Van-e esetleg az Orfk-n kapcsolatod amit én is legálisan igénybevehetek,hidd el mindenféleképp lépni akarok,de mint ahogy írtam a Budaőrsi Rkapitényságon a Károlyi Gábor Úr ismeri az ügyet! Elég volt az ügyeskedő kereskedőkből és a pénzlehúzósdiból......!
Hát ennek aztán semmi értelme, hogy felsorolsz pár város, hogy hol ne....... minden városban rengeteg van mindenből.
Ennyi erővel én láttam pár K-t Bp-n....akkor mondhatom, hogy Bp-n csak K-k laknak? Ugye nem..... nincs értelme általánosítani.
elhiszek mindent, de a motor műszakilag új volt
azt is elhiszem hogy genyó volt aki eladta, mert olcsóbban szokás ilyenkor adni
csak azt nem tudom mit rugózol ezen ennyit
értelek én
de mi lesz ennek a vége?
bepereled a helyi péket mert sütés után 3 órával már nem olcsóbb az állott kenyér?
megnézted....benézted.....megvetted.....rájöttél.... beperelted..... kaptál vissza zsetont
de attól még a motor új volt, és ugyanúgy elmegy annyit mintha abban az évben gyártották volna mint amikor vetted
csak a jogszabályok miatt nem volt új
Használt motornál egészen másképp szól a történet,de most ha ez leírom akkor egyeseknek ötletet adnék valamihez! A szaki vélelmezésből sok minden világossá vált a számomra!
Tisztelt ini! Nyilván arra nincs mód és lehetőség hogy a nálam lévő papírozást elolvasd,de akkor leírnád hogy mért cseréltették ki velem a forgalmit?Csak nem azt gondolod hogy valótlan dolgokat írtam,le de megnyugtatlak arra végkép nincs időm! A forgalmit kicserélték és hiteles másolatom is van róla 300 Ft-os illetékbélyeggel ,lepecsételve,valamit a jegyzői dörgedelem....!
Keresd Macit:
link
Ennyi erővel én láttam pár K-t Bp-n....akkor mondhatom, hogy Bp-n csak K-k laknak? Ugye nem..... nincs értelme általánosítani.
egyrészt mert nincs pénzem új motorra
másrészt meg nem gyártanak olyan motort amit szívesen megvennék
nem egyforma elemekből áll az agyunk
Bp-en ,Győrött, Pécsen ne vegyél motort!
azt is elhiszem hogy genyó volt aki eladta, mert olcsóbban szokás ilyenkor adni
csak azt nem tudom mit rugózol ezen ennyit
de mi lesz ennek a vége?
bepereled a helyi péket mert sütés után 3 órával már nem olcsóbb az állott kenyér?
megnézted....benézted.....megvetted.....rájöttél.... beperelted..... kaptál vissza zsetont
de attól még a motor új volt, és ugyanúgy elmegy annyit mintha abban az évben gyártották volna mint amikor vetted
csak a jogszabályok miatt nem volt új
1: tudatmódosító szeren élsz
2: elvonási tüneteid vannak