sziasztok!
Most szeretnék venni egy simsont (sajnos csak erre van lóvesz), csak az a gond hogy a későbbi rendszámozáshoz nem tudom milyen papírok kellenek, mert ezekhez a régi gépekhez nem sok papirost adnak.
aki tud róla esetleg vmit léccci írjon!
az biztos :D
télen nem motorznék.. unokabátyám is motorozik, keresztapám is motorozik aztán tölük ugy hallottam akkor semmit nem tapad a gumi aztán ugy eléggé veszélyes.
Na ja, en is ezt mondtam ennyi idosen... Akit motorozik telen, az pontosan tudja, mennyit er a legszuperebb hi-tech teli bundakesztyu. Kar ezen vitatkozni. A tel az tel, minuszban meg sz@r motorozni. Tomi aligha akar a leendo Hyrora oltakarot meg ilyeneket aggatni...
Viszont telen jobb ulni a dugoban mint csuszkalni a sos latyakon... Azon kivul, hogy egy szezon alatt tonkrementek az izuleteim... Szoval motorozni se lehet mindig... Hetvegen meg nincs nagy dugo, ugyhogy ha csak hetvegere kell a jarmu, akkor tokmindegy...
Tomi, en is egyszerre csinaltam az autos es motoros jogsit, es mivel a motorozas jobban tetszett, ezert en motort vettem. Az elejen marha jo, mert sokkal tobb elmenyt nyujt. Idonkent persze nem tul praktikus... Ha tenyleg mindennapi hasznalatra kell jarmu, akkor az autoval egyertelmuen jobban jarsz. De ha csak "hobby" szinten, vagyis, hogy jol erezd magad, meg kirandulj, akkor jobb a motor.
HYOSUNG GT 250r be gondolkodok. ami a motor mellett szól az pont amit tutis irt, meg ugye a fenntartása is jóval olcsobb.
hát autó mellett meg hogy el lehet vele mászkálni haverokkal, csajokkal, zenét lehet bele tenni viszont nem annyira praktikus mint egy motor.
freemailptere
nem még nem volt alkalmam 600ccm-es motort ki probálni. de még nem is probálnám ki friss A.korlátozott jogsival :D
csak nálam még az a gond hogy tömb lakásban élek és igy nemtudom hova tehetném a gépet. (tároló nincs :D )
egy rokonomnak van kertes háza oda viszont el tudnám tenni.. az kb 15 perc gyalog innen :D
Kalev
nem bántottál meg.. csak még kezdö vagyok azért vannak ilyen láma kérdéseim sry
probáltál már ki 600 ccm es motort mert akkor nem gonolkoznál rajta,,, más a kettő,összehasonlíthatatlan a kettő
amugy meg attol függ mire akarod használni,
És a veterán motorokkal ugyanaz a helyzet?