Tisztelt Ügyvéd Úr !
Kérem az előbbi (írásbeli) megkeresésemet megválaszolni szíveskedjék! Ha ebben nem lát fantáziát ( Egy ügyiratszám mellett!) megértem és nem szeretném feleslegesen zavarni! Mint ahogy említettem én már erre nem szeretnék több pénzt áldozni és már másodfokon is elhajtották a Kft-t! Ez úton szeretném megköszönni hogy itt időt szán rám is!
Köszönettel és Tisztelettel:Cseristi
Levizsgáztatják még akkor is, ha nem teljesen tiszta, erre pont az én esetem lenne a bizonyíték! Gond csak a probléma jellegéből lehet,na meg ha a vevő ügyet csinál belőle! Nálam az alperes pont ebbe bukott bele! Attól függetlenül még Te nyugodtan motorozhatsz , de szabálysértésre nem buzdítalak, ez már legyen a Te bajod! Engem pont az NKH-s levelek (is) segítettek!
Te is a mágnesel jössz.
Van gagyi, ami a hűtőről is leesik és van tuti mágnes, ami az asztalon is átfog!
Neked kalibrált mágnesed van? Aligha....
Semmi értelme..... Nameg az alu....mondjuk az nem a párszázezres kategória.
mágnessel esetleg ki lehet szűrni a vastagabb gittelést, másra nem jó
megéri venni egy festékréteg mérőt autóvásárlás előtt mert 10 eladóból 10 egy sumák dög
nem egyszerű az autóvétel
Mágnessel hogyan méred meg a rétegvastagságot?
Eleve nem mindegy milyen mágnes! Tehát semmire sem jó....
Neked van alu mágnesed is? Nem semmi.....
A karosszérialakatos is csak rétegvastagság mérővel tudja megállapítani. A rétegvastagság mérőhöz meg nem kell lakatosnak lenni.
Tisztelt Ügyvéd Úr!
Én csak érdeklődtem hogy rá tud-e keresni,mert ennyire az ilyen dolgokra rálátásom nem volt! Elfogadom hogy én miattam ennyi esetet nem fog átnézni, ezért marad az hogy meg fogom keresni! Azonban már most jelzem csak a többi ráfázott vásárló miatt tenném meg! Nem tudom tud-e valamit csinálni értük, ezt majd megbeszéljük! Én személy szerint erre már több pénzt nem szeretnék szánni,azonban ha ebből Ön tud profitálni az az Öné lehet! A telefonom okkal volt így beállítva, ezért elnézését kérem! Én pont az egyes komák megjegyzései miatt nem adok elérhetőséget,az ítéletből a személyes adataimat is ki fogom takarni, természetesen előtte beszélek a jogi képviselőmmel!
Tisztelettel:Cseristi
nem lett megvásárolva, csak a benzinpénz a bukó, de ha nem állít valótlant akkor meg se lett volna nézve
festékréteg mérő nélkül már nem lehet megvenni semmit
István, ez sajnos science-fiction.....van döntvénytár, de abban vagy ügyvédre, vagy ügyre tudunk keresni. És azt azért sejtheti, nem fogok átnézni éves szinten 10.000-es nagyságrendet a két szép szeméért
Tisztelt Ügyvéd Úr!
Ha ez így van ,akkor sorry mert sem ügyiratszámot sem elérhetőséget nem tudok adni! Viszont tudomásom van róla hogy az ügyvédeknek valamilyen közlönyük amiben jogi esetek le vannak írva jár! ( Én is így találtam rá bizonyos jogi esetekre, vagyis engem ezekből tájékoztattak!) Ha tudom vagy tájékoztat hogy miképp tud jogi esetekre rákeresni ,akkor segítek! Ott a név is csak rövidítve,de az ítélet érthetően részletezve van! Ez már részemről ok lenne!
Tisztelt Ügyvéd Úr!
A Cég nevét itt nem lehet leírni! (Jó hírnév megsértése......!) Mindösszesen csak az zavar hogy még mindig tevékenykednek! Ezzel az állapottal valamit kezdeni, csak pontos adatok ismeretében lehet! Ezzel kapcsolatban kerestem volna az imént,hiszen nem csak én voltam ,lehettem az ügyfelük.....!
Tisztelettel:......
Szinte 100% hogy műszaki szakértőre lesz szükség, de mint mindennek ennek is lehetnek buktatói! Ezt az utat megspórolhattad volna ha az én ügyemet ismered A-tól Z-ig! Kellemes keresgélést, sok sikert hozzá!
Kérem az előbbi (írásbeli) megkeresésemet megválaszolni szíveskedjék! Ha ebben nem lát fantáziát ( Egy ügyiratszám mellett!) megértem és nem szeretném feleslegesen zavarni! Mint ahogy említettem én már erre nem szeretnék több pénzt áldozni és már másodfokon is elhajtották a Kft-t! Ez úton szeretném megköszönni hogy itt időt szán rám is!
Köszönettel és Tisztelettel:Cseristi