Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs
Üdv!

Arra van valami lehetőség hogy egy nagyobb kwos motort átirassunk a forgalmijában kisebbre ?
Köszönöm szépen !
nem kell rá biztosítás. azt elég akkor megkötnöd mielőtt viszed műszakira mert ott kérik (bár tőlem eddig nem kérték sosem). már az átíráshoz sem kell műszaki. ocsmányirodába bemész az adásvételivel, törzskönyv, eredetvizsga, pénz és átírják a nevedre. törzskönyvet kapsz majd de forgalmit csak akkor ha lesz rajta műszaki.
Ajánlott de nem kötelező.
...ennek már infoim szerint bedobták az értesitöjét. Az osztrákok valszeg nem tökölnek...valszeg Hollandia eg nincs benne "öt európai uniós tagállam által létrehozott Európai Gépjármű és Vezetői Engedély Információs Rendszerbe (EUCARIS), amely lehetővé teszi, hogy a csatlakozó országok hatóságai a területükön, külföldi jelzésű gépkocsival történő kihágásokat, szabálysértéseket, saját nemzeti szabályozásuknak megfelelően büntessék. "
ez a sárga fényvisszaverős mellény kötelező a segédmotorra is?
biciklire kell, de avval baszogatnak hogy kell a simsonra is
Nem vagyok szakmai, de szerintem még az sem biztos, hogy kiküldik. Hollandiában parkoltam a tilosban, magyar rendszám, magyar lakcím... A szélvédőre tűzött cetlin csak annyi volt, hogy a rendszám alapján lekérdezték a lakcímemet, majd postán kiküldik a csekket az 50-valahány euróról. Lassan két éve várok, azóta se küldtek a magyar (vagy más) címemre semmit.
Az a kérdésem:
ha veszek egy ideiglenesen kivont magyar motort, arra is kell azonnal biztositást kötni, ahogy megveszem? vagy csak ha forgalomba visszahelyeztetem/átirás(elött)?
Átíráskor muszáj érvényes műszakinak lenni? Vagy ráér a vizsga, átírás után. (Nyilván addig nem használhatom, utvonalengedély...)
Hello!

Milyenbe torkolhat egy olyan dolog, hogy Ausztriában elkövetett közlekedési kihágás (valszeg követési távolság be nem tartása, de lehet gyorshajtás) levélben való értesítéséhez nem jutok hozzá, mert hosszabb ideig nem látogatok haza a lakcímemre, így az értesítőt sem kapom kézhez?!

Előre is köszi a szakmai válaszokat.

István
Ez az igazság, annak kimondása vagy leírás pedig nem beugatás még ha te annak is érzed.
Ugatni a kutya szokott.
Ha én pöcs vagyok -szerinted, mert igazat írtam- akkor mit írjak én rád? Nem írok semmit..... mert semmi értelme és nem változtat azon, ami tény.
pöcs....?há' mé bántod Gínót?
Na bazmeg....kezd el Te is.

faszért ugat be minden pöcs?
Az a baj, hogy a cigizéssel nem csak magadnak ártasz..... ahhoz meg nincs jogod, hogy másokat is károsíts.
De ne folytassuk.....
Mert ennél értelmetlenebb egészségtelen dolog nincs ! Tudom, én is szívtam.
rakja a faszom le a cigit...miért kell ezt hajtogatnia mindenkinek aki nem cigizik? én se mondom egyikőtöknek hogy ezt ne...azt ne....! ! !
a fasz kivan már..........................
Rakd le azt a qrva cigit és tegyél félre havonta 20 000-et!
Azért olvass utána!
Akkor vennem kell egy ilyen kis járgányt....persze olyant ami egyben van
Ebből kivették a motort és a váltót! De egyébként igen!
pl én ilyenre gondolok...
http://aprod.hu/hirdetes/moped...
Ne biztasd , mert még odagyárt egy szekérderék aprónépet!
Nincs! Moped autó az moped autó!
Hát hogy a fenébe ne lenne, pld. a babakocsi.