Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a bankszámla más nevén van, mint akivel folyt az üzlet....akkor semmit sem ér.
A számlatulajdonos semmiképp nem vesz részt semmilyen levelezés vagy szóbeli megállapodásban.
Ő kapott pénzt valakitől, aki megígérte, hogy segít neki. Ennyi.
Ebben bízom én is, csak attól tartok, hogy sokadik vagyok a sorban, mert már folyik ellene hat hasonló ügyben eljárás, de bizakodom.
A bankszámla az nevesítve van tehát pontosan nyomon követhető, hogy ki kapta a pénzt kitől és mennyit. Utána neki kell bizonyítania, hogy feladta-e a csomagot. Van rá esély, hogy visszakapd a pénzt kamatostul ha még nem költötte el, csak elég hosszú és költséges az eljárás...
Az lehet, hogy nem hajtható be rajta amit te szeretnél, de legalább elveszik a kedvét a további csalásoktól. Ha nem jelenti be senki őket akkor vígan csalnak tovább. És sajna az a tapasztalatom, hogy ritkán jelentik be őket.
Megtörtént a feljelentés...szkeptikus vagyok.
Egyszer már kaptam téglát, nem volt őszinte a mosolyom, csak ebben az esetben nem tudom ennek a "tisztességes, adófizető polgárnak" a címét...még.

Jó megoldás a személyes átvétel lenne.
Rendőrség, feljelentés.
de gondolj bele a másik oldalról is
átutalják neked a pénzt, elpostázod a cuccot rendesen
meg is kapja aztán betesz egy téglát a helyére és megy a yardra hogy ezt kapta x tízezerért
aztán elveszik a pénzed, mert ugye ott a tégla
jó dolog lenne?
szóval ez mindenhogy szar
quad rendszám

Nagyjából még helytálló, habár minimális változtatás már történt ez óta.
Az L7e nem korlátozás hanem az a quad forgalmiban szereplő kódja, a l3 pedig a motoré. Ez független felfüggesztésű, difiműves hátul, ez ha forgalomba lesz rakva, akkor nem lesz korlátozás a forgalmijában. Most az A1 A2 közti külömbséget nem vágom, rá kell kérdezni az NKH-nál hogy ilyet A2 vel vezethetsz-e
Ez kurvajó basszus, hogy itt tartunk, hogy ha egy kis pénzre van szüksége valakinek, akkor meghirdet a neten valami szart és elküld egy téglát utánvéttel, vagy utalás után a nagy semmit... és amikor az áldozat majd megőrül, hogy kidobott x tízezret, arra csak azt mondják, hogy: "legközelebb figyelj oda" , "most megtanultad" , "legközelebb óvatosabb leszel", faszért nem lehet az ilyen csaló tetveket felkeresni, mert nem tartana sokból a sok űrtechnikás majomnak kinyomozni a gép előtt ülve, hogy honnan indult a csomag, vagy hova érkezett az átutalás... ez olyan mintha ellponák a pénzt egy az egybe az utcán, vagy kirabolnának egy üzletet, vagy akármi.. és nem 5-10ezer forintos dolgokat küldözgetnek így! Aztán ha bajba kerültél, akkor meg járkálj még a sokadik fasztudja hová, ahol majd megint azt mondják, hogy: " hát igen" ... felidegesített ez a szar. BOCS
Aha..
így már sokkal fényesebb lett a téma!
2014-ben teszem le az A2-t.
http://www.kepesmotor.hu/keewa...
Ezt a quad-ot néztem ki, de ahogy elnézem, ez korlátozva van, Méghozzá akkor a B és az A1 jogsival vezethető, L7e korlátozás.
Érrdekes..
Egy korlátlan quad/ATV-t köll akkor keresni, ami még A2 jogsival vezethető.

köszönöm az eddigi felvilágosítást!
Ha a forgalmi szerint L3 kategóriába van sorolva akkor mint egy motor, cserébe A jogsi kell, ha L7e akkor A1 vagy B jogsi, és személyt nem vihetsz. Ha merevtengelyes, akkor a forgalmiba van bejegyzés, hogy szilárd útburkolaton max 40 km/h a megengedett. Ha semmilyen korlátozás nincs a forgalmijában, akkor hajrá, minden szabad.
230 kg ATV-ről van szó.
Egy Keeway GTX 300.
Ez esetben mi a szabály? Boltba, Városról városra, fahordásra, hó lapátolásra használható?
már volt bíró váltás is mert valami rokon volt
utána a másik terhes lett
ez egy kurva nagy kartel, benne van mindenki
olyan tanukat hívnak be akik azt sem tudják mi hogy volt
olyan 4-6 havonta van egy tárgyalás, ami legalább 2x halasztva van
agyrém
a perelt cég meg azóta felszámolás alatt szóval zseton semmi se lesz nyerés esetén sem
Súlytól és vagy/ teljesítménytől pontosan.
Súlytól függ, hogy A vagy B kategóriába sorolandó a quad.
Nem jobb hanem ismerősebb.
a bíróság mindig azt állapítja meg, hogy kinek van jobb ügyvédje
Sziasztok!

Ha van egy Rendszámos ATV, akkor az milyen szinten, illetve hogy közlekedhet a közúton?
Úgy mint egy rendes motor?
Milyen szabályok vonatkoznak rá?
Annak annyi.
munkatársamnak 3 éve húzza a bíróság az ügyét
egy hegesztő vizsgával volt némi gebasz totál egyszerű ügy(lenne) de szopatja mindenki
ügyvéd lassan 400ezerbe lesz egy 250ezres papír visszaszerzése miatt, ami persze már érvénytelen is
Magán személy a rohadék, feljelentést megtettem, állítólag már folyik ellene hasonló csalás miatt eljárás, szerintem ezt be kell nyelnem, és a tapasztalatok mappába lefűzni
Köszi a segítséget, legközelebb körültekintőbb leszek.
Bemehetsz a helyi rkapsra, és feljelentést teszel csalás miatt.
el kell tenni a tapasztalatok közé