Kinti forgalmi, adásvételi...ezzel elballagsz az NKH-hoz, levizsgáztatod.
Azzal elballagsz regadót befizetni, onnan az okmányba és ennyi.
Ez csupán pár nap és egy marék pénz.
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy külföldről behozott 125ccm-es motor!
Milyen papírokra van szükség ahhoz, hogy magyarországon forgalomba helyezhessem?
Köszönöm a válaszokat!:)
Az lenne a kérdésem hogy, 1 hónapja töltöttem a 20-at, és több mint 3 éve van A1-em, szóval jelen jogszabályok szerint én most megcsinálhatom a korlátlan "A" kategóriát?
Sziasztok.
Ezt a hirdetést most találtam. Szerintem túl kecsegtető a vételár egy ilyen gsxr-ért.Írtam neki és külföldi a fószer.Segítsetek ezzel kapcsolatban,van-e tapasztalatotok ezen a téren, mert félek hogy átverés. persze nem akar előre utaltatni pénzt vagy ilyesmi.Viszont engem érdekelne a motor.Köszi
Nekem pont ma 4 éve,hogy elütöttek,anno kifizetett a károkozó biztosítója mindent! (Ruha,kesztyű,csizma,sisak) Viszont tőlem nem kérték,Én meg nam adtam oda...
sziasztok nem bisztos hogy hát ide kéne eszt a kérdésem feltenni de szeretnék egy olyan kérdést feltenni hogy moped ategóriában van program? mint pl b-kategoriában?
sziasztok nem bisztos hogy hát ide kéne eszt a kérdésem feltenni de szeretnék egy olyan kérdést feltenni hogy moped ategóriában van program? mint pl b-kategoriában?
Srácok, a sérült kesztyű, bukósisak, stb. azt is KGFB keretében kell intéznem?
A Bajcsyról haladtam a Podmaniczkybe és szemből a Podmaniczkyból keresztbe befordult balra a Nagymezőbe egy muksó és elpereceltem miatta.
Nem lehet tudni, mert honnan tudnánk mennyi regadót állapítanak meg?
Tudom, hogy nem egyszerű!
Mennyibe fájna A-tól Z-ig a mutatvány pénzügyileg? Körübelül!:)
akkor annyiban változik, amit ini hozzáírt..... egy kis plusz pénz
ez esetben vagyonszerzési illetéket is kell fizetned, de ekkor is kell kinti papír
Azzal elballagsz regadót befizetni, onnan az okmányba és ennyi.
Ez csupán pár nap és egy marék pénz.
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy külföldről behozott 125ccm-es motor!
Milyen papírokra van szükség ahhoz, hogy magyarországon forgalomba helyezhessem?
Köszönöm a válaszokat!:)
Az lenne a kérdésem hogy, 1 hónapja töltöttem a 20-at, és több mint 3 éve van A1-em, szóval jelen jogszabályok szerint én most megcsinálhatom a korlátlan "A" kategóriát?
Köszi!
De ez a topik mintha nem erről szólna!Nem?
Egyébként a semminél jobb...
http://akcios-shop.hu/termek/m...
Sziasztok.
Ezt a hirdetést most találtam. Szerintem túl kecsegtető a vételár egy ilyen gsxr-ért.Írtam neki és külföldi a fószer.Segítsetek ezzel kapcsolatban,van-e tapasztalatotok ezen a téren, mert félek hogy átverés. persze nem akar előre utaltatni pénzt vagy ilyesmi.Viszont engem érdekelne a motor.Köszi
A Bajcsyról haladtam a Podmaniczkybe és szemből a Podmaniczkyból keresztbe befordult balra a Nagymezőbe egy muksó és elpereceltem miatta.