Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőlletek, mert nem rég ajándékba kaptam egy AGV Sport overállt és hozzá passzoló csizmát.CSak sajnos egyik se az én méretem, ezért szeretném őket mihamarabb eladni.
overáll:70 000 Ft méret :M /40
csizma:10 000 Ft méret: 44
Hali! Bejáratáshoz milyen motorolajat ajánlotok? (4T 400ccm)
Ha nincsen semmi papírja el kell vinni pestre eredetiség vizsgálatra a kpm-hez, de nem lesz olcsó mulatság.
köszi szépen srácok
Hello!

Állítólag ilyen egyszerű!

http://totalcar.hu/magazin/koz...

Üdv.
István
Suzi DR 350-et nagyon dícsérik,bár nem mai gyerek.
Suzuki DR250-DR350,Yamaha XT350.Megbízható,jól motorozható gépek.Alkatrészt is kapsz.
sziasztok valaki tudna nekem abban segíteni hogy én egy endúrót szeretnék venni 250-450ccm-ig 90es évjárattól de négyüteműt valaki tudna ajánlani motort vagy típusokat mit lenne érdemes megvenni emailban is jó lesz gyura88@freemail.hu
Tud nekem valaki segíteni abban hogy egy Svájcból be hozott motort hogy lehet papírozni?
HELLO! LÉCCI SEGÍTSETEK! mOTOR VÁSÁRLÁS ELÖTT VAGYOK ÉS NEM TUDOM HOGY MIT VÁLASSZAK?
VAGY EGY 50-ES SUPERMOTO:polini evo hengerrel,hebo fötengo,21-es karbi stb.
VAGY EGY AEROXOT:az is polini evo,mhr over range,21-es karbi,yasuni, stb
Szóval az lenne a kérdésem hogy egy ilyen tuning meikre tobb jobban? meik lessz gyorsabb és a legfontosabb meik gyorsulna jobban? a full tuningos supermoto vagy egy fullos aerox?
válaszotokat előre is köszönöm!
a xenon vagy a halogén égő fogyaszt annyi körül,mint a sima?1általán melyik a jobb?pro-kontra érvelés legyen
Találtam én is egy képet de túl nagy a formátum,mire lerajzoltam az ábrát megelőztek na mindegy.viszont menet közben érdemes ellenőrizni a spanifert nehogy valahol engedjen a kötés.
Uh észre se vettem! HAt nemis tudom mit mondjak! köszönöm mar értem!
gondoltam, hogy ez kell, ezért megelőztem a kérést! Nekem nincs türelmem per pill rajzolgatni.
kivánságod parancs.
ha vki csinál rajzot megköszönöm
de azthiszem már értem... talán
köszii! Mesteri műűű!
pl egy gyári aprilia 125-ös dugó 24ezer volt nekem.
GY.K.
hello!szerintetek mennyibe lenne az ns-1-em dugozása nem sült be csak 25.000 km van benne 16 éves és a gyári dugó van benne
és sztem már kopott és egy picit zörög a tügörgő!elöre is kössz az infot!
ha akartok vegyetek fel msn-re:easyrider_16@citromail.hu ez a cím az email címem is :)
esetleg egy mellékelt ábra?
Csak a moci áll 45fokban a kormány nincs elforditva.lerakod sztenderre és nekihúzod a futó oldalának,így a moci kb 45fokban áll a menetirányhoz képest.
keresztbe áll a pótkocsiban, hogy az első kerék eleje beleszorul a pótkocsi egyik sarkában...
"húzd a moci hátulját a futó oldalához koppanásig(ékeld be)"
mert én ezt a részét nemértem hogyha a motor 45fokban áll kb akkor ez hogyvan?
elnézést ha nagyon értetlenkedek csak vizuális alkat vagyok
igen