Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem rég voltam bent az okmányban és nekem valami hasonlót mondtak! Ennek ellenére én javaslom hogy kérdezz utánna,viszont ne hagyd magad a hatóság által befolyásolni!
Egy dologgal Te is legyél tisztába:
Ha a hatóság állít valamit a tulajdonjog átruházással kapcsolatban azt neki kell bizonyítania,ha bármilyen vélt vagy valós jogellenes cselekedetet akar bizonyítani,ennek ellenére kérlek legyél nagyon körültekintő és minden szabályt tartsál be Ptk.-ra vonatkozólag!
Nincs miben segíteni neki, mert nem történt semmi.....
Ha bármi kérdésed van nagyon szívesen segítek,annak ellenére hogy nekem nem segített senki!
Tehát akkor elég csinálnom egy adásvételit a blokkról és akkor mehet a bejegyzése az új blokkszámnak?
Köszönöm szépen
Nincs hát.....
akkor lényegében nincs mitől aggódni.
Na és kinél van a csomag? Nála.....
Annyiszor tépi szét a csomagolást ahányszor akarja!

Te nem fizettél semmit, te sem tudsz bizonyítani olyan, hogy kifizettél valamit és nem kaptad meg. Főleg aprópénzről beszélünk....
Ha ezt az egészet előadod, nagyon fognak röhögni a bíróságon...ha eljut oda.
Szóval te sem tudod bizonyítani a vásárlást és ő sem az eladást.
Ez egyenlőre a fing rostálása.
ergo bizonyítéka van maga ellen. A rosszul megcímzett csomag és tudok védekezni a lakcím kártyámmal. ?
Igen de emlékeim szerint hitelre!Cégbírósági bejegyzések,keress rá!
Amennyire én tudom egy rendes tulajdonjogátruházásival kell elmenned egy vizsgabázisra,okmányirodába,valamint 1990/5,1990/6 sz. kormányrendeleteket nézd meg!Úgy tudom újravizsgáztatni most már nem kell!
A bíróságon mindent neki kell hitltérdemlően bizonyítania és ha az állításai valódiságtartalmával van probléma az már egy minősitett cselekmény úgyhogy ne aggódj!
A papirozás sokmindent elárulna,de mivel nem látom ezért a kérdés továbbra is nyitott! (Az előzőekben leírtakra gondolok!)
Szevasztok!
SEGITSÉG! Veszek egy blokkot amit kicserélek a papíros motoromban, magánszemélytől veszem akinek a sufniban porosodik. mit kell tennem hogy az új motorblokk száma bekerüljön a forgalmimba? a vásárolt blokknak nincs semmilyen fellelhető papírja. MIT tegyek?
Károsult?...lehet, de én azt az akkori árakhoz képest is olcsón vettem ott......persze ha jól belém beszéled akkor lehet, hogy együtt járunk majd a bíróságra...
Mindegy mekkora szakaszon használod.....
Ha 100 ,étert mész és nincs matrica, ellenőriznek...bukta.
Pótdíjak
Üdv.
Mekkora bírságra lehet számítani akkor ha kb. 3-6 km-es szakaszon használom az autópályát érvényes autópálya matrica nélkül?
(Nyíregyháza - Debrecen közt 354-es --- M35-ös utak)
ha BUKOTT!
lehet ezzel akar behúzni téged !
A kormány 4990ért volt fenn és 3e-t bukott a hülyeségén.
Én leszarnám.

Polgári per? ki fogják röhögni!

eleve 20 ezer ft alatt tán nem is lehet perelni.. de ezt az okosok megmondják.. mennyit ér a kormány ?
Sziasztok egy kis segítségért fordulok hozzátok.
Történt az, hogy 2hete rendeltem egy kormányt magán személytől innen az oldalról az apróban. 1,5hétig a kormánynak se híre se hamva nem volt, de mivel sürgetett az idő az utolsó pillanatban kénytelen voltam venni egyet újonnan drágábban. Az emberkém jelentkezett a hét elején, hogy a kormányt vissza küldték mert nem kerestem, de a posta nem telefonált (nem is szokott) és értesítőt sem dobott be. Telefonban bizonygatta hogy ő jó helyre küldte, és egy nem létező utcát mondott be a telefonba... Váltig állítja, hogy jó helyre küldte. Lényeg a lényeg egy nem létező utcába adta fel a csomagot, és most követeli vissza azt a pénzt amit bebukott. Vagy ha nem, akkor a kormány árát + az elbukott pénzt polgári perben akarja visszaszerezni. Más hülyesége miatt fizessek?! Érdekes minden más cucc ideért kivéve a kormány. Mit csináljak most? Vélemények ötletek tanácsok?
Jó oké részemről egyenlőre ennyi én nem kívánom a társaságot untatni,aki akar és érdekli az ügy vége az június 20.-a után tegye,addig :
Széles Utat mindenkinek!
az egy igazi barom troll volt cseristiben szerintem csak a jó szándék van,valamint a sérelmét szeretné kibeszélni magából,viszont így 2 hét után már egy kicsit sok
látom nem csak nekem van de ja vu-m