Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha a jogsihoz való, normál rutinpályáról beszélsz az egy nagy fos, egy ovodás is végigmegy, max az agyonvariált erre-arra kerüld vonalat kell tudni. még az fzr-rel is megcsináltam poénból, pedig annak akkora a fordulóköre mint maga a pálya. de ilyen normál utcai motorokkal amikkel oktatnak sztem egy vicc a rutin.
estünk?
Szia! nem csak ott van a helyünk
Sziasztok:)
Nehany jo tanacsot szeretnek kerni motorozassal kapcsolatban toletek mesterek.
Tudom most biztos le fogtok szolni hogy egy lanynak az agyban, konyhaban, stb. van a helye:)ott is, ez igaz, de mar 21dik szazadban elunk es vannak a gyengebb nem kepviseloitol is `motor lovasok`:)
Szoval a tapasztalaitokra vagyok kivancsi amit a rutinpalyan eltetek meg mikozben bolyakat kerulgettetek ki, estetek...stb.
Koszi elore is:)
Sziasztok!
A 2 ütemű kis cagivám most kapott új dugót, gyűrűt(fúrva nem volt), már járattam 350km-t max 5000 ig forgatva.Szerintetek meddig kell még járatnom, és meddig forgathatom?
hepi76
köszi a hsz-t.
betettem egy 10kg,biztos ami biztos.
de nem kötelező,igazad van,
a szomszédot megbüntették emiatt,azért kérdeztem.
köszönöm.
üdv
Szia köszönöm a hozzászolást.Nekem is olcsobb lesz asszem,mert saját mocival szeretnék menni tanulni,ugy olcsobb.És ez közelebb is van. Ugy szeretném csinálni,h amint beiratkozom tudnak adni egy igazolást h jogsizom,ezzel már szeretném is intézni a hitelt.Bizti h GSR-600 as lesz,csak azt nem tom ujat vagy használtat vegyek.A használt 1,2-1,14 millio,az uj 1,8,de ahoz biztos kapsz vmilyen kedvezményt(ruha,szerviz stb...) Te mit gondolsz?
3,5 T alattiba nem kell (feltételezem nem tüzveszéyes áruszállító)utolsó infom szerint,de ha megnyugtat 6kg töltö tömegü bőven elég,egyébként teherautóknál súlyfüggő,Buszoknál száll.szem.száma a mérvadó.
egyik drágáb másik olcsóbb.
sziasztok! bukot szeretnék venni csak nem tudom mijet érdemes venni, én SHARK vagy MARUSHIN ban gondolkodtam szeintetek?meik mien?köszi gergő!
köszi szépen!
Sziasztok.

Mekkora töltősúllyal rendelkező tűzoltó palack kell,ill. kötelező egy kisteherautóba?
/peugeot expert/

köszi,bocs az off-ért,de reggel megyek egy kölcsönautóval,és nem akarok ráb....ni.
azt kell kinyomoznod, hogy a környéken melyik földút közút, és kész.
van olyan földút ami közút..... közúton nem. ennyi.
sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet crossmotort használni? Földesutakon meg ilyen helyeken lehet? Azt tudom, hogy aszfaltra nem lehet vele menni de akkor máshova bárhova?
Helló Sziasztok!Kellene egy kis segítség!Németo-ból lett behozva motorom!Forgalomba helyeztetés közbe vok éppen!Most jöttek vissza a papírok h nem volt lopott a motor minden rendbe vele!Most mehet elvileg akk müszakira!Csak az a kérdésem h az eredetvizsgát azt előtte csináltassam vagy utána?hogy jöhetek ki jobban?Mivel olvasgattam és azt írták páran h két fajta müszaki van az egyik ami mondjuk rá h "sima műszaki" a másik meg vmi bonyolított ami elvileg majdnem 8000Ft-tal többe kerül. Szóval ak most mi tévő legyek?tudna vki segíteni?Köszönettel!
Na a ruha az elmélet után ráér.
Nem tudom hol mondtak ilyen sokat, de nekem 65000 volt itt Pesten a http://aloero.hu/.
Ott pl egy 400-as kis Hondán és egy 650-es Kawa ER6n-en tanultunk. S elsőre a 650-es sem volt gáz. Max többet vezetsz. S ha oktatóval megy akkor szerintem a nélkül is csak baromi nagy önkontrol kell. Ne tekerd a kart annyira. S a köbcenti meg majdnemhogy mindegy egy határon belül mert ha a nyomaták megvan akkor a kisebb is lehet gázos.
Azt javalom, hogy nézz körül a sulik terén. Van e olcsóbb s ha megvan a jogsi utána a motornak.
Ha majd te vezetsz a városban az oktatóval jól megérzed majd mi kellhet majd neked és menet közben is változhat ezerszer a véleményed.

Hajrá!
összesen 16 e volt
mi pénz volt az alakítás?
Kafa, a jogsit Nagykörösön tudom
én meg szolnoki
Tényleg jol jártál.Én Ceglédberceli vok
egyébként köszi a tippet, nézegettem, hogy vannak jó cuccai.
Viszont nekem szerencsére tavaly sikerült egy nagyon jó vásárt csinálnom: 2 éve vettem Pestről egy Berik rucit 54-est, 40e -ért. használtan, ami nagyon fasza volt, de kib. módon feszült rajtam, és mondtam, hogy cserélni kellene.
itt a sportmotoron hirdetett egy pesti csávó egy 56-os Dainese ruhát, cserébe, így sikerült vele elcserélni a ruhát. Utána átvittem Ceglédre Cölöphöz, hogy nézze meg, és esetlegesen alakítsa rám. (ezt megcsinálta tavaly októberben, ést mondta, hogy marha jó üzletet csináltam, mert egy ilyen ruci újonnan 300 e körül van.)
Aztán van egy sidi csizmám hozzá, egy nolan bukóm.
Nekem 94 ért ajánlották a jogsit,bukta nélkül(majd meglátjuk).Ha szeretnél olcson rucikat akkor nézd meg itt a forumon a Jótanácsok, tapasztalatok-ban a Ruha, csizma, bukó, kesztyű... topicban.Brit 88 árul teljesen uj alpinestars rucikat Menj vissza 2-3-4 oldalt.300 ezres ruhák 120 ért