A konkrét nevek elhalnak egy-két oldal után! TE sem raknál fel egy kb. 5 cm vastag iratanyagot a netre , mert ugye abban egyetértünk hogy az ellentábornak is vannak és voltak szurkolóik!
A kft nevével úgysem mennél semmire ,mert lehet hogy el sem ismernék a történteket! Jó lenne elérni hogy hozzájuk amíg motort ilyen feltételekkel árulnak és hamis bejegyzést tehetnek a forgalmiba ne menjen senki! Ha ezt nem értitek akkor PONT! Én mindenesetre ha látom a motoron a nevezett Kft. matricáját vagy a rendszámtáblatartón a logót, akkor azonnal szólok a tulajnak! feltéve ha hajlandó végig hallgatni!
Kár hogy megint kezdjük egymást nem érteni! Ügyiratszámot azért nem adok mert az én hozzájárulásom nélkül nem mennél vele semmire! Nem lehet a peranyagba betekinteni! Az amit ők kamatnak akartak beállítani az vételár volt és passz! Ezen belül akarták úgy bizonyítani a dolgot hogy volt egy alacsonyabb ár és erre jön rá a kamat és így már az eltérő gyártási év miatt nem reális az én követelésem, de.......!
Még azt is tudom hogy megkapta a levelet, egy véletlen folytán az akkori telefonszáma is meglett !
-Felhívtam és kérdezem mit lehet tenni!
Mire Ő: -Én fizetnék, vagy a jogi procedúra és különben is egyik ismerőse járt már így!
Na azóta ezt az újságot meg se veszem!
"Most Én kérdeznék tőletek! Mi a véleményetek az olyan kereskedésről aki jogosulatlanul szed kamatot,ami még ráadásul irreális is és félrevezeti a vásárlóit? "
A semmire akartak kamatot szedni, meg az már igazából nem is kamat hanem felár, de a gyártási év félretájékoztatásának miértjére nem tudtak választ adni! Nincs jogosultságuk kamatot szedni, Én részletre vettem a motort ami fix! Nem én kezdtem ugrálni ez ügyben hanem Ők! Ez csak egy védekezési indítvány volt! Mivel kamat sem jár nekik így deviza árfolyam különbözet sem! Abban szinte biztos vagyok hogy most is van olyan akin bevasalják, na ez nem tetszik! Össze-vissza kutymákolódtak.....!
Nincs olyan hogy így járt.....! Ha továbbra sem megy a nagynevű újság főszerk. a nevét megfejteni segítek ......... János! Neki írtam , de még csak nem is válasszolt!
Nem kívántam sok sikert, mert számomra így ez egy értelmetlen zagyvaság, amit itt olvasok. Miféle kamatot szed a cég? Mire? A késedelmes fizetésre, amit az adásvételiben aláírt a delikvens? Vagy a kukásautó késve érkezik? Mi köze M.J-nek az egészhez? Egyébként az Adás-Vételi dokumentum egy SZERZŐDÉS(két oldalú, kötelezettségekkel jár stbstb.)
A nevezett főszerkesztő által vezetett újságban keresgélj, de a nagy hirdetők között....... és kerüld el őket mindenféle tekintetben! A kérdés továbbra is nyitott hiszen utánam is vásároltak ennél a kft-nél azokkal mi a helyzet?!
Akinek megéri drágábban megvenni az így járt, ha aláírta a szerződést. Ha viszont többet kell fizetned, mint ami a szerződésben áll, akkor gondolom mindenkinek eljut az agyáig, hogy valami nem stimmel és utána néz a dolgoknak. Én nem hitelre vettem a motorom, így ilyen gondom nem volt. Esetleg írj a sportmotor szerkesztőinek, vagy valamelyik motoros blognak, konkrét nevekkel és akkor mindenki tudni fog róla.
Nem írtam ki a nevét, de most írtam egy névrövidítést egy kis keresgélés után meg fogod a név után ( Föszerkesztő!) taláni azt az újsághírdetést ami alampján rájösz Te is! M.J
Emlékem szerint Te sem a úgy nyilatkoztál annó hogy sok sikert de kérdem én ebben az országban senki sem akar korrekt áron széles úton járni! Én nagyon is elképzelhetőnek tartanék egy motoros tüntetést a Kft telephelye előtt, mert pl. hiába írtam M.J-nak még válaszolni sem válaszolt! Megjegyezném ami velem történt bárkivel előfordulhat és egy komolyabb magasabb árkategóriájú motornál több száz ezer ft. lehet az árkülönbség a vevő kárára!
