Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi
haver tavaszra tervez motort venni
egy 400as és egy 600as gép között mennyi különbség van a járulékos költségeknél? (ktm sx400 vs lc4)
ilyenre gondolok:
kötelező bizt
teljesítményadó

esetlegesen melyik a jobb konstrukció?
Hello

Valaki tudja hogy hol lehetne eredeti matricaszettet rendelni itt a neten? Ilyen kellene
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAP...
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!HAGYD A FRANCBA !Nem éri meg kockáztatni,rámehet a saját motorod is!
gondolod,hogy tényleg egy 650-es -ről van szó:):)

holnap meg már keresnek:(:(
Miért nem a BRFK oldalára írtad?

Amúgy az:egyedi azonosítójel meghamisítása.
Az,hogy nézi-e valaki................elég ha 100-ból 1-szer megnézi egy ügybuzgó,már nem érte meg.
Ez azonban az én magánvéleményem.
Egyedi azonosító jel meghamisítása?
sziasztok

tanácsot,véleményt szeretnék kérni,

van egy 650-es túra endúrom,
rendszámos,érvényes vizsával,nevemre irva.
a moci 1989-es,korának megfelelő állapotban.

Most lehetőségem lenne egy ugyan olyan /tipus,szin,márka/ stb.
1998-as szinte "szűz" mocit megvenni,szinte gyári állapotú,11000km-rel.
DE.... semmiféle papírral nem rendelkezik,ill akitől venném van neki valami féle olasz adásvételije,/kevés mint halottnak a nyelves puszi/
szóval nem lehet forgalomba helyezni itthon.

szerintetek recckírozzak a rendszám átrakással,hogy ugysem veszik észre, mivel minden stimmel a motoron.
/szöveg/

vagy amibe kerülne az uj motor inkább felejtsem el és újitsam,költsem a régire?

könnyebb ,jobb lenne ha csak a rendszám át és egy uj,szuper járgánnyal lehetne motoroznom.

milyen esélyem van rá,hogy egy igazoltatásnál feltűnik,hogy egy 20 éves motor ilyen állapotban van,vagy ilyesmit nem néznek?

köszi
helló sziasztok!
segítsetek már hogy yamaha dt125r.re jó e mz lánc?
szeva. tavasszal szeretnék venni egy TRIUMPH stret tripl-t. Több infó kéne a gépről.[akinek van ilyen motra vagy volt az irjon . Előre is kössz.
Aha,ilyenekkel motorozunk!
Hello..
Ismeri valaki az RM-z 250et 2007es évj-ba?Egy pár infot ha tudnátok megköszönném..
Azt áruld már el, hogy ezt honnan vetted, mert én nem kevesett szereltem fel, és még egy sem jött vissza!
Vagy netán valamilyen érdeked füzödik ehhez?
Hegyit nem ajánlom. Nekem nem kötötték be az összes funkciót, túlhúzták a rögzítő csavarokat, így széttörött a ház és azóta hibás jelzések miatt kiszámíthatatlanúl működik...
Inkább az importőröket keressétek (pl. www.doverkft.hu)
sziasztok az uj continental gumiszéria kicsit elbaszot lett szal valami hiba van benn ne vegyetek most conti papucsokat
Vigyél magaddal valakit aki látott már totálkárból visszatákolt motort és akkor ilyen fiatal gépnél nagyon nem foghats mellé.
Mit tudtok a motorhitelről?
Hello.
Érdeklődni szeretnék azzaé kapcsolatban,hogy mit nézzek meg alaposan,ha megszeretnék venni egy moccot.Januárra tervezem a vásárlást és a kiszemelt kategória a 2004es évjárat 600as sportgépből.Szal ha tudtok akkor adjatok pár hasznos tanácsot.
Üdv
talán itt próbálkozz: http://www.riasztos.hu/
most jutottam el odáig h elolvassam a kérdésemre adott válaszokat!
köszi a jótanácsokat, igyekszem azoknak megfelelően motort választani...
Szevasztok!Van valakinek vonala távirányítós motor indító elektronikára?
Nem tudom.
Sziasztók.

Esetleg van valakinek tapasztalata.

-XVII. Ker. KING ROAD MOTORS
-XI. FULL-GAS BUDAPEST

Valyon melyik a jobb?

Kőtelező szerviz lenne: 1000.Km-es.
Ti hová vinnétek nagyob bizalommal? GS500-ról lenne szó.

Nagyábol kérdezgettem az árakat de a többi az elég drágák.

Ha esetleg tudtok árakat azt megköszőnném.
Hova lesz a benya az úszóházakból?
Ne gondolkozz, vedd meg.