Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szád nem lehet jó, mert sok hülyeséget beszél....
nekem is '94 volt a '88-as Fzr forgalmiában...
ha a szám passzol akkor nem ráncigálnak senkit sem
pl volt egy 82es cagivám(vagy 83 ebben a 2 évben gyártották csak) a forgalmiban 91 szerepelt gyártási évként
kurvára nem érdekelt senkit sem
de a mostani motorom is 89es gyártásúként van a forgalmiban és 88-as a matricázása
szóval ez sem passzol és evvel sincs hiba
szóval ha a szám jó akkor jó
Tisztelt ini!
Ha vásárlás után téged megráncigálnak az okmányok miatt benned nem merülnek fenn kérdések és ha lopott? Én szívesen beküldenélek ehhez a remek Kft.-hez vásárolni!
Elnézést de még egyszer:VTMRD 12E 05 ..... és ebből a 05-2005! Ezt a típust csak két évig 2005-2006-ban gyártották Montesában-Spanyolország,utána már nem!Tájékoztatás :Honda Hungary....!
Persze hogy nem de akkor már én vagyok a hibás,mert ezek kereskedelmi törvények!
Nem értem miért gondolod hogy én veled ki akarok szúrni,hiszen a forgalmimban más volt és más van bejegyezve,de ha így gondolod akkor ezek után is fordulj hozzájuk teljes bizalommal!
Egészen egyszerű prózai okból,mert ők úgy árulnak motorokat hogy annak előéletét ismerik! Le van írva és remélem tsanyinak is!
Tisztelt tsanyi! Légy szíves olvasd mér el a pszáf honlapját a nem megfelelő tájékoztatással kapcsolatban! Keresd meg a cégbírósági bejegyzést erről a cégről! Ha nyerem a pert a műszaki szakértő miatt akkor neked is kevesebbet kel fizetned,feltéve ha megadom az ügyiratszámot és erre hivatkozva perled be őket,de ha téged se az ár se az évjárat nem érdekel,mert ha jól emlékszem Te azt írtad hogy nem üzletelni vetted .....akkor nincs mitől tartanod hiszen a szerződés ki miatt hiusúl is meg? Gondold végig!
Tisztelt pohi!Tisztelt tsanyi!
Ha jól láttam rendőr vagy,akkor pont jó felé írogatok!
Van egy Msz 27-09 szabvány valamint egy eurotaxglas gépjármű árszámító szoftver! A műszaki szakértő ami 82 e Ft-ba került 426 e Ft árcsökkentést állapított meg mert :
-A gyártás dátumától számolva Magyarországon 11 az eu tagáll
országaiból 18 hónap után minden gpj.-mű használtnak minősülnek!Ezt az árnak is tükrözni kell,de ez nem így történt! Rendelet van rá! Az okmányok hitelességében én teljesen megbíztam és annak tartalmában is hiszen okirat! Papirokkal és a papírozással tudom igazolni hogy nekem milyen gyártási évvel adták el,majd mikor ez kiderült, akkor a KeKh utasította az okmányirodát és engem hogy cseréltessem ki,különben ilyen és ilyen paragrafusok szerint járnak el velem szemben! Nem tudom Te mikt éreztél volna a helyemben! A forgalmin rajta van a Magyar Állam emblémája ,vagy esetleg ha valami eltérés van és igazotatsz Te nem kísértél volna be az őrsre,nem jelentesz fel!Kizárt! Gpjármüvek gyártási évét a karosszériaszám és a vázszám is tartalmazza ! Most leírom az enyémet,de az utolsó négy karakter más lesz,érthető okokból:
VTMRD 12E 06 5672-ebből a 05 -2005-nek felel,meg!
