Volt már benne részem, megoldottam. Nem félek egytől sem. Ha mégis nagy a gáz, akkor egy telefon és többen leszünk. Szerinted a tesssvírt érdekli a törvény?... Vasvilla ellen csak vasvillával lehet fellépni. Kitörölheted a segged a törvényeddel bazdmeg. Mire kiér a 20 kilós rendőr (ha kiér), addigra téged 10-sze agyonvernek, levágnak és megfüstölnek. Aztán persze a rendőrt is és ráhajtogatják az autóját mint az origamit....
Hát.... kemény menet lesz... sajnos.
Na mondjuk, ha engem leszorítana valaki és elkezdeni ütni, akár mekkora is legyen, a protektoros kesztyű csak kiütné
Hát sajna gond mert tényleg nem tudsz vele mit csinálni, nekem is van ilyen "szomszédom" öreg is bolond is, rendőrök beviszik majd kiengedik mert sok az eltartottja és papírja is van hogy hülye, csak ép lopni jár mindig...
Amúgy apró kedvességekkel kell neki viszonozni.
Egy kis fékolaj csodákat művel a fényezéssel :D meg ha jár boltba mert jár ott nem védik a kocsit két kocsi közt könnyen kibomlik a cipőfűződ és addig defektes lesz a kerék.
De ezek csak ötletek melyeket nem kell komolyan venni.
Tudod ki a nyomorék? na, akkor ezt meg is beszéltük.
*urvára nem vagyok kíváncsi az okoskodásodra, én tanácsot kértem nem kioktatást. Amúgy meg megnézném hogy egy nagy kancigánnyal szemben mekkora szád lenne.
Részemről lezártnak tekintem a dolgot.
a tanúk nagyon fontosak, persze ha nem családtag aki elfogultsággal leírható..
az sem lenne hátrány ha lenne előélete az illetőnek..főleg ha testi sértés vagy hasonló
úgy számolj ebből bíróság kb fél-1 év ítélet lehet az első alkalommal de valószínű több alkalmas lesz a tárgyalás, az kb plusz fél-1 év
ha megnyered és véletlenül a károd megtérítésére is ítélik az indiánt akkor se valószínű hogy valaha lesz pénzed sajnos..nehéz rajtuk behajtani..
sok szerencsét és keress egy jó ügyvédet
"Persze utánunk jött leszorított az útról, épp hogy meg tudtam állni az árok előtt. Kiugrott a kocsiból és nekem esett. Többször ököllel engem és a motort ütötte." Gondolom te meg csak álltál ott mint a faszom és hagytad. Ne legyél már ennyire nyomorék bazdmeg. Tán fosol tőle vagy mivan?....
Egy pár ismeretlen motorossal meg kell látogatni a tesót. Az a lényeg, hogy még véletlenül se legyél a környéken.
Pár éve tesóm garázsszomszédját kellett jó útra terelni, egész jól sikerült.....
Balfékül csináltad! Venni patkánymérget, összekeverni kutyakonzervvel, kitenni az udvarosba, mert sok a patkány, ilyen barna különösen aztán hadd egyék!
Szerinted egy tezsvírnek van olyan?
Vagy olyan minimumra van bejelentve amiből már nem vonható le bármi is...és majd hivatkozik az eltartott gyerekekre...stb.
Tuti nem vonnak le tőle semmit.....
De ez még messze van amúgy.
Akkor akár befejezettnek is tekinthetjük a dolgot, mert a nevén lévő vagyona sincsen....ez biztos.
Ha pedig perelni akarsz, neked kerül pénzbe....amit talán sosem látsz viszont....
Az oké, de attól még ha van bejelentett munkahelye onnan lehet vonni, ugye?
Meg nem hinném, hogy el akarna onnan költözni. Szerintem arra játszik hogy megszerzi magának azt a házat.
a vasvilla az más, az nem őstermelői kellék