Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy-hogy? Azóta nála van pár ügyintéző telszáma.
Hát ez nagyon kemény! Végül hogy oldottátok meg?
Ugye én is röhögtem!
bár először nem tudtam,hogy sírjak,vagy röhögjek,de végül az utóbbi mellett döntöttem!
Egy ehhez kapcsolódó szösszenet!
történt hogy régi(rózsaszín) jogsimat ki kelet cseréltetni!
El is ballagtam annak rendje és módja szerint a hivatalba!
a gond ott kezdődött,hogy nekem az összes létező pecsét megvan (az F kategóriák is),de az új jogsiba ezeknek nincs hely rubrika!Mondta "nagyon okos ügyintéző"hogy húzzak ki egy pár kategóriát,mert nem fér rá a plakettra!Először azt hittem rosszul hallok,de elismételte!Mikor ezt nem voltam hajlandó,mondta majd ő szelektál,és kinyomtat nekem egy "A4-es"papírt,hogy milyen további kategóriáim vannak még!No ezen már kezdtem magam felhúzni!Azután jött avval,ha ez se felel meg,megadja a hivatali telefonszámát,ha megállítanak hívják fel őt,és ő majd igazolja a jogsimat!No erre már hangosan nyerítettem.Elképzeltem a szitut,amint mondjuk egy Német rendőrt próbálok meggyőzni arról,hogy hívjon egy Magyar telefonszámot!De szerintem még egy Magyar rendőr is a hasát fogta volna!Arról már nem is beszélve,hogy mi van ha mondjuk éjszaka állítanak meg,nem hivatali nyitvatartási alatt!?
Megba....ák a segged ha megfognak. Az a papír csak egy papír, nem jogosítvány.
Vezetni lehet,csak nem érdemes!
Várd meg a kártyát!
Sziasztok.

Most igényeltem új jogosítványt mivel megszereztem az "A" kategóriát.
Az okmányirodában kaptam a kérelemről egy papírt.
Ezzel vezethetek már nagymotort vagy meg kell várnom a plasztik kártyát?
köszönöm szépen
szvsz at kene iratnia, de ismerosommel tortent olyan eset, hogy eladtak a kocsit, a vevo meg nem iratta at tobb honap utan sem es a gyorshajtasi csekkeket ismerosomek kaptak... na ezert kell az adasvetelivel bemenni az okmanyirodaba, hogy a te nevedre mar ne kuldjenek se teljesitmenyadot, se semmilyen buntetest, akarmit.
Sziasztok annyi segitséget kérnék van egy Cagiva mitom 2013. 08. hoig müszakival viszont elszeretném adni de nem veszik csak csere ajánlatokat kapok ami annyira nem tetszik nekem viszont én arra gondoltam nem lenne e jobb ötlet 2300 forintért kivonatni a forgalombol és ugy eladni mert ugy megis vennék szerintem vagy ha mégse legaláb nem kell rá müszakit csinalnom nem dobom ki a pénzt fölöslegesen vagy ez hülye ötlet? mert arar gondoltam kivonom nem kel legaláb fizetnem semmit ugyis it all az udvarban 4 honapja nem csinalok vele semmit és ha jönnek itvannak aziratai költség nélkül ujra visszalehet helyezni a forgalomba .
meg egy kérdés ha kivan vonva a forgalombol és ugy eladom a másik személynek aki veszi neki átkel iratni a nevére ugyanugy 30 40 ezer forintért? vagy neki nem csak ha visszaakaja alitani a forgalomba?
Biztos nem.
Hacsak valamilyen hivatalos eljárás miatt nem kerül erre a sor, indokoltan.
üdv. van egy járművem, aminek az előző tulajdonosát szeretném kideríteni. lefoglalt motor volt. lehet ilyet? ha igen hogyan?
köszönöm.
Egyébként meg szerintem csak jó ügyvéd és jó kiállás kérdése. Bármit be tudok bizonyítani, csak tudni kell a sorát. De ez csak az én véleményem. Semmi esetre sem hagynám hogy fegyvert fogjanak rám. Ha sehogyan sem megy, akkor meggyőzném a vadászt máshogyan. Az eset után elnézést kért úgy olvastam. Ez a minimum mifelénk, bár itt valószínűleg nem úszta volna megy ennyivel.
Értelek én, de akkor ezek szerint a puskámat bárkire ráfoghatom? Ki fogom próbálni.
Esélytelen......senki nem jár utána főleg ha haverok az illetők.....legfeljebb akkor van némi esély rá ha teljesen érdektelen az eljáró hatóság számára mindkét társaság, de mivel vadászról van szó ennek az esélye a 0-hoz konvergál ahogy Ini is írta....
Nem a vadászra, hanem a haverokra.... és nem rábizonyítani kell, hanem ha nem teljesen hiteles, akkor figyelmen kívül hagyni.
Pedig pontosan így van......megnézném ahogy a vadászra rábizonyítod a hamis tanúzást... ......
Azért ez nem egészen így van, ezt te is tudod.....
Nem elég CSAK a tanúvallomás valami ellen! Szépen is néznénk ki, hogy ha valakivel ki akarunk baszni, akkor páran összeállunk és kitalálunk valamit ellene és máris felelősségre vonják és elítélik.
Ők mindenre emlékeznek, mert okos emberek. A hamis tanúzás meg ezeket a srácokat nem állítja meg, ők már túlvannak ezeken az apró dolgokon. Ha meg 3-an, 4-en állítanak egy dolgot, akkor úgy gondolom hogy megállja a helyét. Az ilyen keménykedő vadászokat szépen le kell állítani, mert ha netán bepiálnak vagy hasonló, akkor egy másik alkalommal simám lepuffantanak valakit. Ezt meg kell előzni, jó Magyar állampolgár lévén ugyebár....
Hát akkor az van, hogy behívják tanúnak őket és olyanokat fognak kérdezni amire emlékezniük kellene ha valóban ott lettek volna.
Valamint elsőként felhívják a figyelmét a hamis tanúzás büntetési tételeire.....
A fő vonal meg neked kell bizonyítani mindent, mert te vádolsz....
Tévedsz. Az hogy mit kerestél ott, az egy másik ügy. A vadász a fegyverével 'kicsit' komolyabb dolog. Ne keverd a kettőt...
Én meg pár haverral azt állítom hogy márpedig le akartak lőni. Ilyenkor mivan?
el kell felejteni
addig ameddig nincs a golyó benned nemigen lehet csinálni semmit
vagy legyen a bukón mindig kamera
bár attól még a rendszám nélküli gép még nem lesz legális
ja és ez a bíróságra futkosás is pénzes dolog és sok időt felemészt
Tegnap három magas beszotású erdészmérnökkel és nemzeti parkossal is beszéltem az esetről.
Mindhárom esetben részletesen elmondtam, mi és hogy történt, hozzátéve, hogy tudom jól, hogy a legrosszabb helyen kopogtatok, mert a krosszmotor láttán/hallatán nyilván mindannyiuk zsebében kinyílik a bicska.
Mégis mindannyiuk részéről a támogatásukról biztosítottak, hozzátéve, hogy még egyetlen egyszer sem találtak példát a részemről, hogy a motorral visszaélést követtem volna el olyanformán,hogy idióta hülyegyerek módjára közlekedem, vagy tiltott helyeken járok vele. (pedig itt, a világ végén egy ilyen motorost megismer bárki és elterjed ám hamar a híre, ha gond van vele).