"üzembentartóira venni"
Hm....
Tehát kifizeted neki az árát és a tulajdonában marad. Jó ez így?
Bármikor visszavonhatja és buktad az árát és az övé a jármű.
Vigyázz.
hali! szeretnék üzembentartóira venni egy motort, idegen személytől! lehet-e valamelyikőnknek kára belőle? egyáltalán hogy működik ez? télen tudnám leghamarabb átírni, addig jó lenne üzembentartóira átvenni!
Én voltam 8 évvel ezelőtt egy egyszerű és kerek ügyben, ami okoskodás miatt másképp alakult.
Konkrétan csak azt motyogta, hogy miért most jöttem?
Kérdezem mikor kellett volna? Hááát....háát....
Na ennyit a panasznapi emberkékről...markó u
Köszönöm már ez is nagy segítség volt. Lényeg hogy amíg nincs jogerős bírósági határozat addig nem tudom a polgárit sem elindítani. Mondjuk végülis érthető, mert az alapján fognak ítélni amit kihozott a másik bíróság. Gondolom én.
Akkor most már hivatalos b. per van folyamatban az elkövetett cselekményért!Igen utána indíthatsz polgárit,ha érdemes de mint írtam én nem látok így bele és a távgyógyászat az nem mindig jön be!
Cimbi figyelj én inkább azt javaslom menj be egy panasznapra a papírjaiddal együtt ott el fognak mondani mindent a költségekről,ha a panasznapi ügygondnok lát mindent ! Ott vagy utána már Te is tudsz dönteni! Én így nem látva a papírjaidat nem biztos hogy mindenben jó tanácsot adok és azt végképp nem szeretném!
Széles Utat!
Én személy szerint már nem szeretek ügyeskedni és abba gondolj bele mi van ha valami állat neked megy,akkor már megkérdezik hogy az utas mit keresett ott! Te fogsz bajba kerülni ez biztos!
Ki fogja az esetleges sérülések gyógykezelését fizetni? Ettől persze vihetsz utast,de a felelősség így a tiéd és nem biztos hogy megéri!
Gondolom az előző tulaj nemakart utast vinni, kockáztatni az életét. Vagy pedig igy adták ki, nemtudom. Elvileg átalakitási engedély+uj műszaki az NKH nál, és átírják. De nekem friss műszakis, és csak néha viszek személyt, igy nemakarom levizsgáztatni még egyszer. Csak kiváncsi lennék, mennyi lenne az annyi, körübelül ?! Mert mondjuk 2 év alatt megállitanak 1x, akkor az lehet jobban megéri, mint az új vizsga. De lehet észre se veszi a rendőr a forgalmiban, hogy csak 1 személyes.
A magánlaksértésbe beletenyerelt és a garázdaságba is! (Ha volt már ilyen ügy akkor halmazati tételként büntetik!) Nem értem miért ment át balhézni,ezt Te is megkérdezheted a trgyson,mert a kerítést nem az ő dolga felhúzni hanem a SZOMSZÉDNAK! De nem mindig neki a lényeg az ingatlanok ad-vét szerződésébe bele van írva:
......-Köteles viselni annak terheit és hasznait!
Ti jó felé szóltatok és vele semmilyen jogi problémátok nincs! Ő gerjesztette azzal hogy garázdaként,birtokháborítóként viselkedett! Ezt ennek megfelelően fogják díjazni!
Hm....
Tehát kifizeted neki az árát és a tulajdonában marad. Jó ez így?
Bármikor visszavonhatja és buktad az árát és az övé a jármű.
Vigyázz.
Én voltam 8 évvel ezelőtt egy egyszerű és kerek ügyben, ami okoskodás miatt másképp alakult.
Konkrétan csak azt motyogta, hogy miért most jöttem?
Kérdezem mikor kellett volna? Hááát....háát....
Na ennyit a panasznapi emberkékről...markó u
Kell lábtartó és kapaszkodó is......
Kresz 46§ (2) ha jól emlékszem és ha nem fix bírságos akkor 5000-50.000-ig helyszínen....
Széles Utat!
Ki fogja az esetleges sérülések gyógykezelését fizetni? Ettől persze vihetsz utast,de a felelősség így a tiéd és nem biztos hogy megéri!
......-Köteles viselni annak terheit és hasznait!
Ti jó felé szóltatok és vele semmilyen jogi problémátok nincs! Ő gerjesztette azzal hogy garázdaként,birtokháborítóként viselkedett! Ezt ennek megfelelően fogják díjazni!