Monnyuk biztos régi volt a felvétel,mer a söfőrjének nagy mikrofon halya vol.Meg ma az eúropába nem enedéjeznék,lya.
volt sirokon is,bemonta a tévé. lehet behozott valaki kintről egy ijen Kittet?
amiga pocsoltok a felezéssel addigra letapadt a tolyás. felkapartam. a kittes autómata olajcsere volt a tévébe, láttam én is, úgyhogy igazi. ma már nem alkalmazzák ezt mert szennyezi a környezet és kevesebb szerelőre lenne szükség. nemrégen mátrában volt effajta olajcsere, egyik kanyarba. veszéjes a faradt olaj.
igy a válasz, ne vegyél régi motrot. régi olajjal fáradékonyabb lesz, nem tol.
A pontos érték meghatározásához ismerni kellene a tojás fajtáját (milyen madár terméke), térfogatát illetve gyártási idejét. Ezzel a három ismeretlennel egy harmadfokú egyenletrenszert megoldva megkapod a pontos értéket.
Tényleg van ojjan auto ami magátől cserél olajjat? A volt tévében múltkor.Valami Kitt, amikó má a zolaj fáradt,szól neki a vezetőlye,az meg kiloccsancsa az útra,vagy mellé.Szóval tényleg vanijen?
a hozzászólásod különösen szemet szúrt, és ha megnézed az enfield topicban válaszoltam is rá.. az azt jelenti hogy a simához képest az electrának plusz (!) 5 NM előnye van.. pupááák
volt sirokon is,bemonta a tévé. lehet behozott valaki kintről egy ijen Kittet?