ezen én is filóztam, két lehetőség van: veszel egy használtat, tegyük fel egy fzr 250et vagy 1000-est.. a 250 megy 180felett, két emberre lis 170felett, normál embenrke bőven elég, az ezres 270 felett. megveszed, németben az ezres is 2000euro alatti, vagyis fél miska, és max 2-3 kilót ráköltesz felújításnak, uygenezek az árak a kicsire is. akkor van egy vagy normál teljesítmáényű vagy egy eszement gyors m,otorod 7-8kilóbol. ezt csinálják utána új motorral. vagy veszel szük 2 millióból egy új motort erősen részletre. elsőnél előnyben akinek van lakása, felveszel szabadfelhasználású hitelt, és abból kijön a motot meg a tiptoppá tétele, aki meg csoró scak dolgozik, annak marad hogy vagyen 10-20% kezdővel egy minden szempontból közepes motort. ha nekem lenne a nevemen lakás, percig nem szaroznék, vennék egy ezres fzr-t, tök gyárir felújjítatnám, és lenne egy mai szemmel is gyors(majd 140lóerő az ma is annyi..) kényelmes, jó szélvédelmű motorm. amiről tudom hogy évekig nem lesz baja. halkan jegyzem meg a 250esemben 42.000km van, és pöccröff egy hét állás után is. és oylan gyors ahopgy írtam. ezek után 1.6-1.7-ér venni egy 70-80lóerőset? nemtom. vaaaagy ROYAL ENFIELD!
hello!
en most szeretnek motort venni! nem nagyon vagom a temat meg a motoroknak! A jogsimat is most szereztem Most vasarolnam meg ay elso motorom! Nagyon megtetszett a Honda CBR 600F 1997-es modell. Talaltam egy hasznaltat arba is kedvezo. A kerdesem az lenne hogy mi ay elonye meg a hatranya a hasznalt motroknak? Es hogy megfele-e egy kezdonek ez a motor vagy tul sok is ?link
Ma megjárattam a vasat,és most már üzemmeleg állapotban is csinálja.Eddig ez nem jelentkezett.Egy szinkron az nem lesz olcsó ha az a bűnös...Remélem nincs nagy baj.
Ha nem akarsz sokat szerelni, vagy szerelőre költeni akkor vegyél 4 üteműt. Nincs olyan erős de sokkkal tartósabb. Talán szebb hangot is lehet neki csinálni.
Sziasztok,
Most akarok venni motort, A1-es jogsim van. Kinéztem két motort, de nem tom melyiket érdemesebb.
Aprilia rs125 "07 vagy az új Yamaha yzf r125. És a 125ös, 4 ütemű, 11kWos motorból kilehet-e hozni
nagyobb teljesítményt?
Előre is köszi.
Hmmm...azt nem kell feljebb állítani, bár a csavarját is megnézheted. Viszont alapjáratot már üzemmeleg motorhoz kell állítani. Sztem csak koszos a karbid, vagy elmászott a szinkron vagy ilyesmi gondja lehet. Esetleg valamikor rossz benzint tankoltál, és még nem mosta át amit utána rátankoltál... Nyomjál bele STP adalékot a benzinhez, az kitisztítja elég jól. A gyertyák színét megnézhetnéd...
Szia!kb 1500 az alapjárat,és 1600 és 1400 között ugrál a mutató.Amikor már nincs vele gondom akkor meg sem mozdul folyamatosan 1500kb.Lehet hogy magasabbra kéne állítani az alapjáratot is?
Szia! Hát én az összes vízhűtéses mocimat olyan 5-10 percig melegítem, addig ameddig a vízhőfok jelzőm el nem indulgat felfelé. Addigra már az olaj is elég meleg lesz benne, h jó kenése legyen...
Mennyire nem egyenletes? Mondjuk 1000-2000 között ugrál vagy feljebb?
Sokminden okozhatja ezt: benzin, karbik koszosak, gyújtásprobléma, még akár az olaj sűrűsége is...
Köszi hogy írtál.Körülbelül meddig érdemes melegíteni egy garázshőmérsékletű motort?Mert akkor lehet hogy rövid ideig járatom.Csak az a fura hogy eddig is így csináltam és akkor nem jelentkezett ez a dolog.Ha elindulok,megyek egy kicsit és megállok,járatom alapjáraton,akkor az alapjárat nem egyenletes.De egy pár kilométer után elmúlik a probléma.És akkor már az alapjárat is egyenletes lesz.Mondtak nekem olyat hogy érdemes lenne a gyertyát kicserélni.Nem tudom...Köszi előre is
Beindítod hidegen, és alapjáraton AMIKOR UGYE MELEGÍTJÜK A MOTORUNKAT FŐLEG A VÍZHŰTÉSEST! akkor rángat? Vagy már amikor bemelegítetted normálisan, és elindulsz vele?
A vadiúj,mindíg a legjobb választás.Csak pézkérdés,ammeg a lekkeveseb.
http://www.yamahaworld.hu
Visont ha ujjat veszik akkkor drágábba kerül az ára valoban de tudhassa hogy nem volt torott elotte mielott megvette a regit a hasynaltat!
"Öreg, szakadék.
Vadi új szuper." - részlet a Men In Blekk II-bol c. film.
en most szeretnek motort venni! nem nagyon vagom a temat meg a motoroknak! A jogsimat is most szereztem Most vasarolnam meg ay elso motorom! Nagyon megtetszett a Honda CBR 600F 1997-es modell. Talaltam egy hasznaltat arba is kedvezo. A kerdesem az lenne hogy mi ay elonye meg a hatranya a hasznalt motroknak? Es hogy megfele-e egy kezdonek ez a motor vagy tul sok is ?link
Most akarok venni motort, A1-es jogsim van. Kinéztem két motort, de nem tom melyiket érdemesebb.
Aprilia rs125 "07 vagy az új Yamaha yzf r125. És a 125ös, 4 ütemű, 11kWos motorból kilehet-e hozni
nagyobb teljesítményt?
Előre is köszi.
Hát a digitális hőfokmérő hasznos dolog. Az én mutatósam nem olyan jó...
Mennyire nem egyenletes? Mondjuk 1000-2000 között ugrál vagy feljebb?
Sokminden okozhatja ezt: benzin, karbik koszosak, gyújtásprobléma, még akár az olaj sűrűsége is...