Terítettem én is kenyeret. Salgótarjántól Fótig. Éjfélkor kezdtem, 14-kor végeztem. Nem léptem át a sebességhatárokat. Kirúgni sem akartak soha. A közúti közlekedésnek vannak szabályai. Ha közlekedsz a közúton köteles vagy betartani őket. Ha nem tartod be akkor néha megbüntetnek érte, hogy okuljál és betartsd, mert ez a többi közlekedő érdeke. Ez így működik.
Sziasztok!
Egy motort szeretnék megvásárolni amin még hitel van, ja és én nem átvállalnám azt hanem kp-ban fizetném... Mi az útja módja ennek h nehogy meglepetések érjenek?
Ernőke!
Úgy viselkedsz,mint egy 2. osztályos kisegítős!
"Danárbádzsi emmeg a HRCZolee,aki emme gaz néven írkály"!
Szánalmas vagy Ernőke!
Hány éves vagy,hogy gyerek maradtál?
Talán,ha felnősz,ha?
A Barátom 3 diplomás jogász a szakkönyveiből tanulnak !
Akár a Képes Motort is letiltatja az LFP stílusa miatt,főleg,hogy itt rengeteg 18 év alatti van!
Majd,ha nyilatkozol a LFP Képes Motoron való mocskolódó ugatásairól szóba állok veled!
Oszt jó napot!
HRC Zolee!
Adatlapot nem töltök,mert nem akarom,hogy "agyő a motoromnak"! Ok?
Tisztelt Ügyvéd Úr!
A tájékoztatást a korrektebb Hinomoto gyilkosok nevében köszönöm! Látva a leírtakat mégis lehet olyan aki nem érdemli meg hogy a nevezett ügyem részleteibe beavassam és tudja hogy egy kis huncutságot a kereskedők részéről hogy ússzon meg! Na az ilyen .... komák ..... ! megjegyezném hogy az ellenfelem mint ügyvéd is csinált az ügyben balgaságot és ha egyszer módjában lesz elolvasni akkor Ön is nevetni fog! Ebbe a csapdába bárki belesétálhat a nevezett cégnél mindenképp!
Felhőtlen motorozást! - igy kell keresni Őket!
Ernő!
A realitásokról írjál ne mellébeszélj,akár a bíróságon szoktál!
Nem venném zokon,ha végre megválaszolnád a dolgokat!
Nem kell itt játszanod az első pszichológia órán tanítottakat!
Urai, bemutatom EZ+AZ nevű trollunkat, aki korábban HRCZOLEE vagy valami hasonló néven rontotta itt a levegőt. Az úriember körzete Felstárkány. Megkérnélek benneteket, hogy ebben a topikban ne írjatok neki választ, mert őt az élteti, ha valakibe beleköthet. A szerkesztőség felé már jeleztem, hogy újra itt van.
Ezt magyarázd el egy alkalmazott fuvarozónak aki árut terít!
Minimum kirúgják,ha nem végez!
Esetleg záróra után ér oda,mert betartotta a "szabályokat"!
Kis Ragyás Pintér palánta!
Tisztelt Ernő!
Hallgatom a híreket az egri fideszes rádióban!
Magyarországon a börtönök telítettsége 142%-s!
Ebből,mint 20-25% szabálysértésért ül!
Erre már Brüsszel is felfigyelt,mert Európában,csak Oroszországban,Bulgáriában,és Magyarországon jár börtön a szabálysértőnek!
Még egy észrevétel !
Eger,és vonzáskörzete kicsi,de így is napi szinten 40-50 helyről jelentenek traffipaxot!
Szerintem ez már kimeríti az közlekedő állampolgárok zaklatását!
Van,akinek ez a munkaeszköze,taxisok,szállítmányozó cégek!
Önnek mi a véleménye? (Remélem nem ez!
