Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Továbbra is türelmes leszek, csak a te kedvedért. "te figyi, veled ellentétben nekem van fent képem. Hol látsz te azon szemüveget?"

http://sm-ft-1.jspcdn.com/0701...

Én azért látok ott szemüveget. Te nem? Kérdezze orvosát, gyógyszerészét. Tegyek fel arcot, adatokat, címet és akkor beszélhetünk? Miről is szeretnél beszélgetni, ami nem megy itt a fórumon? "van egy kigyúrt haverja, aki néha lerendez. Erre vagy kemény?" Lerendez? Mire gondolsz? Gúnyt érzek a hangodban. Talán arra gondoltál hogy meleg lennék, a haverjaimmal együtt? Újra mondom hogy én türelmes vagyok, de van néhány ismerős aki szintén olvashatja a fórumot. A végén nehogy neked essen rosszul ha valamelyik felszívja magát és megtalál. Újra mondom, ezek nem egy súlycsoportban vannak veled, talán normálisan kellene nyilatkozni. Ügyvéd létedre lehetnél picit okosabb. Én meg pláne nem szeretnék felbujtás miatt a rendőrségen éjszakázni. Újra mondom: csak okosan.
Fogadatlan prókátorként szóltam, mert én 23éve teherfuvarozással foglalkozom. Azonban minden tiszteletem azoknak akik szalag mellett dolgoznak,felügyelettel mennek a wc.-re, minimálbérért robotolnak. Hivatásodnak szükségessége megkérdőjelezhetetlen, megfelelő tekintélye kell,hogy legyen azokra akik téged idézve"szétoffolják" a topikot. Egyszerűen szólj rájuk,hogy nem idevaló amiről irkálnak! Javasolj nekik megoldást(műmájer stb. topik)! A moderálási joggal simán kitörölhetsz akárkit. Nem ismerlek, valószínűleg nem élnél vissza vele, de mégis így egyenlő a helyzet. Az üzenőfalról is eltűntek az olyan barmok akik a motorja vagy a haja(pl. engem) miatt mocskoltak. Ha nem kapnak választ ráeszmélnek idővel arra,hogy magukkal beszélnek. Tudom. Idealista vagyok. De olyan jó így.
te figyi, veled ellentétben nekem van fent képem. Hol látsz te azon szemüveget? Vállald fel magad arccal, adatokkal, és akkor beszélgethetünk. Gondolom valami nagyeszű gizda gyerek lehetsz, akinek van egy kigyúrt haverja, aki néha lerendez. Erre vagy kemény?
Voltam párszor börtönben, igaz, eddig csak saját magamtól. Én nem szeretnék oda bekerülni. Nem azért, mert félnék attól mi lesz bent. De a számomra azok, aki bekerültek nem kemények, nem ősök, és nem idealizálom meg őket.
Szia.
Azért kértem moderálási jogot, mert nem arról szól a topik, hogy ömlengenek a kemény gyerekek, hogy az ügyvéd felesleges, ők majd felvonulnak azt jó napot. Ha felesleges amit ide írok nem muszáj ebbe a topikba írni, azt olvasni. Ugyanez a helyzet a politizálással is a topikban. Nem miattuk kértem anno a moderálási jogot de erre is jó lenne. Nem örülök, hogy egy két macskajancsi szétoffolja az egészet.
Nem nézem le a szalagmunkást sem nyilván, ha megsértettelek vele elnézést.
régen(nagyon régen) a disco-korszakbam voltak ilyen megyünk majd "néhányan" aztán jól el lesz intézve a dolog
de amikor már ilyen 50es brigádokkal néztünk farkasszemet akkor valahogy elment a kedvem a dologtól
tiszta szerencse hogy még nem műanyagok a fogaim
amúgy ezekkel az adás-vételekkel meg az a véleményem hogy az embert kell megnézni utána a cuccot
volt olyan hogy meg sem néztem a motort rendesebben, mert nem jött be az eladó
Ő tanult, értelmiségi ember. Én csak egy bűnöző, lúzer, szalagmunkás, vidéki paraszt vagyok. Ilyen az élet. Viszont ez a vidéki szalagmunkás indul meg ha baj van az országgal és a törvényekkel, nem pedig a fényes irodájában csücsülő ügyvéd, aki ilyen esetben azonnal kimenti a pénzét (és önmagát is) egy svájci számlára. Szóval mindegy, eltértem a tárgytól.
"az erőszak csak egy ideig hozza meg a várt eredményt" Jogos, de nekem eddig még mindig segített. Ha valaki átbasz, persze nem megyek azonnal hadsereggel ellene. Először jön a szép szó. Bárki megmondja hogy igencsak türelmes ember vagyok. De ha arról van szó hogy valaki átver és még pofátlan is(esetleg a szemembe röhög) akkor jönnek a haverok. Elhiheted, hogy nem sokszor kellett eddig senkinek sem a pofon. Elég ha meglátják a 3-4 kétajtós bikanyakú ürgét, általában visszatáncolnak és visszaadják a lóvét, sokszor még elnézést is kérnek. Hülye lennék évekig várni az igazamra, amíg szépen lehúz egy-két ügyvéd, átmegy az ügyem 3 rendőrségen, 66 idióta nyomozón, 120 ügyészségi birkán, mire talán kimondják hogy jah, lehet hogy igazad van bazzeg. Köszi, ez nem én vagyok.
