, rendesen volt olajcsere,szervíz meg minden.
Széles köszönetem,ha valaki tudna róla mondani valamit,hogy mennyire gáz lehet a helyzet. Úgytűnik,hogy se nem erősödik,sem gyengül,általánosan hallható . Esetlegesen létezik valami olajadalék, ami csökkenthetné?
Köszi : Börmi ! Jó tapadást mindenkinek!
Tudja valaki, hogy ezt használhatom e magyarországon, meg európa országaiban? Már csak azért kérdezem, hogy ebben benne van az index is, és igy azt a negy bunkó régi indexet levehetném. Elfogadja a rendőr? hiszen az E11 jelzés benne van...
Előre is köszi...
Kawasaki ZXR 400 , Suzuki GSX-R 400 , Honda VFR 400 , ez a kérdés segítsetek , akinek még van jó tippje milyen 400ast érdemes venni kérem ossza meg velem lehet 2T-is
Mivel a simó segédmotor, ezért arra nem kell más. Esetleg a biztosítása lehet kevesebb, ha veterán, de az amúgy is nagyon kevés... Nagyobb motoroknál persze kellenek más papírok, pl a törzskönyv (akkor is, ha veterán), de segédmotorra nem. Csak az adásvételi. (Meg a biztosítás matricája legyen persze felragasztva.) Ha majd bevezetik a rendszámot, akkor gondolom lesz segédmotorra is valami törzskönyv-szerű. De ahhoz meg nem követelhetnek majd extra papírokat utólag.
anniyra nehéz a motor hogy nem lehet közép sztenderre állitani? milyen motor az