Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azaz rugni

Valakit seggbe fognak rigni...
és az hogy németből hozok uyganojjjat, és ezt átiratom és ennek a rendszámát rácsapom a német tiptpo-ra és azzal jáérok? aztán télen vázcsere, úgyis az a forgalmis, és a német ugyis alkatrészvámos, szal a blokkot be lehet dobni. no?
Igen, ez is egy jó kérdés.. :) Az előző tulajnak kéne akkor...
Jó ötlet! De hogy lehet eladni, ha nincs is a nevén?
Csak egy adásvételi papír kell róla, h eladtad külföldre, és kivonják a forgalomból...
lenne rá alkatrészként vevő..
Papiron add el külföldre...ez a legolcsóbb...
De, Dunaújváros Jakab Gépműhely bár nem írtad "há" valósi vagy.
sziasztok!nem tudtok olyan helyet ahol olcsón fúrnak hengert?
Tudtok tanácsot adni? van egy ft500-as hondám, mióta megvettem szar és nem irattam át, de most lenne valaki akinek kéne alkatrésznek, de csak úgy kivonatni nem tom a forgalombol hogy nálam marad a motor. mit lehet iylnewkor csinálni, legolcsóbban?
Pl a motorosok.hu-ról...
szervízkönyveket honnan tudom letölteni? volt régebben egy link de elfelejtettem
Bemész időpontot kérni az okmányirodába, lehetőleg két héttel azelöt mielött ki akarod vonatni, mert annyian lesznek. Aztán ott megmondod, h ideiglenesen ki akarod vonatni, akkor adnak egy csekket, 1500Ft. Azt elmész, és befizeted, aztán visszamész, az igazoló szelvénnyel, és adnak egy papírt róla. Avval besétálsz a biztosítódhoz, és ott azt lefénymásolják, és ki lesz vonva... Ennyi...
Nem tudja valaki hogy most működik e? az ,hogy télire ideglenesen kivonatni a motort forgalomból és így nem kell kötelezőt fizetni rá télen!
Neeeeem Telefonnal. Bocs a minőségéjét de azért ijen.
ez utánna keszűlhetett mert nagyon öerül valaminek!
na megy a kép is
Ő volt az heee!
Haverom fotózta az egerszalóki sófürdő parkolójában.
nehogy eladd! olvasd el a gépkönyvét,bele van írva,gyoh egy sűréshez 2,5-5,7 dl olajat fagyaszthat.
Szerintem add el Ukrajnába, aztán vegyél egy újat.
amiken sokan nyomoznak mi megoldjuk hamar az elkövetot felderitettuk!
a TEFAL XR900-am zabajja az olajt, bármennyi kruplival sűtöm.
-vegyek masikat, cserejjem le, vagy ne sussjek benne semmit! kerdesem lenne ez, de ne makarom szétoffolni mert ki fognak tiltani. ja es faradt mert latszik is rajta!
pécs környékén meg sódereznek.....mindenhol vannak betegek.
De ez nem jótanács,meg segítség sem.....
Bár jótanács annak aki kiöntötte: "mennyenakúvaannyába"
Hogy ne legyünk teljesen offtopik, a siroki történéssel kapcsolatban azt tanácsolnám, hogy b@$$z@ + a büdös k...@ anyját, segítségre szorul, menjen pszichiáterhez...