Ez szívás. Ha a törvénykezésre vársz, szerintem se motorod, se pénzed nem lesz. Én megkérnék 3-4 jóképességű emberkét, hogy ugyan látogassuk már meg a motor régi tulaját. Az arcából kiszakított darab után elkérném tőle a hülyeségével okozott összes költségemet.
sziasztok tudna valaki nekem segiteni egy elég érdekes témában vásároltam egy motort 2013 09 27 nevemre került törzskönyvet megkaptam minden ok mostanáig biztositomtol kaptam egy bizt szün gépjármü id kivonása miatt felhivtam őket átirányitottak az o irodához közölték a motoron tartozás miatt végrehajto elidegenitett az előző tulaj tart. miatt állitolag 2013 09 16 jármünyilvántartásba jegyeztette végrehajto dec 7 jogerőre emelkedett bekérték a motor okmányait rendszámát és elidegenitik lefoglalják tőlem amotort nem adtam le semmit még a motort is eltüntettem tudtok valami biztatot találkoztatok ilyesmivel
Nem jó a hozzáállás!
Forintosítani kellene amit lehet.Így nem a törvénytisztelő emberek tartanák el a bűnözőket.Simán a nyakába verni az elkövetőnek az intézkedő rendőrök,ügyvédek,írnokok,bírók,meg a fogvatartással foglalkozók ráeső bérét.Mellette a kajáját,meg mindent ami költség összejön míg ül.Aztán max. minimálbéren lehetne dolgoztatni őket.Nem az adónkból ügyvédnek képezni a mocskokat.Ásót kapát a kezébe,és lehetne mondjuk a csatornahálózatot rendberakatni velük,ha már úgyis közeledik megint a bel és árvíz időszaka.
ez nem az igazi
ami jó dolog az a korbács
mindennek megvan a mértéke(ütésszám) aztán aki megnyerte hát vigye
ami a bónusz hogy ha utána is van valami zűrös ügye amiért ismét jár a korbács megkapja azt is ami előtte volt pluszban
így nem kellene kezeket darabolni meg hasonló "pénzes" beavatkozásokat csinálni
Ezen az egész pereskedésen, huza-vonán csak az ügyvédek híznak. Minek ez?! Régen fegyverrel és akasztással intézték el az ilyen dolgokat. Ráadásul ha egyértelmű hogy bűnös az illető, akkor miért kell évegik baszakodni az ilyen ügyekkel?! Golyót neki, meg nyílvános akasztást a főtéren, egyidőben élőben leadni az összes TV-ben is. Ebből tanulna a többi rohadék is. Aki lop, meg hasonló és ez bebizonoysodik, ott a helyszínen kézlevágás. Aki megerőszakol valakit, annak a fa...t vágnám le. Aki gyilkol, azt ugyan úgy ölném meg, mint ahogy ő végzett az áldozatával. Csinálnék én itt rendet "2 hét alatt", abban biztosak lehettek....
Háát ha nem kitaláltam hanem úgy is gondolom akkor azt hiába hazugságvizsgálja bárki.....,de legyen másik példa mert látom ez nem fogott meg... ....mi van ha egy hivatal gyanúsít meg bármivel?....naponta előforduló eset köreinkben, hogy az nkh másképp értelmezi a tacho dolgokat (sőt megyénként másképp értelmezik) mint ahogy oktatják és apróságokon múlik igen nagy büntetés......ilyenkor magamban hiába megyek reklamálni, kell az ügyvéd aki ért a csűrés csavaráshoz és rábizonyítja a szervre, hogy hülyeség amit állít....,de tulképp mindegy, ha gondod van ne hívj ügyvédet hisz az igazság mindig kiderül....én azért keresnék egyet...
