Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amm jobbulást marek
igen? jómegy?
xr 400....sztem az ideális
hth egy 500.000
mennyit akarsz rá szánni?ujjabat vagy régit
a Husky az az
de infot róla
mert ugytudom hgy nagyon szervízigényes
szervizigényes...de nem rosz gép.sztem 4t be gondolkozz ha csak nem vagy naon gazdag:)
keress rá hasznaltauto.hu-n
am a ktm exc ről tudtok nekem mondani vmit?
sztem 125ös dt v vmi ilyesmi
vagy 4t böl 250-400
Husqvarna TE 250
monndom enduró
honda cr 500 af, cirka 10 000 ajro, a gyors fejlödés garantált,
szevasztok én 1 17éves kezdő vagyok és nem tudom hogy mien motorral érdemes elkezdeni az endurozást pls segítsetek kösszi
(eddig egy 85 ccsimsonnal mászkáltam
helyszíni szigorított tarkólövés, valaki már kérdezte.
Pontosabb választ kapsz a gyorshajtás, jard, megoldások topikban pohitól.
kapta már el esetleg valakit így a yardok? ha elkapnának, akkor mire számíthatok?
Ha még benne vagy a 15 napban kérj gyorsan időpontot és pecsételtesd le az okmányirodában az adásvételid hogy elkezdödött az átírási folyamat.Ha kicsúsztál,fognak küldeni egy levelet hogy beidéznek,intézd el minnél elöbb,és talán megúszod birság nélkül.
Kerüld a rendőröket...
Sziasztok. a következő helyzetben vagyok :
eladtam a motorom, és kéne a hamarosan következő szezonra motor, viszont 15 éves vagyok, így még csak M kategóriás jogsim van. viszont szezon vége felé kezdhetem A1-re. és ezért nem akarok egy fél szezonra venni 50-es motort, hanem úgy gondoltam, hogy megveszem a 25-ö mocit, amit kinéztem. és egy fél szezont avval járok, é megpróbálom elkerülni a rendőröket. szerintetek mit csináljak?
Hy!mivan akkor ha a mocimat nem tudtam átiratni 15 napon belül?(nem volt semmi időm rá)
Na már rá is jöttem.Ott van a videóim között.