Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!

aprilia classic-hoz szeretnék alkatrészt venni.
nincs olyan oldal a neten ahol lehet alkatrészt rendelni?
persze magyarul...
vagy olyan üzlet aki elküldi postán?

köszi!
oké! Sok sikert hozzá!
Halihó!
Köszi szépen, hogy válaszoltál. Hétfőn nézi meg egy haverom, aztán majd meglátjuk...
Szia Viko!

Úgy tűnik a fotóról, hgoy a színkódok szétégtek... Ez megnehezíti a dolgot. Valamint nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg az ellenállás csak a jéghegy csúcsa (nem is biztos, hogy totál szétégett belül, csak felhevült). Az IC például sokkal érzékenyebb a túlfeszre/polaritás cserére. De nincs veszve semmi! Ha sima kommerz cuccokból van összerakva, akkor javítható. Ha speckó cél IC (típusjelzés nélkül) akkor már bonyolultabb...

Jah, és ha polaritás csere lett volna, akkor valószínűleg a kondi is felrobbant volna. Persze ez a feszültség bekapcsolásának idejétől is függ.
Szia Zoli99!A hiba oka valószínüleg az volt hogy túltöltés volt a motoron.Bár az ismerősöm aki konyít a dologhoz azt mondta hogy lehet hogy fordított polarítást kapott.Szerintem inkább a túltöltés a hibás de én nem igazán értek az ilyen dolgokhoz.Ha tutsz valami okosat az megköszönném.A képeken remélem látszik a hibás elfustölt alkatrész bekarikáztam a könnyebb azonosítás miatt.Üdv!
Szóval Viko75! Ha idetaláltál, akkor majd írj! :) Le kéne fotózni az áramkört az elégett ellenállásal, hogy fel lehessen mérni a helyzetet.

Mitől égett el az ellenállás? Mert az magától nem szokott, valami okot kell keresni! Ugyan is hiába cseréled ki ha utána megint kiég.
Köszi! Valami ilyesmire voltam kíváncsi! :) Ha beállítható úgy, hogy ne villogjanak egyfolytában szemből, az már jó!

Üdv,
Zoli
Hali!
Nekem 35W-os 6000K-s xenon van a motoron , a tompított, meg a refi is az. A tompítottal kb, ötvenszer jobban (meg többet) látok mint a gyári lámpával, a refi meg simán nappali világosságot csinál az éjszakából! Pedig eléggé le van állítva a lámpám, nem is szoktak villogni szemből...
Az meg hogy xenon van a motorban, senkit nem fog érdekelni, amíg senki nem tudja, hogy az van benne... Nekem még sosem volt problémám belőle, pedig pár ellenőrzésen átestem mióta benne van...
Csak ajánlani tudom!
Ja, és az autósok is sokkal előzékenyebbek, mikor meglátnak a tükörben.
Sziasztok!

Lenne nekem egy, új! eladó versenyoveráll. Sok helyen probáltam már eladni, interneten hirdetésekben, több motoros üzletben, de idáig nem sikerült sehol.Viszont nagyon fontos lenne ,hogy minnél hamarabb eltudjam adni.Valaki esetleg tudna segíteni ,hogy merre vagy hol probálkozzak?
Köszönöm, az elmélettel tisztában vagyok! Finomítom a kérdést: hogy valósul meg ez a kérdés a mindennapi rendőri rutin ellenőrzésben? Tapasztalatok?
Xenon HID:

Előre csak fehér és kadmiumsárga színű fény világíthat. Ha ez olyan, akkor OK.
Fényereje 3 szorosa a hagyományosnak. Ez a szembe jövő jármű vezetőjét zavarhatja? Ha igen akkor mem OK.
A rend éber őreit kérdezzétek!(olvassa egy-két rendőr is az oldalt tuti!)
Ők mivel találkoztak eddíg!
Ugylátom nemcsak nekem jár az eszem ezen ,már gondolkozom és rajta vagyok az ügyön én is valami elektromos szervomotoral szeretném megoldani
Kinek mi a véleménye erről?
Esetleg van ilyen valakinek?
Sziasztok!

