Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!

tudom,hogy te kedves rendőrbácsi vagy,mint a fiatal vidéki lány,akit kurválkodásra kényszerítenek
Kinek hogy
Sajnos nem, bár értelmetlen a dolog szerintem.

JÁRMŰVEZETÉSRE JOGOSÍTÓ OKMÁNYOK

3. § (1) Az e rendeletben meghatározott járművezetésre jogosító okmány:
a) a vezetői engedély,
b) az ideiglenes vezetői engedély,
c) a nemzetközi vezetői engedély.
(2) A Magyarország területén járművezetési jogosultság igazolására alkalmas az ügyfél által együttesen bemutatott, az adott kategória tekintetében lejárt érvényességű vezetői engedély és a közlekedési igazgatási hatóság által a kérelemről elektronikus úton kiállított és az ügyfélnek átadott adatlap a vezetői engedély cseréjére irányuló eljárás kezdeményezését követően az új vezetői engedély kiadásáig, de legfeljebb a kérelem benyújtásától számított 60 napig.
(3) A külföldi hatóság által kiállított érvényes vezetői engedély Magyarország területén történő elvesztése, eltulajdonítása, megsemmisülése esetén a Magyarország területén járművezetési jogosultság igazolására alkalmas a bejelentésről szóló jegyzőkönyv és a vezetői engedélyt kiadó külföldi ország hatósága által kiállított, a vezetői engedély adataira, érvényességére és a vezetői jogosultság tartalmára vonatkozó igazolás, a kiállítás dátumától számított legfeljebb 30 napig.
(4) Az érvényes magyar vezetői engedély külföldön történő elvesztése, eltulajdonítása, megsemmisülése esetén a Magyarország területén járművezetési jogosultság igazolására alkalmas a külföldi vagy magyar hatóságnál tett bejelentésről szóló jegyzőkönyv a bejelentéstől számított legfeljebb 30 napig.
Akkor te gusztusos rendőr vagy?
Nem vagyok az
Autóban nem forgatódik a kamera csak lábon. Közig 50-nél 69-től van, ha nem állítottak meg akkor megúsztad.
nem szoktam vészmadárkodni,de szerintem most várjál a motorozással,mert most kiemelt ellenőrzés van a motorosokra és egyre gusztustalanabbak a rendőrök...
ha most vizsgáztál le,tudnod illene mivel vezethetsz gpjm-vet

érvényes vezetői engedélyjel,nem papírral
nem foglalkoznak vele
Helló! Most vizsgáztam le A2 ből. A1 és B -re már régebben van engedélyem. Az lenne a kérdésem , hogy vezethetem -e a motoromat azzal a papírral amit az okmányirodában adnak? A motor 33kw tehát belefér a 35kw határba.
Hát, hogy ki mit értett félre az egy dolog....

Ha folyamatosan vesznek elölről és gyorsan hajtasz.....majd fordul a kamera és azon is te vagy, ott hiába mész már szabályosan. Meg vagy! A felvételen egyértelműen látható, hogy te jössz szembe, nincs a két felvétel között semmi és időben egymás után következik.
Ha nem fordul a kamera, akkor nincs semmi.
Szia,

köszi az infót! És a rendőrök esetleg nem köthetnek bele?

Üdv,
Zoli
ha az első forgalomba helyezésen átment a KF-nél,akkor nincs probléma persze azért biztos,ami biztos valami kis műhelyben vizsgáztasd 2 évente
köszi
ennek örülök!
Sziasztok,

lenne egy olyan kérdésem, hogy motorvásárlás előtt állok, viszont kiderült, hogy a kérdéses gépjárművet amerikából hozták be, le lett műszakiztatva, meg van minden hivatalos papírja, de kiderült, hogy az első lámpatestben nincs benne az E betű.

Lehet belőle bármilyen problémám, ha nem cseréltetem ki a lámpát?

Köszi előre is a segítséget,

Üdv,
Zoli
nem fordítják utánad a kamerát,ne aggódj,rögzítve van az autóban
Ha a kocsiból mér, akkor nem tudja forgatni a kamerát. Akkora hely van az autóban, hogy éppen befér a kamera mögé.
félre értettél!

Én előbb kiszurtam őket,mint ők hátulról bemérhettek volna!Mikor már utánam fordult a kamerával a kocsiból,akkor már csak 50.-nel mentem,még ha csalt is az óra,simán belefért!

Én arra voltam kiváncsi,hogy elölről a mérés,rendszám hiányában nem hiteles!
Ha utánad fordult a kamerával, akkor azért ne legyél olyan nyugodt. Viszont ebben az esetben nem annyival mentél. Kecskeméten 68-ra vannak állítva a trafik és a motor órája legalább 10 km/h-t csal.
Köszike! Én is úgy gondoltam!
Hello pohi!

Tudnál e nekem segíteni abban,hogy a mocikámmal begurulok Kecskemétre 65-70 között,és elölről traffiznak!
De ahogy beértem kb 50méter után lelassítottam 50-re! Akkor már hiába fordították utánam a kamerát? Jól gondolom?
Nem állított meg senki! Mert szerintem elölről nem érvényes a foto ,a motorok esetében!

Várom megtisztelő válaszod! üdv:Szimonetta
En csak annyit tudok hogy 4-5szor bemertek mar elolrol nem kevessel es egyszer sem kaptam semmit
Hello! Tegnap Kecskeméten traffiztak,és az érdekelne engem hogy elölről be tudnak e mérni? Hogy olyan fizetős dolog legyen!
Szerintem nem!

Várom a hozzászólásokat! köszike!