Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hinném, mert már lenne fröcsögés
Na most én egyik sem vagyok és csak ezzel a Kft.-vel van bajom!Ki volt az említett illető? Nicknév,stb....?
A detonátor az nem rossz választás lett volna de NEM ENNÉL A KFT:-NÉL-NÁL!
kicsit emlékeztet a téma a VTR-es felsőtárkányi fickóra, aki folyamatosan szapult mindenkit
Szerintem tsanyi is károsult.......! Nem olyan az árazási rendszerük ami az ellenkezőjét bizonyítaná!
Tudod utólag okoskodni ( Ezt mos pozitívan gondolom!) nem rossz,más kárán,de ezzel van egy kis probléma:
Az ügybe-ügyre ők is rálátnak és még több vásárló láthatja kárát,dörzsöltebbek lesznek! Még csak szólni sem tudok nekik!
egy domi sokkal jobb választás lett volna, negyedáron már nagyon újszerűeket lehet találni
Annyira hogy 12 évvel ezelőtt megnősültem,ezt a komát viszont úgy igazán szeretném hátba vágni!
Neked ennyire bejönnek a fiúk, hogy levesznek a lábadról?
A tudat módosítót, Boros Krisztiánnak hívják és Budaörsön lakik és ennél a cégnél dolgozott!
mondjuk ahhoz az fmx vásárlásakor valami nagyon ütős tudatmódosító cuccot szedhettél....
még ha probléma se lett volna vele akkor is
szép motor jó motor de igazándiból semmire sem jó
Igen,de ez tip-top,pöccre indul,festés krómozás ok,csak a műszakin kell átvinni,de inkább ez mint a dudvacsomó amit most ruhatárolásra használok!
jó az a lada, nekem is volt 10 évig, de már nem kellene ingyen se
faternak még megvan abban csak 72 ezer van, de nagyonszar vele menni még a fapados opel után is
Lehet hogy káros lenne az egézségemre ha bemennék bizonyos kereskedésekbe és el kezdenék kötözködni úgy hogy maradok a 80 ezret futott LADÁ-nál!
Velem soha többé,mert van egy 32 éves 80 ezret nagyapámtól örökölt tip-top állapotú 1200-es LADÁM!Nem rohad sehol,úgy hogy ha megszabadulok ettől a dudvacsomó FMX-től akkor rendbe fogom rakni és elfelejtem ezt a sok sok kereskedőt örökre! Inkább megöregszek abba, mint az ilyen kokszáruló.....!
Pocok gecik!Rohadtak....stb!
Ez most mindkettőtöknek szól :
Pont erre szerettem volna a többiek figyelmét felhívni! Egyenlőre nem tervezek semmit se tenni az ügyben,de ha nem minden úgy alakul ahogy szeretném akkor.....de ezt majd később! Én csak szerettem volna a papírozásaidat látni és a bíróság elég nyilvános hely ehhez!
autóknál de sokba volt 3-5 vagy akár 20ezer is....... aztán órája nullázva, belső-külső kitakarít, és új autóként árulva
Ez más kereskedésben is érhet...autóknál előfordult régebben....
Meg is van a véleményem róluk elhiheted és ezektől soha többet semmit,még szenet se!
átfújod
bemész okmányba
beíratod az új színt a forgalmiba
2.300
Tisztelt tsanyi!
Te továbbra is ugy gondold hogy rendbe van minden és az árával,a kamatokkal is ok minden,mert én tegnap voltam valahol (Nem BLÖFF!) és van egy érdekes fejlemény! Ha gondold a következő tárgyaláson megejthetünk egy találkozást,itt nem fogok leírni semmit!
Na végre! Én megbíztam teljes jogkörrel bennük,elvégre "jött a szakértőjük" ha van pasportod akkor tudod hogy miről van szó! Hiszen ők csak olyan motort értékesítenek melynek előéletét ismerik,6. oldal ha jól emlékszem!Nállad is 30% a kamat-remek?!Nem részletfizetésre vedted?Egyszer jó lenne a Te papírjaidat is megnézni! Önindigós volt az adás-vételi? Miért kételkedjek bennük? Engem csak a polgári törvénykönyv nemtudásáért marasztalhatnak el,kereskedelmi és forgalmi regisztrációs ügyekben NEM! AZ nem a mi kompetenciánk! Erre van fizetett apparátus!
Üdv.
Ha szeretném átfesteni a motorom, akkor kell fordulnom valamilyen hatósághoz vagy hivatali szervhez, hogy engedélyezzék mert a forgalmiba is be van jegyezve az éppen aktuális színe. Ha átfestem akkor kapok új forgalmit amiben az új szín fog szerepelni?
Két malomban őröltök, nekem is onnan van a gép....a lényeg, hogy addig nem a vevő tulajdona a gép amíg ki nem fizeti hanem csak üzembentartója így nem is nagyon érdeklődhet utána hivatalosan.....ez lehetett a gáz igazából.....persze alvázszám alapján előtte is le lehet kérdezni ha valaki tudja, hogy honnan teheti meg, de ha jóhiszeműen elhiszi a gyártási évet az eladónak akkor persze, hogy meglepetésként éri az ilyen történet....oszt van akit érdekel és van akit nem... ...engem hidegen hagyna, de megértem azt is akit nem mivel újnak vette és ezáltal valóban jelentős értékvesztés érte...