Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi alatt nehéz tönkretenni... Ha nem versenymotor volt és nem streetfighter akkor nem nyúlhats nagyon mellé vele. Azért nézesd meg valakivel aki látott már Kawasakit és nem ijed meg a hangjától... Az akkori Kawáknál még normális az enyhén betonkeverőszerű de egyenletes alapjárat de a lapot vennie kell és minmális gázra elsimul a hangja. Például.
köszi a választ néztem egy 98 ast zx6-r t állítólag kifogástalan állapotban van csak 37000 km van benne nem sok az egy motornál szerinted ?
hát.. gyorsaságinak r6, egyértelmű. túrázni 600f..
Lendíts rá testtel. Máshogy nem fog menni. Koszos az út, hideg, nem tapad. MZ TS125-el is gurultam már elsőkeréken, hihetsz nekem.
600FS! Koszos hangvillát ne vegyél, főleg ne ennyiért. Bocs Yamahások
CBR600FS. Tessék, gyors válasz
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok, van lényegében 2 motor jelben, őszinte véleményeket várok hogy melyik motort vegyem.
1, Honda CBR 600FS 2001 1.08Millió (állítólag ez az évjárat fogyaszt a legtöbbet.)
2, Yamaha YZF-R6 2001 1.18Millió
Várom a gyors válaszokat.
Köszönöm! Csaba
Nem terhelsz eléggé előre és/vagy nem hagyod rendesen összeülni a telót mielőtt rátolod a satut... (addig nincs tapadás, ha meg túl hírtelen próbálod akkor eltúrja az elejét) Nehéz elméletben stoppizni Nyugodtan próbáld, de figyelj a fokozatos fékerőre meg a súlypontra, ha hírtelen sok sikerül akkor még mindíg menthetsz hátrébb dőléssel és közben fékerő csökkentéssel de elengedni is csak fokozatosan, arra figyelj! Aztán még a gumi is lehet a ludas de technikád többet számít.
Ok, köszi!
nekem vlt hogy egy évvel később irattam át meg ilyenek. talán eccő kellett valami pár ezer forintot fizetni, de volt hogy nem szoltak semmit. pláne ilyen egy-két hét..
fel sem jön. ha csak egy újjal is hozzáérek fékerő van, de inkább túrja az orrát érzés ha megpróbálom. vágó?
Szia, köszi a választ! Kb egy hónappal fog letelni sajnos, mert márc 9-én kötöttük a szerződést és remélem jövőhéten tudunk menni átírásra.
Hogyhogy nem megy? Fel sem bírod venni a hátulját vagy csak nem elég magasra?
Az is egy megoldás, de okmányiroda függő, hogy szólnak-e egyántalán érte vagy elkezdenek szemétkedni.
Mondjuk ne hónapokkal járjon le a 15 nap....
Biztos be van ragadva a fék, ha nem megy. De úgy nem is lehet motorozni!
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy mi van akkor, ha az adásvételi után 15 nappal nem történik meg az átírás? Remélem nem kell újból megírni az adásvételit új dátummal.
Hello. Vki tudna nekem valami infót mondani a xenonos dolgokról? Szeretnék venni motoromba xenon készletet de semmit nem tok róla. Érekelne hogy mi a legerősebb, hol lehet beszerezni és hogy ezt minden motorba be lehet e eszkábálni? Válszokat előre is köszönöm.
valaki magyarázza már el nekem miért nem megy az elsőkerék.. túl nehéz vagyok? vagy a motor túl lapos? vagymi?
Aztán hadd büffögtessen ott hátul...
Mi az, BIOkawa?
Csak nehogy kérődzön is...
Mit jól érzi magát?!? Azzal megy! Egy 5 perces legeléssel akár 250-300km-t
Persze, hogy lehet vele motorozni és jól is érzi magát a ZÖLD a zöld fűben. Rejtőzködik is, jól jegyezzétek meg, hogy hova állítottátok.
Miért? A TL megáll az aszfalt határán és megmakacsolja magát?
És a kép tanulsága szerint a szántóföldön is lehet vele motorozni....