Ebben tévedsz, ha én kitartok mellette akkor az bizonyíték lesz....én inkább választanám a csűrést csavarást mint a diktatórikus akire mutatok az bűnös megoldást.....az meg, hogy melyik zsidó melyik nem, az épp attól függ, hogy vádolsz vagy vádolnak...
te magad írtad le, hogy az hogy kb, lehet hogy ilyesmit láttál, meg sötét, etc.. az nem bizonyíték. Ezt írtam lőbb is, hogy a bíróságra már csak a valódi tények juthatnának el, nem ez a zsidós csűrés-csavarás
legnagyobb baj hogy minden túl van bonyolítva
pl munkatársamnak 3 éve megy a per egy hegesztő papír miatt
egy értelmes ember kb fél óra alatt megtalálná a megoldást de ezek csak húzzák
3 év kb 400pénz egy csomó elhalasztott tárgyalás stbstbstb
és ami a legnagyobb finomság be is bukott a perelt cég szóval bukta minden
Nagyon egyszerűen gondolod ezt el.......tegyük fel pl., hogy hozzánk betörnek (ma éjjel ez pont megesett épp kint vannak a szervek) és én úgy emlékszem, hogy egy hozzád hasonló forma embert láttam elmenekülni és Neked meg valamiért nincs jó alibid mert épp egyedül voltál otthon....engem nem basztathatnak mert nem azt állítom, hogy Te voltál hanem csak egy hozzád hasonló bár ha azt állítanám se lenne semmi hisz láthattam én azt rosszul is....na épp ezért kell az ügyvéd, hogy ezt bebizonyítsa mivel Ő jó esetben tudja hogyan lehet ezt megtenni....
ezért írtam, hogy maga az eljárás alatt, meg a bizonyítékokkal még a tárgyalás előtt már rendet tenne egy illetékes, és akkor kétes vallomások, elégtelen bizonyítékok nem is mehetnének a bíróságra. Eleve minden rohadékot aki tanúvalomást tesz, csak hazugságvizsgálóval tesztelve engednék. Nem is értem, hogy ezeket a vallomásokat hogy lehet puszira elhinni.
Minek?Hány ártatlan ülhet épp vagy sikerült felmentetni-e az ügyvédjének?.....gondolj bele, megvádolnak valamivel (betörés, erőszak stb.) amit nem követtél el, de mivel épp arra jártál vagy nem, de rád vallanak és akkor nincs aki segítene?......nem is annyira elképzelhetetlen ez....
vagy ügyvédre csak polgárjogi eseteknél lenne szükség. Egy bűnözőnél minek ügyvéd? elég lenne a bíróságon a bűnözőkre bizonyítási eljárás, azt mikor tiszta az ügy mit, hogyan követett el, ítélet és kész. Maximum egy gyanúsítottjogi képviselő lenne, aki az eljárás tisztaságára figyelne, de a büntetést nem próbálhatná meg csökkenteni. ( eleve milyen ez: a gazdag jó ügyvédes gyilkos, csaló, erőszaktevő, sikkasztó kevesebbel megúszhatja ugyanazt az ügyet, mint egy csoró, vagy béna ügyvédes? pf )
Forintosítani kellene amit lehet.Így nem a törvénytisztelő emberek tartanák el a bűnözőket.Simán a nyakába verni az elkövetőnek az intézkedő rendőrök,ügyvédek,írnokok,bírók,meg a fogvatartással foglalkozók ráeső bérét.Mellette a kajáját,meg mindent ami költség összejön míg ül.Aztán max. minimálbéren lehetne dolgoztatni őket.Nem az adónkból ügyvédnek képezni a mocskokat.Ásót kapát a kezébe,és lehetne mondjuk a csatornahálózatot rendberakatni velük,ha már úgyis közeledik megint a bel és árvíz időszaka.
ami jó dolog az a korbács
mindennek megvan a mértéke(ütésszám) aztán aki megnyerte hát vigye
ami a bónusz hogy ha utána is van valami zűrös ügye amiért ismét jár a korbács megkapja azt is ami előtte volt pluszban
így nem kellene kezeket darabolni meg hasonló "pénzes" beavatkozásokat csinálni
pl munkatársamnak 3 éve megy a per egy hegesztő papír miatt
egy értelmes ember kb fél óra alatt megtalálná a megoldást de ezek csak húzzák
3 év kb 400pénz egy csomó elhalasztott tárgyalás stbstbstb
és ami a legnagyobb finomság be is bukott a perelt cég szóval bukta minden