Ha most ez nem hülyítés akkor szívesen leírnám hogy mire kell vigyázni! (Ha a múltkor nem bujt volna belőled ki a kisördög!) Nekem világosan elmondta egy ítész hogy mire kell vigyázni és lőn csoda a poc banda másodfokon is el lett hajtva! Ezt az előzőekben nem írtam le! De szerinted engem kellene ütni mint a répát,de abban biztos vagyok hogy most Te sem szeretnél lenni a Kft. helyében! egy darabig el lesznek foglalva ezzel-azzal.......! Akkor most kia hülye?
A kft ügyvezetője leírta......: -Jól jártam a motorral!
Nekem meg az a véleményem hogy most........ jól vele!
lehetséges olyan peren nyerni hogy az eladó megtévesztéssel élt?
az autó sérülésmentesnek volt hirdetve, 400km autózás és minden idom törve-átfestve, a festékréteg mérő itt-ott mérni se bírt annyi cucc volt a lemezen
Én még azt is belevenném hogy nem fizetés esetén hozzájárul a végrehajtó azonnali közreműködéshez tehát visszaadja a motort! Az addigi kifizetett összeg pedig ekkor már bérleti dijj! De én nem adnám, mert károkozásnál a tulajdonost is előveszik, az alábbiakról nem is beszélve.....! Minden megállapodás kérdése!
Tisztelt Dr. Bear!
Az ígéretemhez híven fel fogom keresni, de előtte vagy telefonon vagy e-mail címen.....! Az én ügyemnek vége és ez vélhetőleg sok olyan motoroson is segítene aki ennél a Kft.-nél vásárolt mkp-t! Nekem lett igazam, most már másodfokon is!Ennél többet itt és most nem szeretnék megadni,mert vannak itt is hasonló komák (.......)mint ez a Kft. volt!
Tisztelettel: Cseristi
Ha mindenáron akarod, akkor közjegyzői okiratba írjátok, így azonnal végrehajtható. De én sem adnám oda, csak teljes vételárnál. Mit csinálsz, ha meghal a motorral két nap múlva? Perelheted az örökösöket.....
Helyedbe megmondanám a srácnak, hogy nem adod el másnak a motort és májusba akkor hozza a teljes vételárat. Gondolom nem adnád Neki oda a motort, úgy hogy csak a felét fizette ki.
Persze, lehet. Erről kell írni egy ugyanolyan 2 tanús papírt, mint az adásvételi.
Viszont arra oda kell figyelni, hogy ha most átad az eladó a vevőnek mindent, akkor nem biztos, hogy odaadja a második felét a vételárnak!
Várjanak egy hónapot és akkor egyben kifizeti! Kérjen kölcsön és majd akitől kér annak adja oda a jövő hónapban! Szerintem.
Üdv Egy olyan kérdésem van hogy eladom a motoromat de két részletben és hogy erről lehet e vmi szerződést írni róla? Mert az egyik felét most ide adja a másikat meg a köv. hónapban, ja és egyik kollégámról van szó szal nem idegen Köszönöm
Urak!
Amennyiben valaki jártasabb a dologban mint én, kérem segítsen. A kérdésem a következő: Határozott idejű (6 hó) forgalomból kivont motorkerékpárt a kivonás ideje alatt lehet műszaki vizsgáztatni?
Üdv: Szabi
Kb. 3 napon belüli bejelentési kötelezettsége van a károsultnak és a károkozónak is.
Ha még valami nem tiszta emellett, simán elutasíthatja a kárrendezést.
Mindent kérdez!
Konkrétan: Hol történt, - helyszinrajz - mikor, hogyan, ki mit csinált az ütközés után, hol álltak meg a motorok, kinél volt betétlap, stb.
De ezekre külön kell válaszolni, tehát ott már semmit nem egyeztetthettek. Mert ugye, feltételezik, hogy csaltatok....
Így zajlik, tapasztaltam.
Tehát célszerű egyformát mondani!
Dátumot kérdez-e?
Láttál már baleseti bejelentőt? Azok elég sok dolgot fel kell tüntetni és nem csak a dátumot.
Biztosan megnézi az okozói járművet is.
Ki kell tölteni egy "kék-sárgát" értelemszerűen, majd a károsulnak bemenni az okozó biztosítójához.
A többi elmondják.
Sziasztok!
Történt egy kis baleset a klubbunkban. Összementunk ketten, és az egyik motorban 30.000 feletti kar keletkezett. Ha kitoltünk egy betétlapot, és beadjuk a biztositonak, mi fog torténni? Mi az eljárás pontosan? Válaszokat köszönöm! (arra gondoltam, hogy kijon a biztosito? miket fog kerdezgetni? az okozó motorját is megnézi? dátumot kérdez? stbstbstb)
Útlevelet azt biztosan tudom, hogy lehet kérni 1 naposat, ha megfizetik. Jogsiról olvastam, hogy állítólag a központi okmányirodában van lehetőség 10 perces jogsit kérni. Nem tudom ebből mi igaz.
Világos, én is pontosan ezt szeretném tenni. Kérdés, hogy ezt esetleg észrevehetik-e? Kell e vmi hivatalos papírt kérni róla? Eredeti törött műszerfal kell-e hozzá?
A kft ügyvezetője leírta......: -Jól jártam a motorral!
Nekem meg az a véleményem hogy most........ jól vele!