Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezért nem kell gondolkozni
én ha egyszer megindulok leszarok mindent
Nem az a baj hogy mit tudsz, és mennyit terepeztél! Elindulsz, és egy adott pillanatban nem a hiba kiküszöbölésén gondolkodsz, hanem az jár a fejedben, "nehogy baj legyen" , és már megvan a baj.
AZ ivartalanítást sem tiltja a törvény! Mégis pöszén néznél, ha te lennél az alany pl.! Akkor gondold el nem véletlen, hogy még törvény is van róla!
hát igen... :/ köszönöm a választ mindenkinek :)
ha szar is a törvény akkor is be kell tartani
semmivel sem jobb egy 80 éves motoros akinek 60 éve van jogsija....
terepeztem sok évet meg a forgalomban is résztveszek jóideje. így a motort tudom uralni és amközlekedést is ismerem.tudom a TÖRVÉNY azárt kérdeztem mennyire nézik ezt az egészet, de akkor úgylátom eléggé:Dén ezt érdeklődés képp írtam, hogy mivan ha... de akkor így véletlen sem lesz "ha..." :D
Köszönöm szépe. :)
Benne van a nevében:Kezdő vagy! Elég ha te halsz meg, nem kell még mást is megölnöd! Ez a TÖRVÉNY!
Nem kötekedés a részükről, hanem a szabályok betartásának ellenőrzése.
Büntetésre számíthatsz.

Ezen felül ha esetleg baleset van, akkor rosszabbodik a helyzeted.
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyre írok bár szerintem igen. :D A kérdésem az lenne, hogy kezdő jogsimmal ha viszek valakit mennyire kötekednek az igazoltatók? Ha esetleg így elkapnak mire számítsak?
akkor megy a bontóba, evvel a népréteggel nem lesz üzlet
csak kár érte mert faja kis gép....
Nem tudsz más csinálni..... ha jön ilyen, beküldöd a leadásról szóló átvételi és az adásvételi másolatát és ennyi.
Nem kötelezhetsz senkit semmire, ha törvény ad rá neki 15 napot.
aztán jön a bünti.........
a halai újságban volt nemrég hogy eladtak egy autót aztán a parkolási és a gyorshajtási fizetési felszólítások jöttek a régi tulajhoz de több százezer összeg
pedig le lett jelentve az eladás az okmányirodában
Ha ráírod az adásvételire a dátum, nap, óra, perc-et és azonnal leadod az okmányirodánál, akkor te megtettél mindent.
Ennyi.
üdv!

az autó adás vételiben lehet olyant ráírni hogy csak akkor érvényes ha aznap átíratják?
faternak van egy 1200es zsigulija, jó eséllyel valami "szakadtabb" néprétegből kerül ki a vásárló, aki jó eséllyel nem íratja majd át
szóval a leendő vevővel együtt elmegyek eredetvizsgára és az okmányirodába is, csak valahogy rögzíteni is kellene mert nem bízom ebben a népcsoportban....
Rárakom azt amit vettem és még szikra sincs.. Másikkal van, de azzal meg durrog szóval kb ugyanúgy nem tudok motorozni
Igen én is erre gondoltam, de a több szögből csinált képek, a kopások a firkák rajta, az ő írását lemásolni pont ugyan oda nem lehet szerintem. mindegy, Már beletörődtem hogy átbasztak..
Még azt nézzétek meg, hogy a "hibás"-nak a lábai mincsenek-e kitörve a forrasztópacniból! Nekem volt olyan hogy majd sz összes láb benne volt a cinbe csak éppen eltörve, újra kellett melegíteni a forrasztásokat, mert akadozott durrogott vele a gép.
Nem értem igazából, hogy miért jó ez neki...Azért köszi a választ!
az a baj,hogy senki sem tudja bizonyítani,illetve megdönteni a saját és a másik állítását....
elhiszem,hogy rosszul esik,hogy buktad a dolgot,de jó kis tanulópénz!idegentől próba nélkül nem veszünk olyat,ami romlékony...
fordított helyzetbe is lehet visszaélés - és most nem a személyedre célzok! - ,hogy valaki küld egy jó alkatrészt valakinek,akinek meg van egy rossz és bepróbálkozik az eladónál a szarral,hoy mit küldött...
Ez lett volna a másik mondanivalóm, hogy miből gondolod, hogy a te motorodnak CSAK az a baja, ha az egyáltalán.
Az a hibás, másik cdi-vel jó
Ezzel nem tudod bizonyítani. Valamire ráírni valamit, könnyen meg lehet. Valamint az meg főleg nem bizonyítható, hogy a kérdéses alkatrészről közvetlenül a vásárlás után készült a videó. Akár a szállításnál vagy bármikor lehetett vele csinálni valamit.......
Nehéz ügy és nem ellened vagyok, de érts félre.....csak elmondom, hogy mire számíthatsz. Semmi jóra....
Nem ártana megnézni másik motoron hogy tényleg az-e a hibás!
Igazából küldött képet, én a videóval be tudom bizonyítani, hogy az az alkatrész az, mert ő írt rá dolgokat olyan dolgokat amit szerintem lemásolni nem lehet. Ő azt írta hogy biztos jó, és hogy én hazudok...Nem perelek meg semmi ilyen, csak legalább annyi emberség lehetne benne, hogy visszaveszi.. És Itt sportmotoron az egyik fórumban ajánlotta az alkatrészt...
Az nem bizonyíték, hogy valaki leírta, hogy szerinte jó.
Egy szöveges üzenet és egy videó VALAMIRŐL semmire nem bizonyíték.
Főleg, hogy egyikben sem szerepel semmi egyedi azonosító, hogy miről is van szó konkrétan.
Ha bepereled, neked kell bizonyítani, ami nem fog menni és eleve illetékbe ki kell fizetni x %-át a követelendő összegnek.
Esélytelen vagy, sajnos.