Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régebben mikor sofőrködtem, nekünk is volt egy ~100 kilós könyvelő hölgy munkatársunk. Fél szavakból is értettük, mikor hagyjuk békén.
Távol áll tőlem a fenyegetés, nyugodt ember vagyok. Nem keresem a bajt ha nem muszáj. Csak ha valaki felhúz, akkor keményebben lépek fel. Ha ez sem elég, akkor vagyunk többen. Én ilyen vagyok. Mikor nincs a dologból hasznom, akkor minek vergődjek?
Természetesen ha nincs miről vitatkozni, akkor én sem teszem. Én csak azt írtam le, hogy én hogyan intézem a dolgaimat. Más máshogy teszi, nincs ezzel semmi gond. Azt figyeljétek meg, hogy az állatvilágban hogyan működik ez. Erősebb kutya ba...ik, erősebb oroszlán eszik. Most ezzel nem szeretnék újabb vitát nyitni, de nézzétek meg hogy hogyan viselkedik a kisebbség. Csoportosan járnak, így érzik magukat biztonságban. Sok lúd disznót győz alapon. Remélem nem sértek meg senkit, de ez saját megfigyelés.
Ritkán röhögök jót, de neked sikerült.
hát,ha egy 60kilós szőke kinyitja a száját,ott már történik valami..... mondjuk az se mind1,hogy áll vagy térdel....
Az imént említett 60 kilós szösziről szeretnék egy személyleírást kérni, amennyiben ez jogilag megoldható!
Hát, rajtam kívül van bent egy szöszi, 60 kilós, de ha kinyitja a száját vigyázállás van az ügyfelek közt:) Nem kellenek T2-esek, elég vagyok oda én is a magam kis filigrán alkatával. Na meg van némi harcművészeti múltam is. Ahová az sem elég, oda 9 mm...... Amúgy érdekes, még csak fenyegetést sem kaptam eddig, te voltál a mai napig a legkomolyabb, pedig büntetőzök......
Most megalázkodtál, mert félsz a jogi következményektől, mi?
Ok!
Jólvan, én nem is tudom miről van szó, csak gonoszkodok. Ne is figyelj rám. Az elmúlt napokban kivitáztam magam, most feldugtam magam a töltőre, hogy újra erőre kapjak. Én még csak egy szar T1-es modell vagyok.
Vigyázzá, me ezek meglincselnek.
Van rá lehetőség! De tudod mit Én Tisztelem a másikat amíg lehet és van mit benne tisztelni! Tisztelem én azt is ha egy vödör Jack után még el tud sétálni és nem hugyozik bele az ivóvizes hordóba!
"Az Ügyvéd Úr irodáját biztonságosnak ítélem!" Gondolom védi az irodát vagy 20 kigyúrt, kopasz nyakú T2. De még az is lehet hogy kínzókamra van az alagsorban.
Azta kurva eget, itt már mindenki fenyegetőzik és mindenki kemény?! Aztatat hittem hogy ilyet csak én tudok. Internetes bűnözés, meg ilyenek?! Feljelentelek, ha e-mail-t írsz vagy csúnyán nézel rám?! Na elég legyen, mert a vidéki szalagmunkások fellázadnak és beleszarnak a postaládába....
Tisztelt tsanyi!
Ha a nevezett oldalon elérhető vagy akkor van ötletem arra hogy majd egyszer a nevezett ügybe hogy bírsz betekintést nyerni! Vélhetőleg ehhez majd Dr.Bear segítségét fogom kérni! Az Ügyvéd Úr irodáját biztonságosnak ítélem!
Tisztelt Ügyvéd Úr!
Az adatlapja alapján látom hogy hol lehet önt elérni , ezért részemről van esély arra hogy a közeljövőben egy egyeztetett időpontban megkeressem önt ha úgy gondolja hogy a más becsületes emberen is tud segíteni aki megbízott egy átadott forgalmi engedélyben! Az MSZ 27-09 rendeletnek nézzen utána ha lesz rá ideje!
Nem is léptem meg, csak elfogadtam hogy neki ne írjak többet és megkértem ő se tegye!
Tisztelt Ügyvéd Úr!
A kft nem kötött ki kamatot! Én részletfizetésre vettem a gpj.-vet! Az aláírt szerződések egyike sem tartalmazott kamatot! Itt ennél sokkal többet nem írhatok le, elég volt az ilyen komolytalan hozzászólásokból ha egyszer érdekelni fogja az ügy akkor természetesen megoldható ha keresni fog! Így különben is csak részleteket tudok elárulni!
Kitöltetlen adatlappal csak nem fenyegetőznék.
A telefonszámod és az email címed már sok mindenhez elég, az enyémre érkezett válaszok alapján kiderithető hogy Te mikor és honnan válaszoltál a címemrel! Pont a saját esetemből okulva az internetes elkövetésekről is van jogi tájékoztatásom! emlékeim szerint volt egy pár! Az előzőekben semmilyen sértő nem ide való dolgot nem írtam neked, de ha ettől a pillanattól még egyszer ezt megteszed annak jogi következménye lesz! megijedni persze nem kell még ettől csak a következményeket felvállalni! Ezért ha Te kérted én az ini blognévre írni nem fogok, de ha Te ennek ellenére megteszed akkor lépek!
tisztázni kellene, miről van pontosan szó. Késedelmi kamat, vagy hitelkamat amit követelnek?
Amennyiben a kft. kölcsönt nyújtott ahhoz kiköthet kamatot is törvényesen.

tudtam hogy nem tévedek
A kérdés akkor is kérdés maradt,mert pont az ilyen előbbi hozzáállás miatt kellene ezt a szálat végleg elvarrni ! Többé senkit se verjenek át! te tudod hogy kiről van szó!