Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy átírási illeték
Nem lehet tudni, mert honnan tudnánk mennyi regadót állapítanak meg?
Vagyon szerzési illeték mennyi pluszba?
Tudom, hogy nem egyszerű!
Mennyibe fájna A-tól Z-ig a mutatvány pénzügyileg? Körübelül!:)
ez csak leírva ilyen egyszerű ám........
akkor annyiban változik, amit ini hozzáírt..... egy kis plusz pénz
ja, de akkor közted és aki behozta is kell adás-vételi
ez esetben vagyonszerzési illetéket is kell fizetned, de ekkor is kell kinti papír
és ha nem én hoztam be a motort, hanem egy másik magyar állampolgár, és az ő nevén van az adásvételi, akkor is ilyen egyszerű a dolog?
Kinti forgalmi, adásvételi...ezzel elballagsz az NKH-hoz, levizsgáztatod.
Azzal elballagsz regadót befizetni, onnan az okmányba és ennyi.
Ez csupán pár nap és egy marék pénz.
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy külföldről behozott 125ccm-es motor!
Milyen papírokra van szükség ahhoz, hogy magyarországon forgalomba helyezhessem?
Köszönöm a válaszokat!:)
hali valakinek van mopedes kresz könyve régi is megteszi,köszi
Hali!

Az lenne a kérdésem hogy, 1 hónapja töltöttem a 20-at, és több mint 3 éve van A1-em, szóval jelen jogszabályok szerint én most megcsinálhatom a korlátlan "A" kategóriát?

Köszi!
Szerintem a nevében benne van a minősége is!
De ez a topik mintha nem erről szólna!Nem?
Hmm?
Jó helyen kérdezed!
Egyébként a semminél jobb...
kedves fórumozók! mi a véleményetek erről a sisakról? jó avagy nem?

http://akcios-shop.hu/termek/m...
Van olyan gomb, hogy "jelentés" a hirdetéseknél. Már töröltettem, mert külföldi csaló hirdette.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Sziasztok.
Ezt a hirdetést most találtam. Szerintem túl kecsegtető a vételár egy ilyen gsxr-ért.Írtam neki és külföldi a fószer.Segítsetek ezzel kapcsolatban,van-e tapasztalatotok ezen a téren, mert félek hogy átverés. persze nem akar előre utaltatni pénzt vagy ilyesmi.Viszont engem érdekelne a motor.Köszi
Nekem pont ma 4 éve,hogy elütöttek,anno kifizetett a károkozó biztosítója mindent! (Ruha,kesztyű,csizma,sisak) Viszont tőlem nem kérték,Én meg nam adtam oda...
A kesztyűm szétszakadt, az utas bukója megsérült, mindenképp kuka, vigyék...
sziasztok nem bisztos hogy hát ide kéne eszt a kérdésem feltenni de szeretnék egy olyan kérdést feltenni hogy moped ategóriában van program? mint pl b-kategoriában?
Akkor szerencséd volt!
sziasztok nem bisztos hogy hát ide kéne eszt a kérdésem feltenni de szeretnék egy olyan kérdést feltenni hogy moped ategóriában van program? mint pl b-kategoriában?
Nekem pld csak a sisakot kérték, a többire nem tartottak igényt.
Igen!De számíts rá,hogy a kártalanításért cserébe ott kell hagyni a cuccokat,amit kifizetnek!
Srácok, a sérült kesztyű, bukósisak, stb. azt is KGFB keretében kell intéznem?
A Bajcsyról haladtam a Podmaniczkybe és szemből a Podmaniczkyból keresztbe befordult balra a Nagymezőbe egy muksó és elpereceltem miatta.
Köszönöm a válaszokat.