Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehéz befejezni?...amúgy sérült vagy kicsit nem?
Jó kérdés... Szerintem csak ki akarnak bújni a felelősség alól. A biztosítási kötvényt kellene elolvasni, hogy abban van-e utalás arra, hogy csak akkor fizetnek a kutya által okozott kárért, ha az oltva chipelve van.
Szóval elütötted a kutyát, ami felkelt és mérgében széttépte a kocsi elejét. Azonnal rendőrt kellett volna hívni és feljelenteni a kutyát garázdaságért.
Én úgy tudom hogy most már lehet használni, E betűset, szabályosan felszerelve és bekötve. Együtt nem éghet a tompítottal vagy hogy. Fa...m tudja. Én fogok beszerezni egyet. Szerintem jó dolog. A hófehér fényével tényleg feltűnő. Én legalábbis felfigyelek rá. Lehet hogy csak addig, amíg újdonság.
urak,egykis segitségre lenne szükségem,a lényeg hogy pár hónapja el ütöttem egy kutyát(autóval) ami sikeresen le tépte a kocsi jobb elejét,a kutya tulaja adott lakásbiztositási papirokat (allianz ) és el is inditottam a kár felmérését ki fizetését,kárszakértők egymásnak adták a kilincset,mindent rendbe találtak,és közölték hogy a velük szerződött szervizbe meg is csináltathatom az autót......ami meg is történt,200ezer forint,na most közben kaptam a biztositótól egy papirt,miszerint elutasitják a kártéritési igényt mert közben kiderült hogy nincs a kutyának oltási papirjai......mi a tehendő ilyenlor?válaszokat köszönöm
Ktsög vagyok....
Ini, ami nem gyári, az tilos. Bármi, ami a gyáritól eltérő átalakításnak minősül, ergo NKH engedélyhez kötött. Átmész a határon és az első falusi rendőr kivesz, de itthon is basztathat érte.
akkor kérnék egy linket a megfelelőről
Ha a megfelelőt olvasod, azt nem lehet 10 féle módon értelmezni.
ezeknek az utólag felhelyezett e-betűs nappali menetfényeknek mi a jogállása?
hol ezt olvasok hol azt
a paragrafusok meg ugye ló@ sem érnek mert olyan körmönfontan vannak megcsinálva hogy 10 féle módon lehet értelmezni
"...én sem ülök egész nap a fórum előtt azért remegve, hogy írhassak nektek..." Hát aztán eztetet meg hogyan gondoltad?!
Bocs, ha nem válaszoltam volna, igen.

Cseristi, az a helyzet, hogy én sem ülök egész nap a fórum előtt azért remegve, hogy írhassak nektek. Igaz, én indítottam a topikot, de nem én moderálom. Ezen kívül, ahol megválaszolják a dolgokat én már nem írok. És a hülyeségekre sem. Ne vedd magadra, nem tudom, mi volt a kérdésed.
Nem nem, csak érdeklődtem
Tisztelt tsanyi!
Te mit fizetsz felárat vagy kamatot? Igaz Te nem üzletelni vetted vasat, de akkor keresd már meg róluk a cégbírósági bejegyzést! Ám ha ez nem érdekel nyugodtan fizesd tovább a RÉSZLETEKET! Gratulálok hozzá! Melyik bank finanszírozza? Részlet-kamat-felár nem mindegy! Nagyon nem !
Tisztelt.....!
Én túl vagyok rajta! Aki gúnyolódott vagy most is ahhoz a Kft.-hez fizet hagy fizessen,mert ugye Ő nem üzletelni vette a motort! Pfff...!
Tisztelt ...!
Ha belekoccoltál valamibe én tudnák ötleteket adni, de az idén én is fordultam itt emberekhez de a gúnyolódáson kívül semmilyen segítséget sem kaptam!
Próbáld ki és utána röhögj.

Szerintem próbáld ki és utána röhögj.
Nagyon rossz példa (amiből látszik, hogy nem érted) a pénztárca.
Az valóban kerülhet jogosulatlanul máshoz, de az utaláshoz saját akarat kell.
Ez teljesen életszerű.
"Fiatalember maga lopta azt a pénztárcát? Dehogy az az öreg néni adta ajándékba a haverom is megmondhassa... Ja, bocsánat az más. További szép napot a viszont látásra."
Te hány éves vagy?
Dehogy téves utalás, szabad akaratából utalt az utaló.
Ez nem hivatalos ügy, nincs jogcím. Mi alapján keletkezne visszautalási kötelezettsége?

Azt mondja, hogy korábban megígérte az utaló neki, hogy küld pénzt akármiért, ajándékba...stb......mert "pl. szép a szeme"
Az utaló hiába tagadja később, aki kapta a pénzt annak fognak hinni, mert többen fogják azt állítani, hogy hallották mikor az utaló megígérte. Ennyi.
Nekem ez a név roppant ismerős!
Akkor viszont téves utalás és azért kell visszaküldenie a pénzt. Ennyi.
Volt már fent ? nagyon szarul adja elő
Te ez a Radics Szabina lesz! Pénzt akar keresni !
Lehet a lika már kitágult!
Csaló!

Sabina Radich (sabinarad008@gmail.com)

Suzuki King quad 700 fekete, Mórahalom település.
e-mailben meg Budapest, de ő Görögországban van.blablabla..
Már levette a hirdetést
Szia!
Linkeld be ide a hírdetést és írd le a nick nevét hogy más ne járjon pórul.
Hol lehet beírni, hogy újabb csaló van a hirdetések között ?

Tököm kivan velük, vagy az az egy ennyire debil