Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szoval a mocit felrakom az utánfutóra az első kereket betolom az utánfuto jobb első sarkába koppanásig sztenderre állítom és a mocit az utánfutó 2 oldalához kötöm?
Kb 45fokban van a moci a futon és az oldalaihoz húzatod le.Azért kell az elejét a sarokba rakni hogy ne mocorogjon fékezéskor.így áll a moci a futón / .
hat csak pont ezaz h nekem nincs iylen vályú izém
a spanifer es megoldás jolenne csak kicsit nehezen tudom elképzelni h hogyis van akkor az egész
csomagtartóba bele, vagy lábán...
amit én láttam, azon az első kereket beletolták egy vályú szerű dologba, ami fixen tartotta. ezen kívűl elöl, hátul ki volt kötve a futóhoz.
Szia 4db spanifer szükséges hozzá.A mocit feltolod a futóra,az első kereket koppanásig told a futó jobb(menetirány szerinti) sarkába.Tebb sztenderre és húzd a moci hátulját a futó oldalához koppanásig(ékeld be).Kezd el lehúzatni az elején az egyik kormánykiflinél,majd az ellenkező oldalon a hátsó lábtartó konzolnál,utánna a másik eleje majd az ellenkező hátulja.Onnan tudod hogy tuti a rögzítés hogy fogod a kormányt megrángatod a mocit és a futóval együtt kell mozogjon.
Helo mindenkinek!
Abban szeretnék segítséget kérni h hogyan lehet a legbiztonságosabban motort utánfutón szállítani? vagy aki szállította már a motorját az hogy oldotta meg?
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt szeretnék tájékozódni, mennyibe kerül a „papírozás” (műszaki, átiratás, kötelező…) Hol lehet beszerezni ezeket? Mennyi illetékbe kerülnek? Még nem döntöttem el, használtat vagy újat vegyek-e. A 250-es choppereket nézegetem és jó lenne előre tudni, mennyit kell gondolatban hozzáadnom a motor árához a kiválasztásnál.
Előre is köszönöm a segítséget!
sziasztok! tudom hogy nem ide illő a téma de van egy rokonom aki 2 hétnél többet nem mondtak neki az orvosok és szeret ne mindent megpróbálni még hogy tudjon élni. tüdővel vannak problémái és anno ment a tv-kben ez a gyógytea reklám stb .... azzal kapcsolatosan vki nem tudna segíteni ? fontos lenne
Szevasztok!

Útvonal engedélyt lehet kérni külföldről behozott motorra is? (műszakiztató helyig, forgalomba helyezés) Vagy ez csak lejárt forgalmisokra vonatkozik?

Zé, akinek nincs utánfutója.
Itt nézd meg telefonon-ra adja a riasztást. www.caralarm.hu
GSM-típusú
úgy gondolom hogy gs 500-asok elég olcsók és igénytelenek ahhoz hogy túl nagy kereslet legyen rá a lopott motorok piacán
én is ezt olvastam. úgy gondolta hogy valami izmos lánc, riasztó, tárcsafékre zár. kár hogy a törvény bünteti az aláaknázást és hasonlókat. (dél-afrikában kifejlesztettek olyan risztórednszert ami mozgásérzékelőből és lángszóróból áll)
szerintem meg Casco! esetleg még azt tudom ajánlani,h minél több ilyen védő cuccost rakjál.mert ha csak egy akármi van,az nem tart sokáig.pl:drága auto,benne a legjobb riaszto.feltörni és elvinni fél perc.viszont ha sok akadály van a tolvaj előtt,legalább megnehezítheted a dolgát!így akár 2-3percig is "dolgozhat" rajta.
jah ezt én is csak olvastam valahol...
motorra lehet olyan riasztót kapni ami telefonra jelez vissza ha mozgatják a gépet (nem pedig visít)?
Ezen már túl vagyunk.Plvass kicsit vissza.
A tolvaj meg visz egy szünetmentes tápot meg egy OBI-ban vasarolt flex-et es 1 perc alatt elvagja a lancot.

Ne hagyd egyedül a motort!
Valami tuti láncal valami nehezen mozdíthatóhoz kell kötni.Meg egy riasztó se árt(Pageres).
de legalább meg lehet nehezíteni a dolgukat. erre felé nem jellemző a járművek ellopása, csak maradjon is így.
nem szívesen hagyom egyedül, de az előadóba, ebédlőbe, stb. mégsem vihetem magammal.
Ha nagyon el akarjál lopni el is fogják.Asszem tavaly előtt loptak el egyet garázsból,úgy hogy a betonhoz volt láncolva nem gyenge láncal...
Elég egy kibélelt furgon(üvőlthet a riasztó)+2-3 markos csávó.
Láncold ki...Riasztó...Vagy ne hagyd egyedül
hello. arra volnék kíváncsi hogyan lehet hatékonyan elkerülni hogy ellopják a szeretett gépet. milyen hatékony védelmi eszközök vannak? mikbe érdemes pénzt fektetni, és mennyit?
Motorvásárlás előt állok, és jobban félek a lopástól, mint a bukástól.
Hy! Sztem ha van pénzed akkor vehetsz újat is :) bár nemtudom, én most alakítom at az Rxemet SM-é és sztem naon jó lesz :) amúgy Vega gépe eladó...azis Rx és SM papiros meg minden naon pöpec kis gép :) megéri az árát
Sziasztok!
Cross kormányt szeretnék tenni a mocimra, ugye elvileg hosszabb fékcső kell. Nekem egy elég drága fém fékcső van fönn, amit nem szeretnék eldobni. az a kérdésem, hogy lehet e venni ilyen toldó féleséget( egy 10cm-es fékcső, a végein fittingel, és kéne olyan átereszcsavar, amivel ezt meg lehet oldani, hogy 2 fittinget összekötni.) Lehet ilyet kapni?
Előre is kösz!