nem tudom hogy jó fórumba írok-e. most szeretnék egy új 125ccm-es gyorsasági motort venni. szerintetek melyiket érdemesebb megvenni egy vadi új aprilia rs125 vagy a yamahának ami most fog kijönni yzf r125. melyik megy jobban melyiket vegyem szerintetek?
Szia!
És a közlekedési felügyeletnél honnan tudják, hogy mennyi a teljesítménye? Gyártó által megadott adatok alapján, vagy máshonnan szerzik az adatokat ?
Nem akarlak elkeseriteni, de amikor nevedre veszed a paripát akkor ki fogják tölteni ezt a rovatot is az okmányirodában.
Ha nincs a régi forgalmiban, akkor elküldenek a közlekedési felügyelethez,ahol adnak egy igazolást
a teljesitményéről.
Szerintem ne vegyél olyat amin nincs kw feltüntetve!
Helló Zoli !
Mit gondolsz , az olajszőkítésből szerzett milliárdok után is ilyen szorgalmasan beszedték az adót, vagy
azt inkább titkosították 80 évre ?! javascript:smile(document.frmmsg.body,"09");document.frmmsg.b
ody.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body,"09");docu
ment.frmmsg.body.focus()
Üdv: Jozsi. Nem 5 év az elévülés ?
Nem akarok sürgetni senkit, viszont elég sürgős lenne a válasz, mert holnap is megyünk megnézni egy mocit, aminek a forgalmijába -a tulaj állítása szerint- nincs teljesítmény írva.
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt vagyok, úgyhogy elég sok emberrel beszélek, akinek van eladó motorja. Főleg 125-ös motorokat nézek, mivel még csak A1-es jogsim van, de szerintem egy-két évre bőven elég lesz ekkora motor is. Tehát a kérdésem az lenne, hogy mi van akkor, ha 125-ös a gép, viszont a forgalmiba nincs beírva a teljesítmény? Ügye A1-esnél 11kW a határ, viszont nem tudom hogy mi a helyzet ha a forgalmiban nincs feltüntetve semmi.
a motoros multam kimerül a simo-nál.. 125 ös ben azért nem nagyon gondolkodtam, mert 2m körül mozgom, és .. hát nem férnék rá... megondoltnak tartom magam, szvl 400as körülibe bele mernék fogni..
Aránylag olcsó jogsi. Én is náluk csináltam és csak ajánlani tudom. Motort meg hogy milyet szeretnél azt neked ell eldöntened de sztem ha még életedben nem motoroztál akkor 1-2évre érdemes lenne 125ös (CBR,RS,YZFR) aztán meg majd nagyobb.
én most szeretnék elkezdeni motorozni, és érdekelnének az ezzel kapcsolatos dolgok:jogsit hol érdemes(bp.-n lakom,nagymotorra gondoltam, b jogsim van), mekkora motorral érdemes kezdeni(a gyorsasági ami igazán bejövős..)
kb ennyi lenne elsöre, kösz ha hozzászólsz..
Helló, Szelekt! A Louisnál lehet kapni olyan tanktáskakeretet, amit a tanksapka rögzítőcsavarjai tartanak, és fémből van. Nézd meg a Louis katalógusban, vagy a Bázis motor honlapján.
mindenkinek jo tanács :ha kivontok mkp-t forgalombol őrizzétek meg a forgalmit a kriptajáratig,12 éve kivontam a forgalombol és most akartak teljesítmény adot fizettetni ujra ki kellett vonnom és még az éves adot is be kellett fizettetnem.ez már röhej gyűlőlöm ezt A MAI RENDSZERT
Hajnalban indultunk, futam előtt bő órával ott voltunk, a motoros parkolótól gyalog 15 perc a pálya.
Verseny végén tűz haza,ámokfutás ami ott van,a csendőrök engednek szemben a forgalommal a felezővonalon, mindenhol csak tünj el onnan.
A motoros parkoló szerintem tuti biztonságos, kifelé jövet minden sofőrtől forgalmit, jogsit kérnek a csendőrök.A verseny alatt a rend őrei sétálgatnak a mocik között.
