Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah. Mo.
Csak érted, ilyen emberek nevezik magukat embernek. Meg ilyeneknek van szavazati joga stb. Vicc
meg kell csinálni a kerítést....... más nemigen lesz itt
lehet kapni táblákban betonvashálót azon csak nem rág át a pitbull
nem is olyan ördögien drága
Nekem lenne ötletem mi a megoldás, de azt itt nem lehet ebben az országban.
Gondolom a gépjármű felelősség biztosítója nem fizet. Csak mert írtad hogy biztosítója. Milyen biztosító? Hány % az x? Ingóságokra lehet terhelni a dolgot? Pl. kocsi.
itt bukunk el mi "becsületesek"
mindig keressük a kibúvókat mit miért nem teszünk meg.
csak amikor a "nem tehet róla szegény állat" majd a nagypapi torkát rágcsálja akkor lesz nagy sírás-rívás
nem az állat tehet róla hogy ekkora állat gazdája van.
A retek.... ....az ilyenek miért nem kapnak 10 évet? Az okostojások azt hiszik, hogy az ilyet visszatartja a felfüggesztett börtön?Az ilyen koszos rühes kutyákat ki se engedném a munkatáborból se....ezek azt hiszik, hogy van két egyforma ötforintosuk meg két kutyájuk akkor az övék a világ.
Néhány éve pesten egy főiskolást akartak egy konyhakéssel rendre tanítani mondván: "Mit keresel itt gecimagyar, ez az én utcám?" Asszem a nyolcban történt....
kisebbséggel szemben kár bíróságra menni......
ki kellett volna nyírni a kutyát sunyiban
csak most már késő
jó szar ez így
Ha a bíróság megítéli neked, akkor polgári peres úton érvényesítheted a kárigényedet a károkozóval vagy a biztosítójával szemben.
Ez esetben a kárigény x %-át illetékben be kell csengetned, majd hitelt érdemlően -ha szükséges szakértők véleményével- igazolnod, bizonyítanod kell a károd. Aztán már csak évek kérdése..... ha egyáltalán behajtható lesz.
A feljelentésben kértem a vagyoni kár megtérítését. A rendőrségen lefényképezték a motort, utána pedig kértem szakszervizből javítási árajánlatot. Nagyjából 250e Ft a kár.
Az eset pedig úgy történt, hogy:
A vádlott a nagyszülők mellett lakik ALBÉRLETBEN. Facebookon szóltunk a ház tulajdonosának, aki ott lakik, hogy meg kellene csinálni a kerítést mert a harci kutyáik átjárnak a nagyszülőkhöz. A tulaj azt mondta rendben. Erre rá kb 5 percre szitkozódva, trágár szavak kíséretében átjött a vádlott a harci kutyáival fenyegetőzni hogy meg leszünk verve meg hogy képzeljük ezt. Végül el lett zavarva. Aztán még aznap átmentünk nagyszülőkhöz elmesélni mi történt. Estefelé amikor mentünk haza a vádlott már várt minket az utcasarkon. Mi direkt a másik irányba mentünk, hogy elkerüljük a konfrontációt. Persze utánunk jött leszorított az útról, épp hogy meg tudtam állni az árok előtt. Kiugrott a kocsiból és nekem esett. Többször ököllel engem és a motort ütötte. Majd végezetül hozzátette, hogy örüljek hogy most ennyivel megúsztam. Amúgy ott volt a barátnője az ugyanúgy szájalt. Jah és egy kisebbségiről beszélünk amúgy. Ezután egyből rendőrség, feljelentés stb. ( Nem tudom az mennyire fontos de volt utasom az is látta és jött oda két tanú is akik látták az esetet. Ezeket felvetettem a jegyzőkönyvbe is.)
Úgy tudom, ha bejelentetted a vagyoni kártérítési igényedet, akkor kötelezi a bíróság a kár megtérítésére, sőt még a perköltséget is neki kell állnia. Ha nincs semmi a nevén, akkor nem vagyok biztos benne, hogy be tudják hajtani rajta, legfeljebb adók módjára (letiltják a fizetéséből) ha van bejelentett munkahelye. Ha van lehetőséged kérj kárszakértői segítséget, ha nincs, akkor egy részletes előzetes javítási árajánlatot. Jó ha van fényképed a motorról, de gondolom a rendőrök is lefényképezték. Mekkora kárról van szó?Hogy történt az eset?
Holnap megyek tárgyalásra és az a kérdés hogyha bűnösnek találják a vádlottat (nem én vagyok az) akkor a bíróság kötelezi a kár kifizetésére? És ha ő nem hajlandó fizetni mit csinálnak vele? Ha nincs a nevén semmi hogy hajtják be? Mi kell a kár igazolásához? Javítási kalkuláció elég vagy számla kell?
Mi a kérdés?
Nincs mit!
Köszi az infót. Amúgy spamként kaptam
Sziasztok!

Van itt valaki aki rongálás témában otthon van?
Te még elolvasod az ilyeneket!?
Egyes emberek így próbálnak gazdagodni!
Igen Magyarországon is kötelező,tavaly óta!
De csak az újonnan forgalomba elhelyezett 12-tonna össztömeg feletti teherjárművekre!
baromságokkal alátámasztott lehúzás...
Sziasztok!

A minap ezt a spamot kaptam. Tényleg így van, vagy csak valaki kaszálni szeretne vele? Én úgy hallottam, hogy csak az újonnan forgalomba helyezett kocsikra kell nappali fény.

Tegnap még csak figyelmeztetett a rendőr,
de elsejétől kötelező a nappali menetfény
használata minden autón - én ezen meglepődtem...
De ha már így van, itt egy tipp, hogyan lehet
INGYEN hozzájutni:

www.hiperakcio.com

Hogy miért ingyenes? Számolj csak! Most
féláron 9900 Ft-ért adják, ráadásul mivel
csökkenti az autó áramfelvételét (így a
fogyasztást is) tankolásonként 1000 Ft is
megspórolható vele, tehát 10 tankolás
alatt megtérül az ára!

www.hiperakcio.com

Sőt! Most a 10 ezer forintért
agyonreklámozott életmentő elalvásgátló
ajándék hozzá - ugye így már érthető,
valójában miért van INGYEN?
A kérdés már csak az, hogy lehetnek ilyen
hülyék, hogy ennyiért adják...
na most már tényleg hess picsába
Vigyázz, nehogy tükörbe nézz......mert a BÖÁ visszapattan!
igazi madár vagy...
Nem kesergek mert ezek után ha meglátok egy köszönő motorost akkor BÖÁ!