Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faterom hosszas vívódás után úgy döntött hogy eladja a csudiszép 87es 1200as zsiguliját
mivel a célközönség olyan etnikai közösségből kerül ki aki tuti nem fogja átírni lenne kérdésem:
ha a vevő nem íratja át, de fater bejelenti az okmányirodában az adás-vételt akkor utána tiszta lesz?
szóval a gyorshajtási meg a tilosbanparkolási stb csekkek nem jönnek majd?
régebben sok ilyen esetet lehetett olvasni-hallani
mert ha fennáll a veszély inkább leadjuk vasba
Még jó hogy nem csuktam Tk-ra mert akkor se motor se pénz .
Köszi a hsz.-t.
persze hogy igény tart rá, hisz annyival kevesebb a fedezete
miután megcsináltatod megnézi hogy ér-e annyit a motorod mint amennyi kölcsön van rá aztán megkapod a pénzt
ha totál összecsuktad volna akkor a biztosítós pénzen kívül azonnal pörgethetted volna befelé a fennmaradt hitelösszeget
Lehet rosszul fogalmaztam. A banknak utalta át a biztosító az összeget mert a bank igényt tartott rá! A bankban azt mondta a csaj hogy akkor kapom meg talán az összeget a helyre állítom a keletkezett kárt és majd ők állapítják majd meg hogy rendben van e a motor vagy nincs. Nem lett GTK a motor!
a kártérítési összeget akkor nyeli be a bizti, ha GTK a motor. Az?
Sziasztok! Segítség kellene ha tud valaki. Volt balesetem a biztosítóval le zártuk a dolgot el fogadtam az összeget amit fel ajánlott de mivel hogy hitelese még a motor így a bank rá tette a kezét az összegre. Azt mondták a bankban hogy önerőből kell helyre állítanom a kárt majd utána kell nekik szólnom ők küldenek egy kárszakértőt aki meg állapítja mi a helyzet. A bankban azt mondták hogy írjak nekik egy kérelmet de azt nem hogy miről. az lenne a kérdésem hogy tudna-e valaki segíteni ebben a kérelem írásban? Vagy ilyenkor mi a teendő hogy meg kapjam a kártérítési összeget? köszönöm
Nem harapunk még szerintem. Meg szerintem majd csak baleset esetén lesz felróható ok...
Téligumira már haraptok vagy van még idő beszerezni valamit?
Nekem is van. Mielőtt megszólnátok jelzem, hogy a helyzetjelzővel együtt világít, azt meg nem tiltja semmi
Akkó én is veszek és fényesen fogok fényleni.
Ahamm..
Az mindegy milyen szám...
Az E betű okés, de nem E7-nek kell benne lenni? Csak azért mert én is venni akarok ilyen fényesen fénylő kütyüt.
szóval akkor egy ilyen az alap:
http://kinashop.hu/spd/922700/...

köszi az infót mindenkinek!
Olyat vegyél amin 3 vezeték szál van. "E" betű legyen benne és "RL" felirat a többi nem okés.
Így egyszerűbb mint a törvényt értelmezni...
ez pont jó mert kocsira kell
köszi!
akkor hozatok is egyből a mikulás bácsival

remélem a rendőrök is ismerik ezt a rendeletet
Hol?! :D
Itt lebzselsz, nekem meg még nem is válaszoltál .
6/1990 köhém rendelet, de ebben még csak a gépkocsiról olvasok..

A nappali menetjelző lámpára vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek125

55/A. §126 (1) A gépkocsit fel szabad szerelni két, menetirányban fényt kibocsátó nappali menetjelző lámpával.
(2) A nappali menetjelző lámpa csak színtelen (fehér) fényt bocsáthat ki.
A nappali menetjelző lámpára vonatkozó további műszaki feltételek127

55/B. §128 (1) A gépkocsira csak jóváhagyási jellel ellátott nappali menetjelző lámpát szabad felszerelni.
(2) A nappali menetjelző lámpákat a gépkocsin a következőképpen kell elhelyezni:
a) az átvilágított felület alsó széle az úttest szintjéhez 0,25 méternél közelebb és attól 1,50 méternél távolabb nem lehet;
b) az átvilágított felület külső széle a gépkocsi legszélső pontjától 0,40 méternél távolabb, a különböző oldalon lévő lámpák átvilágított felületének belső szélei egymáshoz 0,60 méternél közelebb nem lehetnek, azonban az olyan gépkocsin, amelynek a teljes szélessége nem éri el az 1,3 métert, a belső szélek közötti legkisebb távolság 0,40 méterre csökkenthető.
(3)129 A nappali menetjelző lámpák elektromos kapcsolásának olyannak kell lennie, hogy a lámpa automatikusan bekapcsolódjon, ha a motorindító kapcsoló a motor indítására kész állapotában van, de - kivéve a 42. § (5) bekezdése szerinti esetet - automatikusan kapcsolódjanak ki, amikor a fényszórókat bekapcsolják.
ügyvéd......:)
A kutya gazdája a felelős ezért ha a biztosítója nem fizet akkor neki kell fizetnie. Polgári per.
Hát itt semmilyen hivatalos leírás nincs az utólagosan felszerelt DRL-re vonatkozóan.