Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De!
Mit szólnál hozzá ha az ügyvédeimen keresztül és a rendőrségen keresztül kideríteném ki vagy és az az ügyészségen fel lennél nyomva?
Hali, most akkor mégsem nyertél?
Box :)
óccsad mint a meszet!
mélységesen fel vagyok háborodva hogy a forgalmiban 2005ös a motorom évjárata valójában meg 2006-os
már többször eret is vágtam magamon emiatt.

figyelj koma én azt mondom ha eladtak neked egy régebbi beragadt vasat akkor meg is érdemled
mert ugye az értelmes vásárló egyből látja hogy nem az az évjárat
ami típus engem érdekel a matricázásról megmondom mikori, szóval nem tudnak átvágni
rólad csak annyi a véleményem hogy egy kiállhatatlan kis patkány vagy aki mindenbe beleköt, az ilyent verni kell, de folyamatosan
na
hozzám többet ne is szólj mert már így is eléggé fel vagyok spanolva
Tisztelt tsanyi!
Olvasd el amit az előzőekben leírtam az Ügyvéd úrnak is!
Tisztelt Ügyvéd Úr!
Nagy tételben és most is működően árulnak......több helyen is az országban!
Tisztel Ügyvéd Úr!
Van -e valami ötlete arra hogy ha egy Kft-nek a cégbírósági bejegyzésben nincs engedélye a hitelfolyósításra-részletvétellel vettem a gépet, ő meg kamatot követelt rajtam, de nem bankkal voltam szerződéses jogviszonyban, hanem a kft.-vel hol lehet panasz tenni? Nem biztos hogy csak velem játszották el....! Melyik hatóság korlátozná őket az árusításban!? A kft nevét érthető okokból itt nem fogom megadni, a jó hírnévmegsértése miatt! Pedig megérdemelnék!
Tisztelt ini!
Sokan épp most kérdezgetik Dr. Bear-tól hogy külföldről hozott mkp- hogy lehet papírozni! Az én esetem azt bizonyítja hogy a gyártási évvel és annak bejegyzésének valódiságtartalmával nem foglalkozik a NKH sem ! (Levelezéseim bizonyítják!) A gpj-műhöz párosított hamis gyártási év megjelölés valamint az ehhez párositott eladási ár esetén már a vevő meg van károsítva! A bírósági ítélet kimondta....! Megkérdezném :
-Te nem szeretnél használt , vagy Új mkp.-t tisztességes áron vásárolni?
-Ha rájönnél hogy átvertek és be tudtad bizonyitani, de a kft még tovább árul Te nem lennél felháborodva?
Tisztelt Gino!
Ha ismered az ügyet akkor veled bármikor vagyok hajlandó leülni beszélgetni róla! Ha megengeded mivel eléggé szövevényes volt az ügy és (mert) főleg hideget kaptam a Tisztelt motorostársaktól- ezért nincs a nevem és az elérhetőségem is megadva-nem adtam megy az ügy iratszámát! Azonban akárki úgysem tekinthetett volna bele! Megjegyezném az már mélységesen felháborít hogy az a T. budapesti (is) Kft vélhetőleg nem csak engem vert át és a többi vásárlónak még csak szólni sem tudok! A gúnyolódáson kívül nem reagáltak semmit az írásaimra! Ahogy elnéztem Te isa biztonságos motorozásra törekedsz és nem egy összelapátolt ki tudja honnan származó motoron ülsz családapaként!
Tisztelettel: Cseristi-
megmondom őszintén, csak érintőlegesen foglalkoztam ezzel, de belinkeltem ide egy totalcaros cikket, az elég korrektül leírta.
Az én értelmezésem szerint a korábbi szabályozással szemben minden január 1. után forgalomba helyezett motornál belép a plusz illeték.
Én már csak ilyen vagyok. Lefoglalom az ügyeimmel.
Dear Jogi Bear!

...beírom újra mert látom, lefoglaltak egyéb üggyel.

Tudnál nekünk valamit mondani a külföldről behozott, forgalomba helyezendő gépjárművek utáni vagyonszerzési illeték
fizetési kötelezettségről?

Mert ugye itt van a következő jogszabály részlet:

A jogszabály hatályos állapota jelenleg az 1990. évi XCIII. törvény 2§ 3.bek. alapján:
Ingónak vagy ingóhoz kapcsolódó vagyoni értékű jognak jogügyleten alapuló szerzése esetében - a belföldön már nyilvántartásba vett gépjármű és pótkocsi, illetve az ezekhez kapcsolódó vagyoni értékű jogok, továbbá a belföldi ingatlanvagyonnal rendelkező társaság vagyoni betétje kivételével
- e törvényt akkor kell alkalmazni, ha az ingó átadása, illetve a vagyoni értékű jog megszerzése belföldön történt.

Nagy a felhajtás de eszerint ha az adás-vétel külföldön történt akkor nem kell v.sz.illetéket fizetni.