Több ezer motor egy helyen, nagy élmény nem szabad kihagyni!
Az autópályán káosz uralkodik,csendőrök terelgetnek jobbra, balra!
Nekem nulla HID előtapasztalattal 3 órát vett igénybe a beszerelés szumma szummárum. Gondolhatod, a legtöbb időt a sakkozás vette el! :D Nem egyszerű egy naked motoron helyet találni a ballasztnak. De sikerült.
Egyenlőre nagyon mondják, hogy ne szedjem ki, adjak neki még egy esélyt :) Meglátjuk... Úgy is csak hétvégén tudnám leszedni, még BKV-FAN vagyok... Majd ha lesz +10 fok, akkor beindulnak a motoros hétköznapok.
Amúgy ebajon vettem ettől a csókától, sokan dícsérik más fórumokon! link
Hello mindenkinek!
Bár évek óta nyomon követem az eseményeket idén adatik meg először hogy saját mocival juthatok el a brnoi futamra hogy testközelből láthassam Toth Imiéket és Talmát! Próbálok egy kis infót gyüjteni ,hogy milyenek a lehetőségek ha tudna valaki segíteni abban hogy, milyen a biztonság a parkolóban ott lehet -e hagyni a mocit nyugott szívvel és hogy, mennyire van a pálya brno-tól, hol érdemes megszálni? Előre is köszi ha valaki tud valami infót linket egyebet! Zoli
Beszereltem a Xenon HID-et. Pöpec, minden szép és jó, röntgen képet lehet csinálni este! :) Viszont beláttam, hogy ez nem szabályos, és szórja a fényt minden felé... Másrészt nem akarom, hogy mindenki levillogjon éjszaka szemből. Jó lesz nekem a normál halogén H4. Így a Bi-Xenon HID készletet eladom!10k HUF...
Zoli99!Ha a motorod új típusú nyugodtan mondd azt, hogy gyárilag van benne!Te ezt sem tudod, hogy kell kicserélni az izzót!Mondd azt, hogy ezt neked szervízben csinálják!Ezt ha tudja ha nem el fogja fogadni!Tudom hidd el! Ha régi típusú akkor sincs gáz mert nem a xenon miatt fognak kötekedni veled!Te már így vetted!
Vettem egy tanktáskát vidéken egy motoros boltba,(szép,praktikus,23 e ft)
"/hogy oda is minek mentem be,csak nézelődni.......és még én ugatok az "asszonnyal" ha vesz magának valamit"/:):)
útközben jutott eszembe, hogy én barom állat,
a táska mágneses,a tankom meg műanyag...........
kellene valami praktikus ötlet amivel megtudnám csinálni,hogy mindig ne kelljen kiszíjjazni ha megállok.
Valahogy rátudnám erősíteni a mágnes talpakat valamire,
"nézegettem a gyerek tapadókorongos pisztolyát........./lehet többet azzal nem lő/:):):)
viccet félre téve,,,ha valaki segitene a megoldásban köszönettel venném.
Nem lehet kapni olyan tankpadot ami megoldaná ezt a felrakási dolgomat?
Sajnos problémám van a mocimmal (rx 125), és segítségeteket kérem.
A jelenség az, hogy amikor be akarom rúgni, akkor a legalján elakad a berúgókar és nem jön vissza magától, meg néha a váltót is beugratja sebességbe. Úgy érzem, hogy a berúgó tengelye és a váltó tengelye szorulhat. A másik dolog, hogy összel szépen eltettem télire a gépet, most elővettem, és 2es feletti sebességeket csak nagyritkán veszi be, mi lehet vele, az állástól elromlott?:)
nem tudom hogy jó fórumba írok-e. most szeretnék egy új 125ccm-es gyorsasági motort venni. szerintetek melyiket érdemesebb megvenni egy vadi új aprilia rs125 vagy a yamahának ami most fog kijönni yzf r125. melyik megy jobban melyiket vegyem szerintetek?