Biztosítási kérdéssel fordulnék önhöz én is. Édesapám tavaly balesetet szenvedett motorral. Ő volt a vétlen sofőr. Azonban mivel a jármű napi használatban volt és van is azóta is amilyen gyorsan lehetett a járművet újra összeraktuk és újra elindult a forgalomba. természetesen kárfelmérés volt. Nagyrobogóról lévén szó komoly kár nem keletkezett. Túra plexi, Gumi, Karosszéria hibák de azok inkább csak szépészeti, plusz egy fékkar. Mi ezeket a javításokat elvégeztük még a biztosítási procedúra elkészülte előtt. Jó magyar szokásokhoz híven megvásároltam hozzá az alkatrészeket és elvégeztem a javításokat. Biztosító jelzése alapján először egy hivatalos szervizből kellett adjak árajánlatot a biztosító felé mekkora lesz a javítási költség, ezt meg is oldottuk. Azonban ezek után a javítás elvégzéséről áfás számlát kért tőlünk amit értelem szerűen nem tudunk adni hiszen a javítások elkészültek (fényezés nélkül). Itt megakadt a dolog hiszen jelenleg egy olyan motor javításáról kéne egy szervizből számlát adnom ami amúgy elkészült már. Nem mondanám a kárt nagynak ugyanis fényezéssel együtt a hivatalos a motorszerviz 140.000 forintos ajánlatot adott (Áfával együtt). Amiből biztos nem állna mindent a biztosító. De becsapva érezzük magunkat főleg úgy hogy a baleset helyszínen lévő rendőrnek a vétkes sofőr a még ott beismerte hogy ő volt a felelős, és ezt az állítását azóta is tartja, továbbá a rendőrségi jelentésben is ez szerepel.
Ön szerint mi a teendő ebben a helyzetben ?
Tisztelt Ügyvéd Úr!
Egy kis félreértés történhetett ! Akkoriban nem Önnek írtam a nevezett mkp-os ügyben hanem Mező Jánosnak (Motor Revü) és az Ő jogdokijának! Nem válaszoltak!
Érte, jó tudni, köszönöm szépen. Nem tudom jó helyen keresgélek-e, de tényleg semmit nem találok, nagyjából mekkora mértékű drágulásra számíthatok? (eddig nullában volt második autóként). Egy év után ugyan úgy feljebb megy a besorolása?
Üdv! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, remélem valaki tud segíteni. A lényeg: balesetet szenvedtem, én voltam a hibás, ezt el is ismertem. Sajnos drága autót fogtam ki, ránézésre is milliós nagyságrendű volt a kár. Úgy tudom a biztosításom díja maximum a kétszeresére nőhet. Ez igaz? Hogy szállhatok ki ebből a legjobban/leghamarabb? Gondolok itt: tulajdonos vagy üzemben tartó váltás, biztosító váltás, bontóba leadás és totálkár bejelentése (ezt nem szívesen tenném). Ezekből melyik lehetséges? Illetve mennyi ideig kell a biztosítónál maradnom, hogy működik ez? Szinte semmit nem találtam a neten ebben a témakörben. Előre is köszönöm a segítséget :)
Egy motort szeretnék megvásárolni amin még hitel van, ja és én nem átvállalnám azt hanem kp-ban fizetném... Mi az útja módja ennek h nehogy meglepetések érjenek?
Úgy viselkedsz,mint egy 2. osztályos kisegítős!
"Danárbádzsi emmeg a HRCZolee,aki emme gaz néven írkály"!
Szánalmas vagy Ernőke!
Hány éves vagy,hogy gyerek maradtál?
Talán,ha felnősz,ha?
A Barátom 3 diplomás jogász a szakkönyveiből tanulnak !
Akár a Képes Motort is letiltatja az LFP stílusa miatt,főleg,hogy itt rengeteg 18 év alatti van!
Majd,ha nyilatkozol a LFP Képes Motoron való mocskolódó ugatásairól szóba állok veled!
Oszt jó napot!
HRC Zolee!
Adatlapot nem töltök,mert nem akarom,hogy "agyő a motoromnak"! Ok?
