Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!
Most szereztem jogsit . Kérdésem: azzal az A/4es papírral amit ideiglenesen kaptam A+B -re az önkormányzatban UGYE vezethetek míg nem jön meg a hivatalos?
háát, elindulás előtti ellenörzés alap, plusz fletesz egy-két plusz kérdést még.. meg ha nagyobb kategória akkor van a 8-as tolás, úgyh ha kákabélű vagy kezd gyakorolni ne ott borítsd fel , meghát minden szar, gumi nyomás kopottság, csapágyak, világítás, kezelőszervek.. ilyesmi
még csak az első óra volt......
nem igazán volt rá idő... de rem azért majd elmondják
De attól függetlenűl szeretném tudni
hogyh mit? nem mondták el?
Helló!
Most csinálom a motorjogsit, tudja vki h rutinon elméletből mit kell tudni? nem csak a kötelezőre gondoltam, mint gumi kormány...

Írjátok már meg nekem kössz..
szerintem bandit 250
Hali mindenkinek!
Szeretnék tőletek tanácsot kérni! Szeretnék valami kezdő motort venni, ami könnyen kelezelhető, viszont sportos és turázni is el lehessen vele indulni, de tanácstalan vagyok, nert eddig egy simsonom volt most egy robogóm és szeretnék egy nagyobb kategóriáju motort venni! A jogsit most fogom letenni, ugyhogy még ráérek, de mire meglesz szeretnék tisztán látni.
Bármilyen márka szóbajöhet, de a lényeg hogy az olcsóbb kategóriába tartozzon(max. 400k).
Válaszaitokat ide, illetve mailben is várom: szucs_gergo_sr@freemail.hu
Segítségeteket előre is köszönöm!
Hello!
kiváncs lennék a véleményetekre hogy mit gondoltok erről a sisakról? esetleg valakinek van róla valamilyen személyes tapasztalata? meg hogy megfelel -e motorozásra mert elvileg DH sisaknak van forgalmazv? köszi
Üdv
Egy másik fórumon találtam:

MOTOROS BARÁTAINK!
Kérünk ezt az üzenetet is TEGYÉTEK KI AZ ÜZENŐFALRA!
A "KÉK" túra részletei:
Dátum: 2008.08.30.
Találkozási hely, idő: GYÖNGYÖSI TESCO, 11ÓRA 30PERC
További indulási helyek a http://www.motorozz.hu oldalon
A túrához és az emlékműhöz kapcsolódó kampány lényege:
KÉRÜNK, ha a TE ismeretségi, családi körödben van, sajnálatos módon, olyan motoros, aki már nincs köztünk és szeretnéd, hogy Róla is név szerint megemlékezzünk, akkor szükségünk van az illető: NEVÉRE, SZÜLETÉSI ÉS ELHALÁLOZÁSI DÁTUMÁRA, illetve a LAKHELYÉRE.
Ezen információkat, kérünk, küldd el részünkre a kekreg@freemail.hu címre.
Az EMLÉKHELY állítása, során rengetek önzetlen felajánlást és segítséget kaptunk, amit ezúton is KÖSZÖNÜNK!
A rendezvény költségeinek fedezésére (kivitelezés, hangosítás, színpad stb.) hirdetjük meg a ,,KÉK" KAMPÁNYT, melynek lényege, hogy aki min. 2000 Ft-al támogatja a MOTaMOT alapítványt, Őt a rendezvény ideje alatt vendégül látjuk, 1adag egytálétellel (babgulyás), 1 palack ásványvízzel és ba adunk egy, az esemény alkalmára készült szilikon karkötőt.
Aki részt vesz ebben a kampányban, kérjük legkésőbb 2008.08.28-ig regisztráljon névvel, címmel, telefonszámmal a kekreg@freemail.hu címen. Adományát pedig jutassa el az alapítvány székhelye szerinti címre: 2760 Nagykáta Rákóczi krt.14, vagy utalja át a MOTaMOT bankszámlaszámára, Raiffeisen Bank: 12051003-00153216-00100009. További információ: Rimóczi Béla, 06-70/408-9913. A közlemény rovatba, írjátok be, hogy ,,KÉK" kampány. Ez azért is szükséges, mert reményeink szerint adományaitok meghaladják majd a költségek összegét, ezért a maradék pénz annak az alapítványi célkitűzésünk anyagi alapját növeli majd, amiből az elhunyt motorosok temetési költségéhez tudunk hozzájárulni, amennyiben a család rászorul az anyagi segítségre.
KÖSZÖNETTEL: MOTaMOT
Sziasztok!
Tanácsot és tippet szeretnék kérni. A Honda néven futó motorolajjal kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata ( és hogy ez jó vagy rossz) meg hogy létezik-e benne SAE 15 W 50 tipusú. Vagy milyen márkájú olajat ajánlotok! Ja és hogy ha van itt CB 500-al rendelkező fórumozó mert várok minden tippet és tanácsot a tipussal kapcsolatban.
Előre is köszi!
sziasztok arra keresem a választ,hogy segédmotorra(50ccm) lehet tenni egyedi rendszámot?
szevasztok! venni szeretnék egy honda nx 650 dominátort, viszont elég alacsony vagyok! az a gáz hogy olvastam arról hogy állítható az ülésmagasság ami alapból 880mm! azt viszont nem írják hogy le avagy felfele lehet állítani rajta! előre is köszi! geri
Sziasztok!
Tavasszal rendeltem a szalonból egy hátsó lánckereket a mocimra. A "MORJA ÉS TÁRSA KFT." , a forgalmazó, az ESJOT utángyártott lánckerekeknek. Őket az Üllői úton lehet megtalálni.
A lánckerékkel kb. 40 km-t tudtam menni, mert egy komolyabb gázadásra, az összes fogat elhajlította a lánc(új DID lánc, új kis lánckerék), és le is dobta a láncot, ami végigkarcolta a lengőkaromat. Visszaküldtük, amire azt mondták, hogy nem megfelelően volt felrakva a lánc, meg hogy ezeket a lánckerekeket nem szokták hőkezelni, megedzeni.
Nem a 23 ezer Ft a probléma, hanem az, hogy belegyalúlt az excenterembe(hátsóagy), amiért nem is szóltam.
Fúrcsa módon a gyári lánckerék szett az jól lett felrakva. 12ezer km van benne, és csak 1x kellett utána állítanom a láncnak.
Csak azért írom le, hogy legalább ti ne járjatok így ahogy én. Innem ne vegyetek semmit.
én tudok, mi a gond?
nekem jó
persze, most gyorsan felíromo zsírkrétával a falra, oké?
jóvicc, de ha jövőre el akarod adni, akkor lécci nekem szólj először
bonyolult, mert részletre vettem, de a kezdőre is hitelt vettem fel, szal kettő ketyeg, így addigra nemtom mennyi lesz hátra, meg milyne lesz a piaci helyzet. lehet a nagy adóterhek miatt felmegy az ára min t az állat!
vagyis? ne kelljen már mindent harapófogóval kihúzni
sztem annyiér amennyi a részletből hátravan kb.
hát legalább a tulaj ismert lenne akkor már meg attól is függ, mennyiért fogod adni, meg hogy milyen állapotban is van
ja, belpiacban yakomoto jól emlékeztem.
Köszi!
vedd meg az enyémet majd
ez jól hangzik, gondolkozom, hogy milyen motort kéne vennem és az 250es FZR is szóba jött, de leghamarabb már csak a következő szezon elején jöhet szóba bármi is , gondoltam még 250-es banditra GS500-ra és még pár másikra. mondjuk még elég messze van sajnos, de remélem sikerül majd jót választanom