nekem a rutinpályám a legnagyobb élményem az volt,mikor nagyA jogsira mentem, és az oktató nem akarta h fogyasszam a benzint (már volt A1esem) ezért inkább mondta h a pálya mellett tanítsam meg a srácokat motorozni... na ez olyan jól sikerült hogy volt aki azelőtt még csak robogón ült, de egy óra múlva már ő vitte vissza az 500as Hondát a városon keresztül a garázsba
amúgy milyen motort szeretnél ha meglesz a jogsid?
Nekem csupa jó élményeim voltak rutinon. 14 évesen egy Schwalben tanultam, amit átlagosan 2,5 km-t kellett tolni, hogy beinduljon, ezek után már az élettől is elment a kedvem. Szerencsére 2 csökkent értelművel sodort össze a sors, akik képtelenek voltak megjegyezni még az első pályát is, általában mögém ültette fel őket az oktató, ha egyáltalán beindult a Szimó, ugyebár. Az A-s jogsit pedig egy ER-5-ösön csináltam (életemben nem ültem még ennyire béna motoron. remélem senkinek nincs itt ilyenje ), amit élesben egy kislány mutatott be nekem, a 8-as fordulónál átesett a kormány felett, ekkor mondta az oktató, hogy "na, az lesz a motorod". Ettől függetlenül nem sikerült elvenni a kedvem a motorozástól, mert még mindig itt vagyok. Szerintem ezt az időszakot át kell vészelni, utána már csakis jobb lehet. De az is lehet, hogy csak nekem voltak ilyen szar élményeim.
Elhatároztam magam, hogy a nyáron megcsinálom az A vizsgát...csak szeretném saját mocival, mert az ismerősöknek nincs túl jó tapasztalatuk a vizsga gépekkel
Azt szeretném tudni, hogy ilyenkor milyen moci a követelmény?Bármilyen kategória jó, vagy csak az akzuális? PL: 125- ös mocival lehetne sima "A"-t csinálni?
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni?
Most vásároltam egy Wr 450 f-et .
A vízpumpa szimering hibája miatt szakműhelyben szétszedték és egy régen eltört alkatrész miatt 300000 Ft-os kár van a blokkban. Amit persze a volt tulaj eltitkolt. Hol tudnék valami segítséget kapni,mert nem tudunk megegyezni. Persze törvényes útra gondoltam.
Na, én bevallom, hogy egyszer eltanyáztam a rutinpályán.
Egy ZRX400-zal gyakoroltam egy hajdúböszörményi pályán majd bementünk Debrecenbe ahol (mint később kiderült) az ottani pálya visszafordító íve valamiért kisebbre volt véve mint ahol én gyakoroltam. Nagy vagányan fordulok, aztán egyszer csak látom, hogy ez így nem fog elkanyarodni, fékeztem, aztán a motor megállt és szép lassan eldőlt. : )
Sziasztok!
Vettem egy Suzuki RMX 50-et de csak 70-et bir a gép menni!
NEm tudna valaki segiteni nekem ebbe hogy mi lehet a gond?MErt ahogy néztem 95-100-kéne vinni egy ilyen mocinak!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Egyaltalan nem toletek vartam, hogy meghozzatok a kedvem, az mar regota megvan:)
Csupan kivancsi voltam, hogy mit fogtok irni.
Sajna eleg sok degeneralt barom van es olvastam mar olyat mikor tokre megalaztak egy csajszit motorozas miatt egy hasonlo forumon.
Koszi a valaszokat.
Jo motorozast!
ha tőlünk várod, hogy meghozzuk a kedved, akkor szerintem hagyd a francba az egészet
viszont a kérdés kicsit bugyuta volt (már bocs), ezért nem kaptál olyan választ, amit vártál... bár nem is tudom, milyen válaszra vártál ...átélt élmények a rutinpályán? az nem kalandpark.. vannak feladatok, azokat meg kell csinálni, aztán annyi! nem értem, hogy mit kell ezen túlmisztifikálni
esni pedig lehet... bárhol el lehet esni motorral... csak nem érdemes
..ja, és még egy dolog: a debütáló szöveged kissé fura volt... a motoros pasik nagy része (egy-két degenerált barmot leszámítva) nagyon is becsüli a motorozó csajokat, nőket! kiben is van több előítélet? (...)
Koszi, Akkor osszegezve az eddig irottakat: esni nem lehet:), kajat, piat vigyek es a wcre mar vehetem is a berletemet:)
cool alig varom hogy kezdjek. :)
Segítséget szeretnék kérni a következőben:egy 125-ös etz hogyan tudnék forgalomba helyeztetni,mert ki lett vonatva?Az elég ha kicserélem a fővázelemet amin az alvázszám van,egy papírokkal rendelkezőre?
nekem a rutinpályám a legnagyobb élményem az volt,mikor nagyA jogsira mentem, és az oktató nem akarta h fogyasszam a benzint (már volt A1esem) ezért inkább mondta h a pálya mellett tanítsam meg a srácokat motorozni... na ez olyan jól sikerült hogy volt aki azelőtt még csak robogón ült, de egy óra múlva már ő vitte vissza az 500as Hondát a városon keresztül a garázsba
amúgy milyen motort szeretnél ha meglesz a jogsid?