A Dr. hozzászólása sem sokkal szimpatikusabb. Különösen a vidékiek számára enyhén lekezelő. A szalagon dolgozó bérmunkásokra nem kevésbé sértő. Nem nagyon értem,hogy egy segítséget nyújtani kívánó ügyvéd, miért kér moderálási jogot az általa életre hívott(ő írta) topik(ok)ban. Ami nem tetszik azt nem lovasom el,nem reagálok. Elvileg egy tanult ember. Tudni kéne kezelni az indulatait.
részben igazad van, de nem teljesen
sokkal egyszerűbb lenne nevelés útján "beépíteni" az emberekbe mi a jó és mi nem
az erőszak csak egy ideig hozza meg a várt eredményt
Ez rettenetes. :)
Üdv
Felétek lehet nagybetűvel irják mert nem ismerik a nyelvtani szabályokat.
Nem mindig kell nagybetüvel irni javaslom a mélymagyaroknak a magyar nyelvtankönyv tanulmányozását :)
Az Isten-t mifelénk nagy kezdőbetűvel írják, mivel nekünk Magyaroknak egy Istenünk van. Ennyi hitem még nekem is van, gonosz bűnöző lévén.
Sértegethetsz, ettől még nem leszel nagy ember, csak továbbra is egy szemüveges aktakukac. Volt már dolgom a rendőrséggel, nem szarok be tőlük. Ellenben te 1 nap elzárás után beköpnéd az összes ismerősödet, még azokat is akiknek semmi közük semmihez. Az hogy egy darab rendőr lerendez? Na ez jó, ez tetszik. A múltkori "esetnél' ezért jöttek két kocsival. Én nem egy szál 40 kilós emberkékkel nyomulok öcsi. Lehetek én vidéki "szalagmunkás" is, ha ezt szeretnéd és látatlanba profilt csináltál rólam. Tény hogy dolgozok, mert muszáj. Az is tény hogy nem keresek milliókat. Az is tény hogy a kemény bulikba nem vagyok benne, mert hülye azért nem vagyok. De az is tény, ha okosan csinálom, akkor azért akad ez-az... És ami a lényeg akart lenni a múltkori mondókámban az az, hogy én kiállok az igazamért bármi áron és a többiek is kiállnak mellettem ha kell. Na ez nincs meg sok emberben. Ez barátom a tökösség. Ez hiányzik belőled is és a Magyarok 95%-ból. Szégyen. Annak meg külön örülök hogy ilyen barátaim is vannak. Nem az a barát, aki a bajban elfordítja a fejét. De te ezt sosem fogod megérteni. Gondolom van pár 'értelmiségi' ismerősöd, akikkel néha lejártok kávézni a Pilvax-ba, esetleg ha fiatalabb vagy, akkor hétvégenként okádásig isszátok magatokat a jó kis ügyvédi fizuból. Szép jövő, csak így tovább. Na ha már sértegetünk, akkor az legyen hosszú és velős. Elég értelmiségi voltam?....
nem hát, sőt, üdülés. Elég lúzer stílusban írsz, valszeg egy pitiáner szalagmunkás lehetsz, aki életében börtönt, ne adj isten fogházat csak fimen látott. Ha lenne fogalmad arról, amiről nagy mellénnyel beszélsz nem is írnál. Szar dolog egy fogházas 1,5 év. Igaz, én csak az ügyvédi oldalát látom, de be nem mennék. Felvonulás haverokkal? Egy darab rendőr lerendez. Garázdaság, zsarolás, stb. Te valami vidékről szalajtott mazsola lehetsz, aki sok Rejtőt olvasott.....
Magyarán addig hajtod amíg szét nem hullik, aztán kuka?
Ha vonulni kell, hát vonulunk. Volt már rá példa a haveri körben. Ezeket az embereket ez nem tántorítja el. Mindig van olyan ember, akinek "minden vicc új". Van akinek idővel benő a feje lágya, de addigra már kiélte és megszedte magát. Ugyanez megy a felső körökben is, csak nézz szét. Ma már nem szégyen pár év a sitten... sőt....
cumi ez a kamionozás akárhogy is nézzük
Nem nem kell átiratni végleges kivonás után.
Konkrétan adod ,veszed mint egy 28-as biciklit.
de persze ez nem sírás....a tgk. ára egy igen érdekes állatfaj mivel az összes pont annyit ér amennyi meló van rá...egy új kamion úgy 25 milla körül van, de már 5 évesen némelyik típus a negyedét sem éri pedig kiváló állapotban van, de még a kurrens (Volvo) is jó ha a felét.......10-12 évesen meg a jobbak is 3 milla alatt vannak.....
Már az arabok sem viszik...nyár óta annyit ér amennyi vas van benne, ez van...
keletebbre se lehet elsütni?
Szgk-nál ugye alapból kell a kivonási iromány így akkor bontóba kerül és utána vonják, ki,de a többi járműnél a kivonás után annak adom el akinek akarom, a kamionokat többnyire méh telepeken adják le mert az 9öregek ugye már nem kellenek a bontóknak mert ahhoz már alkatrészt sem keresnek (mint most az enyém, tök jó, nem is csúnya, elvileg nem is annyira öreg mert 98-as, de az útdíj óta már senki(!) nem vesz ilyen euro2-est így alkatrészt sem keresnek hozzá így a bontókat már nem érdekli), a motoroknál persze más a helyzet, de a kivont járművet bárki bárkinek eladhatja csak hát ugye kell akkor az összes adás-vételi, hogy nyomon lehessen követni...szerintem.
Arra nem tudom, hogy van-e szabály, hogy végleges kivonás után át kell-e Mert akkor ugye mindig lenne egy új törzskönyv.
De elvileg végleges után meg csak bontó veheti meg......nem?
Ezt nem tudom, de motorral már csinálta ismerős tehát valami megoldás biztos van.
Lehet hogy nem volt törzsköny mert nem volt átiratva.
De mutass nekem ma egy olyan embert aki egy forgalomból kivont motort átirat súlyos 10 ezrekért, mikor nem akarja esetleg forgalomba visszahelyezni.....