Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te kérdeztél rá! De valószínű hogy nem fogok megadni semmilyen ügyszámot maradjon mindenki csak abban a tudatban hogy milyen JÓ ÜZLETET CSINÁLT!
Attól függ pontosan hol használod, az M35 egy része ingyenes, legalábbis pár éve még így volt. Az Autópálya Kezelő Zrt. honlapján szerintem utána tudsz nézni.
Sziasztok

Elnézést, ha talán eltérek a topic témájától, de nem találtam jobb helyet, ahol választ kaphatnék kérdésemre. A kérdésem az lenne, ha van egy motor ami eddig "A" kategóriásként volt levizsgáztatva, mert anno nem fért bele az "A korl." kategóriába, de most, hogy behozták az "A2" kategóriát lehet-e kérni hogy sorolják "vissza" kisebb (A2) kategóriába ? Még egy elnézést, ha nem ide illik a kérdés !
Előre is Köszönöm !
Vazz...akkor végképp nem értem, hogy ha neves ügyvédek és jogászok nem tudtak segíteni miért keseregsz, hogy mezei motorosok miért nem segítenek?....
Nem emlékszel?.....Te szólítottál meg engem és másokat is.....már hetek óta ezzel az üggyel nyüstölsz és aki válaszol bármit is arra ráugrasz....én már leírtam a saját véleményemet és, hogy én hogy jártam velük, nem rosszul....Te akarod belebeszélni másba, hogy márpedig rosszul járt.......uncsika....
De így?
Kinek van erre ideje és kinek hiányzik a bíróságra járás....egy "ki tudja mi lesz a vége és ki tudja meddig tart" ügyben?
Én kérek elnézést azok nevében, akik nem jelentkeztek a "külön programra".
Szerintem mással is.
Na jó szeríntem veled itt befejeztem!
Pusztán csak annyit kelett volna tenni hogy aki 3 évvel ezelőtt vásárolt ennél a cégnél annak még érdemes lett volna a papírozásainak utánnanézni és velem találkozni,de így...!
#4032-ben miről is beszélsz újra...amit már rég befejeztél
Nem neves ügyvéd kell, hanem aki dolgozik és jól.
Egyébként meg szerintem a "nem akartak" variáció inkább, mert ilyen ügyekkel nem szívesen foglalkozik ügyvéd. Nincs benne motiváció....érted.
A hiteledet biztosan nem én fogom a jelzett ügy miatt bedülleszteni!
Megmondanád hogy Te miben tudnál segíteni?Neves ügyvédek nem tudtak vagy nem akartak!
Különben se az ügyemről írtam csk hozzászóltam a problémájához!
Hiába raknám ki a nevemet attól még nem biztos hogy mások is vennék a fáradtságot és személyesen megkeresnének a nevezett helyen! Én még ilyet nem tapasztaltam! Ennyit a
Széles Útról!
Nem teszem meg azt a szivességet hogy a jövőben valamihez még én segítsem hozzá őket!Érdekes most már rálátnak az ügyre,de eddig...!
Napok óta azt mondod, hogy befejezted....erre még mindig a hűdetudokvalamit regéled tovább....

1. Te itt csak egy nick név vagy.
Mások vállalják magukat.

Komolyan, mit vártál?
Majd mindenki elkezd támogatni és melléállni egy nick névnek?
Ha én megveszem igy az egy dolog,de ha Te felválalod igy
az esetleges következményeket az is!
Tisztelt tsanyi!
Mivel nem tudod Te sem hogy milyen ügyvédeket és kiket kerestem meg,ezért nem tisztázott ügyekre ne reagálj légyszives! Majd ha hajlandó leszel velem találkozni a Budaőrsi Bíróságon a nevezett ügy előtt és végighalgatsz akkor lehet hogy tisztulni fog minden! Világosan leírtam hogy itt nem fogok leírni semmit,ezknek nem fogok támpontot adni semmihez!Minden kártyalapot még nem raktam ki,érd be ennyivel!
Van amit s jog szerződésnek minősit,még ha nincs irásbelileg lefedve akkor is,és a freemailt most már a bíróság is elfogadja,viszont egyes esetekben a bizonyított cselekményt nehéz bizonyítani,de ebbe ne menjünk bele itt és most meg nem történt dolgok miatt felesleges! Széles Utat!
ugyanazt megírtam én is....de mégsem küldtem el
Miért panaszkodsz?....mi a bánatban tudott volna az általad leírt ügyben segíteni bárki is?....menjünk oda 100-an és álljunk együtt morcosan a bolt előtt?...vagy mit?
Ez egy vicc az egész....

Ha én most feladok neked egy csomagot utánvéttel (akár kérted, akár nem) és te nem veszed át. Ha visszajön, akkor én milyen jogon követelhetek tőled valamit is, ha te azt mondod, hogy nem is kérted?
De még ha kérted is, nem kötelez semmi, hogy átvedd! Nincs szerződés! (pl. a vatera esetében a ptk. szabályai érvényesek...)
A gond az, hogy ha valamilyen módon ellenőrzésre kerül, akkor a neked eladó, akinek semmilyen papír nincs a kezében amivel a tulajdonjogot igazolja a blokkról, akkor mikét adja el neked, mint tulajdonos?

Ez olyan, mint ha én elhozok egy kerékpárt a bolt elöl és adásvételivel eladom neked. Máris tisztázva van a kerékpár? Nem.
Akor nem is lehet semmi következménye Te nem követtél el semmit és ehhez tartsd magad!