Cimborának van 95-ös (ugyanaz,mint a 98-as csak más minta) és igen frankó gépezet. Kopó-fogyón kívül nem kellett még rá költeni semmit, (azért fém fékcsövet kapott) jól tol már a pincéből, kezes és még én is viszonylag emberi testtartással ülök rajt pedig 194 centisre nőttem és ez nem mondható el a többi 600-as sportgépről. Nézesd meg hozzáértővel, de strapabíró jó gépek.
sziasztok! kedves motoros kolegák,egy kis segítség kellene. Szeretnék egy 98 as kawasaki zx6-r tipusu mocit venni és kéne egy kis info. előnye,hátránya vagy ha valaki tud rola valamit irni,vagy ha valakinek van ijen gépe akkor légyszi irjatok, mert nem sok mindent tudok rola! Előre is köszönöm! Gergő!
Köszönöm a segítséget! Már túl vagyok rajta, mert közben kiderült hogy gyantás és fel kellett helyezni a konvektorra!
Úgyhogy feltettük mesteremmel!
De azért köszönöm mégegyszer.
Tervezek venni egy '90-'95 kiadású DT 125-öst, és arról szeretnék pár információt kapni, hogy mit érdemes vételkor szemügyre venni?
Ha a választ - válaszokat a hegzsolt@yahoo.com email címre küldenétek, hálás lennék.
Sziasztok!
Egy rutin kérdést szeretnék feltenni, mert gondolom sokaknak ez az.
Hogy új tankpad ragasztásakor és matrica ragasztáskor ki mit ajánl?
Hogyan kezeljem a felületet előtte, hogy jól feltapadjon?
Köszi előre is...
Vic
sziasztok olyat szeretnék kérdezni tudoroktól meg aki hozz már be mocit hogy ha én szeretnék egy 400 as ninját behozni mit kell megfizetnem csak a regisztrációs adót? és azt miből kell vagy kilehet eggyáltalán számolni ccm? évjárat? vagy kg /kw vagy miből ha eggyáltalán kieleht vagy mit kell még rá az 1. mnagyar müszakit is?
sziasztok!Segítségre lenne szükségem!Cagiva supercityre keresek idomot de nem találok sehol,így hozzátok fordulok hátha tik tudtok nekem segíteni!
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS.! HELP ME PLS
Ugye az eredetiségvizsga kell ahoz is,hogy átirathassam...de ezt el lehet végeztetni úgy is,hogy csak megadom a motor adatait?csak azért kérdem,mert elég messz mennék el a mociért,és biztosra akarok menni!köszi a válszt
Hello!
Éppen most készülök venni egy motort,és parázok,hog esetleg lopott vagy ilyesmi....Meg tudná mondani valaki,hogy hogy an lehet esetleg utánnajárni mondjuk rendszám,alvázszám és motorszám alapján,hogy kié a motor?előre is köszi!
Hello, sziasztok! Kinőttem a YAMAHA DT 125 met és szeretnék venni egy HONDA CRF 450 X típusu 1-2 éves motorkerékpárt, sajnos csak részlet jöhet szóba. A kérdésem az lenne hogy mi az amire feltétlen figyelni kell vásárláskor ! Gondolom a hangjából sokmindent észre lehet venni, de ti sokkal tapasztaltabbak vagytok nálam jó lenne ha tudnátok segíteni ! Köszönöm válaszotokat előre is.
Sziasztok annyit szerettem volna töletek kérdezni hogy mostanában ráéreztem a kuplung nélküli váltásra és szinte már csak elinduláskor használom! Okozhat ez hosszabb-rövidebb távon valami kárt a motorban vagy nem! Mert van aki azt mondja hogy nyugodtan meg van olyan hogy csak ritkán szabad igy használni a mocit! Nektek mi a véleményetek erről?
Úgyhogy feltettük mesteremmel!
De azért köszönöm mégegyszer.
Tervezek venni egy '90-'95 kiadású DT 125-öst, és arról szeretnék pár információt kapni, hogy mit érdemes vételkor szemügyre venni?
Ha a választ - válaszokat a hegzsolt@yahoo.com email címre küldenétek, hálás lennék.
Köszönöm előre is
Egy rutin kérdést szeretnék feltenni, mert gondolom sokaknak ez az.
Hogy új tankpad ragasztásakor és matrica ragasztáskor ki mit ajánl?
Hogyan kezeljem a felületet előtte, hogy jól feltapadjon?
Köszi előre is...
Vic
szeret nék egy kis segítséget szerintetek melyik éri meg a pénzét egy honda cbr 125r vagy egy cagiva mito 125 kb 2003 év-től
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS.! HELP ME PLS
Éppen most készülök venni egy motort,és parázok,hog esetleg lopott vagy ilyesmi....Meg tudná mondani valaki,hogy hogy an lehet esetleg utánnajárni mondjuk rendszám,alvázszám és motorszám alapján,hogy kié a motor?előre is köszi!