Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monnyuk biztos régi volt a felvétel,mer a söfőrjének nagy mikrofon halya vol.Meg ma az eúropába nem enedéjeznék,lya.
volt sirokon is,bemonta a tévé. lehet behozott valaki kintről egy ijen Kittet?
azé" a tojásos olajos egyszerűbb.
amiga pocsoltok a felezéssel addigra letapadt a tolyás. felkapartam. a kittes autómata olajcsere volt a tévébe, láttam én is, úgyhogy igazi. ma már nem alkalmazzák ezt mert szennyezi a környezet és kevesebb szerelőre lenne szükség. nemrégen mátrában volt effajta olajcsere, egyik kanyarba. veszéjes a faradt olaj.
igy a válasz, ne vegyél régi motrot. régi olajjal fáradékonyabb lesz, nem tol.
Felezed, ha nincs benne az egyik felében, akkor a másikban van, amit felezel... etc.
Ahamm közelebb kerültem sokkal.
Rekurzív felezés.
Az milyen is?
Oroszlánkeresés a sivatagban módszer?
Vagy simán kikísérletezi. Ha sok kicsúszik,ha kevés odaég,kettő között pont jó.
A pontos érték meghatározásához ismerni kellene a tojás fajtáját (milyen madár terméke), térfogatát illetve gyártási idejét. Ezzel a három ismeretlennel egy harmadfokú egyenletrenszert megoldva megkapod a pontos értéket.
Tényleg van ojjan auto ami magátől cserél olajjat? A volt tévében múltkor.Valami Kitt, amikó má a zolaj fáradt,szól neki a vezetőlye,az meg kiloccsancsa az útra,vagy mellé.Szóval tényleg vanijen?
4 tojjáshoz mennyi olajt tölcsek bele? ugy hogy még ne égjen se oda de viszont mégis tapadjon rendesen ha megdöntöm a tepsit! 20-70% között irják.
fűűűűűűűűűűű,ez má igen!

Inkább vennék 1 pannoniát.
40NM 3000(!) nél.
ja?
Csak beleolvastam,h 4 lóerő meg 5 nm....mondom,nem egy erőgép.
Valójában akkor mennyi az annyi?
halkan súgom meg, rá szokták írni a blokkra, köbcentiben. 2-3000 szokott lenni. iylet keress. 120% hogy rajta van!
a hozzászólásod különösen szemet szúrt, és ha megnézed az enfield topicban válaszoltam is rá.. az azt jelenti hogy a simához képest az electrának plusz (!) 5 NM előnye van.. pupááák
amennyit a gyártó előír.
gondolom,mint legtöbb motornál itt is a deknibe bele van öntve ccm-ben.
sziasztok cr250 olajcserénél mennyi olajat kell belerakni?
előre is köszi
royal enfield? az meg minek. 5 Nm nyomaték.....ha biciklizek több áll rendelkezésemre.
túl sok a szám (mármint nem a szám,hanem a számok)......
kéárdezzé.. somsonon át mille factory-ig sok motorral mentem.. de komoylan.. mit nem ért? kifejtem. pontosjélvel
az én "fiatal" gépemben 58000!
és semmi baja,meg nem költötem rá 2-3 kilót.meg nem is volt 2 milla.
ezzel a 250-el,180-al170-el,1000-el,2000-el meg a százalékokkal jól összegubancoltál....
Nézd csak meg azt az árlistát amit belinkeltem...
2 misiből olyan motort veszel, amit a büdös életben nem motorozol ki.