Inkább várd ki hiszen ha teszem azt fel jelentenek akkor a bíróság csak a papírozásból és a felvett körülményekből tud ítéletet mondani és azt hogy az idevonatkozó jogszabály az új Btk. miatt hogy változott legfeljebb dr Bear tudná megmondani! Én egy nagyon komoly ügyön vagyok túl és ez nem vicc!
Az előbbiről érdekelne a véleményed Te mit tennél, ha tapasztalod hogy egy cég még mindig jogszerűtlenül jár el?
Tisztelt Bladzs! Tisztelt ini! Tisztelt elektro-motor !Tisztelt.....!)
Most Én kérdeznék tőletek! Mi a véleményetek az olyan kereskedésről aki jogosulatlanul szed kamatot,ami még ráadásul irreális is és félrevezeti a vásárlóit? ( Megjött a másodfokú ítélet ami engem igazol!) Rajtam kívül ki tudja hányan vásároltak ennél a Kft-nél és most is fizetnek mint a katonatiszt pedig nem kellene!(Ítélet....!) Nem kellene Motoros klubbokat megkeresni, a gumifát kerülgető kollegák nem érdemelnek meg annyit hogy tisztába legyenek ki baszta át őket! Mert a jog is ezeket védi részben ui. a csalás tényét az elkövetés pillanatától nézi! A többieknek nem jár a széles csak a szűkös út a ..... cég meg jót röhög ,most én is röhögök rajtuk,mert most jártam jól a motorral!
Sziasztok, ma voltam okmányirodában, és kaptam igazolást, de nincs kedvem kivárni az 1hónapot míg kiküldik a jogsit. B kategóriám van csak. Mennyire fogadja el a rendőr, ha elkap, hogy csak ezzel az okmányirodás papírral tudom igazolni, hogy megvan az A2is. Régi jogsim nálam van még. Valaki járt már így?
A jogosítvány bevonás nemrég változott. Ha hülyeséget csinál valaki, akkor komplett ugrik minden kategória. A rendőrségnek nincs mérlegelési jogköre. De mint ahogy az egyik kollégám sajnos tavaly év végén B kategóriával autót vezetve hülyeséget tett, és bevonták a jogsit. Bírósághoz fordult, mivel neki a jogosítvány munka eszköz mivel buszvezető, ezért kéri a többi kategória vissza adását. Sokáig húzódott az ügy, de vissza kapta és csak a B kategóriát nem használhatja pár évig.
-Felhívtam és kérdezem mit lehet tenni!
Mire Ő: -Én fizetnék, vagy a jogi procedúra és különben is egyik ismerőse járt már így!
Na azóta ezt az újságot meg se veszem!
Az előbbiről érdekelne a véleményed Te mit tennél, ha tapasztalod hogy egy cég még mindig jogszerűtlenül jár el?
Most Én kérdeznék tőletek! Mi a véleményetek az olyan kereskedésről aki jogosulatlanul szed kamatot,ami még ráadásul irreális is és félrevezeti a vásárlóit? ( Megjött a másodfokú ítélet ami engem igazol!) Rajtam kívül ki tudja hányan vásároltak ennél a Kft-nél és most is fizetnek mint a katonatiszt pedig nem kellene!(Ítélet....!) Nem kellene Motoros klubbokat megkeresni, a gumifát kerülgető kollegák nem érdemelnek meg annyit hogy tisztába legyenek ki baszta át őket! Mert a jog is ezeket védi részben ui. a csalás tényét az elkövetés pillanatától nézi! A többieknek nem jár a széles csak a szűkös út a ..... cég meg jót röhög ,most én is röhögök rajtuk,mert most jártam jól a motorral!
Csak egy kérdésem van és ezért döntsd el Te!
Az említett esetben OTT VAN-E NÁLAD AZ ÉRVÉNYES JOGOSÍTVÁNY?
Én nem kockáztatnék a helyedben!
De ha fogyni és edződni akarok akkor biciklivel megyek. pedig van Cordoba-m is.