A Honda Hungary Budaőrs Törökbálinti út 25/b leírta ezt és többek közt azzt is hogy az enyém 2005 július 12.-én érkezett a Honda Hungary raktárába! Papirozva 2008 01 22.-én lett , de ugy hogy a járműkísérő műszaki adatlap 90 napos éevénytartama már levolt járva! Ha budaőrsi vagy akkor keresd meg az illetékes Rkap.-ságon Károlyi Gábor urat és akkor összeáll minden,valamint ha szépen kéred tsanyi el fogja neked árulni hol ne vegyél motort,sajnos ő is tt vette,de nem tudom milyen áron? A Honda Fmx 650 sportmotor fórumba beírt dolgokat is érdemes elolvasni,mert azoknak is van egyfajta minősítése hatósági szemponból,egyébként ha vége a pernek tervezek is valamit lépni az ORFK-n.Hajlandó vagyok bárkivel megvitatni a problémát,de haragudni nem rám kell hanem azokra a kereskedőkre-arra a kere skedőre aki.......! Sajnos a történetet nem tudnád megcáfolni ,mert minden le van írva és megválaszolva ,mert az volt bőven a Kft részéről.....!
Csak egy kérdés:
Honnan állapítod meg hogy az adott mkp. segédmotor,vagy rendszám nélküli nagymotor,ezekkel mi a helyzet,mert olyan törvény ma még Magyarországon nincs hogy az egyedileg csak nekem kell betartani,vagyis a forgalminak a helyes adatokat kell tartalmaznia! Ha tudnád a vázkarakterszámok jelentését akkor ez nem jelentene problémát,mert a forgalmazók ezt is tudják,LE VAN ÍRVA! Ennek ellenére mégis egyesek rendszám nélkül,jogosítvány nélkül száguldoznak 125-250-es motorokkal,még a lakóhelyemen is! Én ránézésre meg tudom állapítani hogy az adott motor 80-125-250-es e! ENNEK ELLENÉRE:
Széles utat mindenkinek!
Hááát, ahogy olvastam Ő úgy tudta, hogy a gyártási éve az amit kiírtak rá, de mégsem az volt.....viszont sikerült utólag némi árcsökkenést is elérnie, de még több kell, így valóban átbaszásnak érezhető a történet mert eladáskor a gyártási évet is figyelembe veszi mindenki.....ha jól értettem......ellenben ha sikerül neki a pert megnyernie jó pár emberrel kibaszhat aki onnan vett házi hitelre motort mert ha a cégnek be kell szüntetnie ezt a tevékenységét akkor szépen visszaveheti a még "hiteles" motorosokat mivel azok mind a cég nevén vannak és ha semmis lesz a hitelszerződés akkor aki nem tudja egyben kifizetni annak akár vissza is kell adnia a cégnek a gépet.......
Inkább a két pálinka meg a sör teszi amivel higítottam
biztos a KTM miatt van
na hallod.......abban a piacos bukóban....... csak okosodni lehet
El
te milyen bölcs lettél a bukásod óta
Szerintem senki nem kényszerítette a vásárlásra......
Azt nem értem az emberekben hogy miért kell mindenben a tökéleteset keresniük és ezáltal boldogtalanná tenni magukat,hiszen olyan hogy tökéletes nincsen vagy ha van is múlandó ezért aki ilyen elvek alapján él az boldogtalan lesz.
pontosítok:
Az ujj az emlősök, így például a főemlősök közé tartozó emberek végtagjain található tapintószerv.
Az emberi kéz végtagjai minősülnek ujjnak.
Más színű a matrica a korábbi évjáratoknál,az komoly értékcsökkentő tényező
Kemény dolgok ezek mit tudtok ti erről
Ezt nem értem én se....
Ezt úgy nevezik, hogy túltárolt jármű.
Ennyi. Nincs ezen mit csámcsogni...... ez tudható volt akkor is, ha nem tetszik így neki, miért vette meg.
én se értettem........
neki másképp jár az agya.
Én nem igazán értem a problémádat. Vettél egy motort ha jól értem, ami új volt, de nem az éppen aktuális évben gyártották, hanem 2 évvel korábban. Ettől még új szerintem, a forgalmiban a magyarországi első forgalomba helyezés ideje szerepel, így nem értem mi a bajod az állammal és az okmányirodával, az eredetiség ellenőrzőkkel meg pláne, hiszen ők azt nézik át van e ütve az alváz vagy motorszám...leginkább. Az éven kívül van más hátrány is? Változott a széria akkor? Ha én elmegyek k5 gixert venni, akkor azért látom, hogy ha k3-as gixert tesznek elém 2005-ös forgalomba helyezéssel. Hiszen különböznek külsőre és műszakilag is.
Tényleg nem kötözködni akarok, csak nem értem mi a problémád...