A tájékoztatást a korrektebb Hinomoto gyilkosok nevében köszönöm! Látva a leírtakat mégis lehet olyan aki nem érdemli meg hogy a nevezett ügyem részleteibe beavassam és tudja hogy egy kis huncutságot a kereskedők részéről hogy ússzon meg! Na az ilyen .... komák ..... ! megjegyezném hogy az ellenfelem mint ügyvéd is csinált az ügyben balgaságot és ha egyszer módjában lesz elolvasni akkor Ön is nevetni fog! Ebbe a csapdába bárki belesétálhat a nevezett cégnél mindenképp!
Felhőtlen motorozást! - igy kell keresni Őket!
Kirúg a főnök!
Nem mondja ő,hogy miért!
A realitásokról írjál ne mellébeszélj,akár a bíróságon szoktál!
Nem venném zokon,ha végre megválaszolnád a dolgokat!
Nem kell itt játszanod az első pszichológia órán tanítottakat!
senki sem kényszeríthet szabálysértésre
Küldjek egy logika könyvet?
Szívesen küldök,ha ilyen szűk látókörű vagy!
Minimum kirúgják,ha nem végez!
Esetleg záróra után ér oda,mert betartotta a "szabályokat"!
Kis Ragyás Pintér palánta!
Hallgatom a híreket az egri fideszes rádióban!
Magyarországon a börtönök telítettsége 142%-s!
Ebből,mint 20-25% szabálysértésért ül!
Erre már Brüsszel is felfigyelt,mert Európában,csak Oroszországban,Bulgáriában,és Magyarországon jár börtön a szabálysértőnek!
Még egy észrevétel !
Eger,és vonzáskörzete kicsi,de így is napi szinten 40-50 helyről jelentenek traffipaxot!
Szerintem ez már kimeríti az közlekedő állampolgárok zaklatását!
Van,akinek ez a munkaeszköze,taxisok,szállítmányozó cégek!
Önnek mi a véleménye? (Remélem nem ez!
Biztosítási kérdéssel fordulnék önhöz én is. Édesapám tavaly balesetet szenvedett motorral. Ő volt a vétlen sofőr. Azonban mivel a jármű napi használatban volt és van is azóta is amilyen gyorsan lehetett a járművet újra összeraktuk és újra elindult a forgalomba. természetesen kárfelmérés volt. Nagyrobogóról lévén szó komoly kár nem keletkezett. Túra plexi, Gumi, Karosszéria hibák de azok inkább csak szépészeti, plusz egy fékkar. Mi ezeket a javításokat elvégeztük még a biztosítási procedúra elkészülte előtt. Jó magyar szokásokhoz híven megvásároltam hozzá az alkatrészeket és elvégeztem a javításokat. Biztosító jelzése alapján először egy hivatalos szervizből kellett adjak árajánlatot a biztosító felé mekkora lesz a javítási költség, ezt meg is oldottuk. Azonban ezek után a javítás elvégzéséről áfás számlát kért tőlünk amit értelem szerűen nem tudunk adni hiszen a javítások elkészültek (fényezés nélkül). Itt megakadt a dolog hiszen jelenleg egy olyan motor javításáról kéne egy szervizből számlát adnom ami amúgy elkészült már. Nem mondanám a kárt nagynak ugyanis fényezéssel együtt a hivatalos a motorszerviz 140.000 forintos ajánlatot adott (Áfával együtt). Amiből biztos nem állna mindent a biztosító. De becsapva érezzük magunkat főleg úgy hogy a baleset helyszínen lévő rendőrnek a vétkes sofőr a még ott beismerte hogy ő volt a felelős, és ezt az állítását azóta is tartja, továbbá a rendőrségi jelentésben is ez szerepel.
Ön szerint mi a teendő ebben a helyzetben ?
Egy kis félreértés történhetett ! Akkoriban nem Önnek írtam a nevezett mkp-os ügyben hanem Mező Jánosnak (Motor Revü) és az Ő jogdokijának! Nem válaszoltak!