Elméletben ha van utaslábtartód a rendőr nem tudja és nem látja a rendszámból a papírozást! Akkor van baj (számszerűsítve nem tudom)ha megállít,de abba sem vagyok biztos hogy önmagában ezért büntethet-e! Én javaslom (ha nem akarsz érte fizetni!) menj be egy bírósági panasznapra (Ettől még nem fogod magadra felhívni a figyelmet,hiszen Te szabályt nem szegtél ÉRTED! Ott tudakozódjál!
ott tájékoztatnak a következményekről,ha teheted inkább vizsgáztasd le! Sajnos a papírozást nem látom és a rajta szereplő adatokat se!
Az enyémbe biztos nem,de aki a cicákat szereti az rossz ember nem lehet! Nálunk heten vannak,sajnos a feleségem vesebeteg és nem lehet család így maradt a cicapótlék!
yamaha r1(2000), csak a forgalmiban 1 személy szerepel, nemtudom miért. lehet észre se venné a rendőr, csak mégis kiváncsi lennék, hogy mennyire büntethet meg?!
Ezt én is így látom....egyszerűen nem értem......még egyet is értettem vele, hogy rosszul járt, de mi mást lehetne még mondani?....rosszindulatú meg senki sem volt...
Nem érted meg hogy konkrét neveket nem írhatok le? viszont egyes adatokat amiket leírtam nem fogadtátok el mondván Blöff! Nem az,mert senkit se tartok olyan hülyének hogy megvegyen egy motort úgy hogy öregebb két évvel és közben meg papíron fiatalabb! Nem tudom elfogadni azt sem hogy csak a vázszám és a motorszám a mérvadó az egyedi azonosító jel mellett! De ha van aki így gondolja az feküdjön agy 80 éves mama mellé a 20 éves gömbölyű helyett!
A műszaki szakértő vélelmezésével vigyázz,mert használt motornál van egy amortizáción alapuló árkorrekció és az neked nem biztos hogy jól jön ki! A kisebbség a jogaival biztos tisztában van,mert mindig azzal jönnek:
Joga van a jogi képviseletet megkérni az anyagi helyzete,betegsége miatt! A tiédet nem tudom,de van panasznap az ingyenes ott tudsz tájékozódni,minden papírt vigyél be,még így utólag is érdemes! ha vannak fotóid a motorról az se egy hátrány!
Az első tárgyaláson mindenképp érdemes ott lenned,de utána elég a jogi képviselőd,vagy a megbízott ügyvéded!
Még egy buktató és ezt most a legjobb szándékkal írom:
Nehogy tudják azt bizonyítani hogy a Te motorod a papírozás ellenére ÖREGEBB,mert akkor tényleg cumi!
Mintha párszor már azt mondtad volna, hogy befejezted...... aztán megint folytatod és közben teszed a megjegyzéseket azokra, akik nem mentek veled rögtön a tárgyalásra.....mert minek...... DE rosszindulatú megjegyzéseket nem tett senki, csak te képzeled be annak, mert nem álltak feltétel nélkül melléd, hanem elmondták a saját véleményüket.
Most meg itt blöffölsz, hogy te mekkora ász vagy, de nem mondod el...mert itt téged -egy nick nevet- állítólag ellenségesen vérig sértettek...... nevetséges vagy, ne haragudj
Privátba esetleg leírhatnád, minden értelmes hozzászólást szívesen veszek.
Ügyvédet meg nem akarok fogadni. Én és az utasom tanúsítjuk + 2 független tanú. Ehhez szerintem felesleges. A btk-ben pedig én is meg tudom nézni, hogy mit hogy miért.
Az a helyzet hogy egy pár lapszámmal előbb volt itt egy-két nagyon okos az én ügyemben is és nemhogy segítettek volna hanem még tették itt a rosszindulatú megjegyzéseket is,ezért köszönd meg nekik is hogy nem írom le mit ne tegyél és ne fizess rá! Amit nekem is írtak:
-A te tehened is dögöljön meg.....ennyi!
Szia Pohi kedvesrendőrbátsi!
Azt szeretném kérdezni hogy ha az M0-án esetleg a kocsiból trafiztok és kerepesi lejtőn 290-nél elmegy mellettem esetleg egy Nissan GT-R és az enyémről elveszett a rendszám az övén pedig valami sííta-szunnita azonosító volt ,olyankor a Mabisz fizeti a csekket a kártalanítási alap számlából vagy a gyermekágyi segélyből vonja le a szudáni kormány?
Azért fontos ez mert most szeretnék vásárolni lézerdetektort leselejtezett kormányzati öreg A7-ről,és hát tudni kéne hogy tessékmondani szabadehasználni?
Velem jött szemben a traffi,alapjáraton gurult,és mikor beértem a lakott területre +50méter,befordult egy kapubejáróba,ha véletlenül egy kicsit gyorsan mentem volna(kb 70),szemből igaz nem mérhetne be? És mozgó jármüből sem mérhetnek igaz? köszi a választ!
Talán szenteltvízen nevelkedtél.