Egyebbkent fnymasolatokkal ne tudnak nevemre venni semmit?Bocs a hulye kerdesekkel
Viszont a kozelmultben volt egy visszaeles az apehnel.Jogosolutlanul kaptak vissza penzt hajlektalanok adataival visszelve.
Hát nem is azért válaszoltam ,de legközelebb ne legyél ilyen meggondolatlan mert a mai világban minden megtörténhet. A személyes adatokkal nem egy visszaélés történt már!
Segitseget szeretnek kerni,mert elkovettem egyhulyeseget.Venni akartam egy motort,es megis allapodtam annak kiprobalasa utan a tulajjal,hogy kellene.Sajna szukosek a kereteim,igy hitelbol tudnam megvenni a motort.Ekkor jott a hercehurca,mivel eleg nagy volt koztunk a tavolsag.Az elado azt mondta adjak neki nehany fenymasolatot a szemelyimrol,adokartyamrol,jogsimrol es o elkezdi a hitel intezeset.En meg nagy felelotlenul elkuldtem neki.Gondoltam ezzel is elobb leszek.Sajna nem jott ossze az uzlet,es az elado mar a telefont sem veszi fel.Egyebbkent tudom hogy kirol van szo,mert a neten lattam hogy bejegyzett ingatlanforgalmazo Erden az illeto.Most fleek hogy visszaelnek az adataimmal.Mit tudok tenni?Ulni es varni,mikor jon egy papir hogy vettek valamit a nevemre,vagy mennyit igenyeltem vissza az apehtol?Vagy alaptalan a felelmem?Mit tudok tenni?
Valaszt koszonom
aprilia rx..... azis versenyenduro....125ös....elöl fordított teló, hátul gázos központi....annyiért már kapsz is...és a többi 125öst megeszi...szóval ottvan a legjobbak között....szerintem
DE, ha nem akkor írjátok meg nyugodtan
Azt szeretném kérdezni,h milyen mocit vegyek
nemrég raktam le az A kor és nem tom h milyen mocit vegyek(enduro)
az elözö mocim egy versenyenduro volt(50 es) az erös volt(viszonylag),a futómüve első osztályú volt, 2-3 m magas dombokról ugrattam és meg sem kottyant neki
A mostani mocit amit venni akarok azt is hasonloan terepezésre IS meg városban szaladgálásra szeretném használni de lovém az nincs olyan sok max 280 000 ft os mocit tudnék venni, de tudomásom szerint olyan mocit amivel lehet krossozni is és van forgalmija is ennyi pénzért nem adnak.
most nem tom h vegyek megint egy 50 es versenyenduro vagy egy pl egy yamaha dt
ja ez mind tök jól meg is volt...az igaz, hogy egy picit lassabban mentem, de azt se folyamatosan, mert pl üllőin rendesen mentem 50el...én igazából azt nem értem, hogy darabosan kanyarodtam...
Hát nagyon igazad van, csak nyugisan, de azért haladjatok. Ha bizonytalan vagy az rosszabb.
Én mondjuk kifogtam, mert szakadt az eső és szobat volt (Piac) rakat gyalog és utána még egy zsák jobbkezes utca, de meglett. De nem is sírtam, hogy esik és több a gyalog mint a szúnyog a dunaoarton. Mentem oszt cső.
jaa, ne parázzatok pupákok, húzátok nek ivizsgán is, éppen a megengedett alatt kicsivel.. annál égőbb ninc smint parából lassan mentek, aztán még meg is húznak. tessék menni rendesen! semmi para, csak tartsátok be a szabályokat, de közben haladjatok is.
sziasztok! tudjátok én voltam az aki a forg. vizsgáról kérdezett. Na ma volt a vizsgám és találjátok ki! Meghúztak! Pedig semmit nem basztam el. azt találták ki, hogy darabosan kanyarodtam, lassan mentem, meg túl közel mentem a felezőhöz balkanyarnál..na mind1 majd talán 18án meglesz remélem...
Viszont a kozelmultben volt egy visszaeles az apehnel.Jogosolutlanul kaptak vissza penzt hajlektalanok adataival visszelve.