Mi az amit idénre változtattak? - üti e azt az iménti idézett passzus?

Köszi minden érintett nevében!
"amelyik fesszab "elégeti" a felesleges amperokat annak betesz előbb-utóbb a világítás nélküli közlekedés, mert az izzó áramát is elfűti" Márpedig elég sok motor működik így. Elég hülye megoldás.
Én ugyan nem küldök senkit sehová. Ha mennek, maguktól mennek, újra leírom hogy semmi közöm hozzá. Egy vidéki szalagmunkásnak, aki tele van a múlt sérelmeivel, nincsen hatalma a többi nagyember fölött. Árad a mocsok belőlem? Ilyenek a mai mosóporok, nem viszik ki a szennyeződést. A fenébe. Tényleg nem voltál lekezelő: "pitiáner szalagmunkás...." "vidékről szalajtott mazsola" "macskajancsi". Igazán dicsérő szavak. Ha így beszélsz a barátaiddal, akkor büszke lehetsz magadra és rájuk is, hogy ez eltűrik tőled. Csinálok én is rólad profilt, ha már ezt te is megtetted velem. Elkényeztetett úri legényke lehetsz, akinek apa és anya kifizette az iskolákat, szerzett jól menő ügyvédi praxist és ismerősöket. Apu és anyu is gazdag családból származnak, sok-sok szintén gazdag ismerőssel. Mikor elvégezted a sulit, kaptál tőlük egy szép kétkerekűt ajándékba. Tudnék még írni rólad, de nem ér annyit az egész. Egyben van csak igazad, ez egy "parttalan beszélgetés". Én kérek elnézést.....
Köszi az infókat.
Végül is Ini válasza ami szöget ütött a fejembe és tényleg igaza van.
Lehet lemondok róla
motornál nem mindig jó ötlet a menetfény
amelyik fesszab "elégeti" a felesleges amperokat annak betesz előbb-utóbb a világítás nélküli közlekedés, mert az izzó áramát is elfűti
amelyik gerjesztős annak tökmindegy
szerelni úgy szerelheted, ha nem vakítasz mást el vele. A gyorshajtásban Pohi feltette a rendelet számát, és a rajzokat.
Szia.
A nappali menetfény nem váltja ki a tompítottat, csak lakott területen.
Üdv
Na hogy normál mederbe tereljük a beszélgetést lenne 1-2 kérdésem.
Most hogy a motorokra is lehet nappali menetfényt tenni, nem tudom az elég-e ha csak az világit a tompitot helyet.
A másik, hol lehet megtudni, utánnanézni hogy hova szerelhető és milyen módon ez a pótfény.
Köszi
Az barátom, ha megnézd, egy napszemüveg. Gratulálok
Küld nyugodtan a barátaid, nem tartok tőlük. Az irodám a Szugló utcában van, fel van téve címmel. Azért jelentkezzenek be, nem mindig vagyok ott.
Befejeztem a veled való parttalan beszélgetést. Benned valami óriási régi sérelem szunnyad az ügyvédekkel szemben, vagy csak egyszerű kisebbség-érzésed van, amit addig dédelgettél a lelkeden, amíg sötét mocsokként áradt ki belőle. Nem érdekes. Aki ismer, az tudja, milyen vagyok, nem hiszem, hogy bárkivel is lekezelő lettem volna bármikor, amikor segítséget kért, vagy együtt motoroztunk.
Én csak nem szeretnék senki miatt rendőrségi ügybe keveredni, mert az ügyvédúr keményebbnek hiszi magát a vídiánál és kicsit túllép a hatáskörén. Az ügyvédek 'értelmiségiek' szoktak lenni, nem szoktak vitába szállni az olyan buta vidéki szalagmunkásokkal mint én. Ha ügyvédúr bajt szeretne magának, azt úgyis megtalálja könnyedén. Ebben én nem leszek a segítségére, pláne ha már nem is keresek rajta semmit. Befejeztem. Szóltam, uff.
Ez itt az üzenőfal? Ugye nem. Onnan tűntek el a barmok(remélem örökre)! Úgy látom a pontos fogalmazás fontos számodra. Egyszerűen olvasd újra amit írtam és máris látod,hogy kérdésed okafogyott. A kitörölgetés szerintem haszontalan és nincs baj az oldal színvonalával azért mert valakik vitatkoznak. Burkolt fenyegetésed azonban tényleg nem motoros oldalra való. Nem hinném,hogy a dr. buzinak gondol! Nem tudom, csak van egy ilyen érzésem.
A "barmok" szó remélem nem rám vonatkozik. Majd olvass vissza ki szólt be kinek. Egyébként töröljetek nyugodtan, valószínűleg bele fogok rokkanni. Úgyis ez megy fent is, aki nem tetszik azt töröljük, eltüntetjük. Légy szíves töröljetek. Az oldal színvonala amúgyis erősen kérdőjeles....