A kérdésem a Xenon HID (azaz valódi kisüléses Xenon rendszert) használók felé:

mi a helyzet a zsarukkal? Valakinek belekötöttek már abba, hogy mi ez az izé? Meg hogy nem szabályos? Stb. Azt tudom, hogy műszakin nem engedik. Viszont biztonságtechnikailag jó lenne!

Köszönöm!
mi van az adásvételiben?
Nem gázos a beszerelés, 1 óra alatt megvan. Nekem beszerelték. Akkor van garancia.
Gyujtásmegszakításra kell rákötni, akksira, plusz egy visszajelző ledet kell elhelyezni. A többi az maga az egység és a sziréna elhelyezése. Motor válogatja, nekem a GSR-en elég kevés hely van, de simán el tudták helyezni a ECU felett az egységet, az akksi mellett meg a szirénát. Szerintem szakemberrel szereltesd be te is. Nem érdemes otthon barkácsolgatni ha nem vágod 100%.
Jó a GSM-es cucc is, de mivel én sosem vagyok távolabb 100 méternél a motoromtól, így ez a cucc is nagyon frankó....Elméletileg 800m a hatótávolsága, de az csak nyílt terepen igaz..
Köszi a gyors választ!
Igazából Én ezzel GSM pager-es dologgal szemezgetek!
Láttam olyan risztót is ami ezzel kiegészíthető! Úgy látom a tiéd nem efféle!
A beszerelés egyébként mennyire gázos?
Motoron sokat kell barkácsolni, hogy minden tuti legyen és elférjen?
http://www.riasztos.hu/motor.h...
sentinel 1100 van nekem. Tapasztalat? Eddig még nem vitték el a vasat. kopp-kopp-kopp
Hi!
Tudtok ajánlani valami megbízható helyet, ahol motor riasztókkal foglalkoznak!
Személyes tapasztalatok is érdekelnek!
Köszi
Sziasztok!
Nincs pár ötletetek, hogy tudnék vmi rendszámfölcsukót eszkábálni a motoromra?
Sziasztok!

Elég gáz a problémám. Vettem egy 125-ös Keeway motort rendszám nélkül. 2004-es évjárat, a srác, akitől vettem 50 köbcentisként járt vele, az adásvételije alapján. Állítólag nem volt gond, velem azonban nem volt ilyen elnéző a rendőr. Rendszámot kellene rá tetetnem. Mi ilyenkor a teendő? Mennyi regadót kell fizetnem rá? Az egyik ismerős szerelő szerint ez a motor már nem helyezhető forgalomba?
Tudtok valakit, aki jártas a témában.
Köszi
Helló Sziasztok!Olyan problémám van h van egy Honda Fx 650em aminek a blokkja ugyan az mint a dominatornak!Télen lemerült akksija és én hülye probáltam gyenge akuval elinditani.teleszivta benzinnel magat ezalltal mert csak ugy dől a kipuffbol a szag:S szoval ki akarom venni gyertyát belőle h megoldodjon a baj de nem tudom kivenni mert olyan baszott helyen van és semmilyen gyertya kulcs nem jó hozzá:S esetleg ha vkienk lenne ilyen mocija és elmondaná mit kezdjek vele hányas kulcs is kell hozzá pontosan és h kell-e speciális hozzá örülnék:) vagy esetleg h hogyan máshogyan lehetne eltüntenni a hengerből a sok megszivatott benzint:S Mielőbbi válaszotokat várom: Gabesz!
Aprilia 125 sport pro-hoz
( ezt elfelejtettem) :-)
Sziasztok honnan tudnék a motoromhoz szerezni új használható üzemanyag elzárót amin jó az üzemanyag visszajelzőnek a vezetékelése, mert az enyém folyamatosan világít ,mert rosszul lett bekötve és testet ér mind a 2 vezeték...
THX nagyon!