Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az üzenetei megvannak amivel tudnám bizonyítani, hogy azt mondta jó, illetve videóval bizonyítani, hogy mégsem
Ez ilyen. Van kockázat.....
Egyikőtök sem tud bizonyítani semmit.
Sajnos így jártál. Legközelebb nem veszel látatlanban elektromos alkatrészt úgy, hogy nem tudod a helyszínen kipróbálni.
Üdv mindenkinek! Ha veszek egy használt alkatrész, amiről azt írták, hogy jó, rendesen működik, közben mégsem akkor mit lehet tenni? Vettem egy cdi-t ami nem jó, amikor ezt megírtam neki azt írta vissza, hogy nem hiszi el és az működik...Azóta semmire nem válaszol. Gondoltam rá, hogy elmegyek hozzá, igaz a benzin többe kerülne mint maga a cdi, de akkor is. 12000 Ft-ot kiadok valamiért és még azt sem ismeri be, hogy átvert..
de előbb-utóbb szállítja, a futóval megállítják, igazoltatják, esetleg úgy. ahogy van lefoglalják.
Ha épít egyet vagy forgalomtól elzárt magánterületen azt csinál amit akar vele, közútra csak nem megy ki.....
Ott lehet gond, ha igazoltatnak, és nincs papír a motorhoz.
Külföldön a váz kivonva nem akarsz vele csinálni semmit te dolgod.
A blokknál meg ha csak azt vettél nincs se forgalmi se semmi ? Ha nincs akkor meg nem is lehet semmi adminisztrativ dolgod vele.
Hát én elmennék vele az önkormányzathoz mindenképp és ha ott felvilágosítják őt, és ez igaz is akkor akkor már lehet is tölteni az adásvételit. Anélkül lutri, adsz neki pénzt ö kifizeti kihozza?! Garancia rá és ha nem?
Szia!
Idéznék az embertől ennyit tudok eddig:
A motorkpnak (Suzuki VX800) lejárt a műszakija és én nem vizsgáztattam le, mert évente 1-2 hetet használtam csak. Egy félév mulva levelet kaptam az önkorm.-tól, hogy mivel nem fizetem a köt bizt. ezért hatóságilag ideiglenesen bevonják a rendszámát. ( két lehetőség van ugyanis, az egyik, hogy az ember kivonatja félévenként a forgalomból, a másik ez.)
Bevittem a rendszámot az okm. irodába, azóta semmi levél nincs.
Érdeklődni szeretnék, hogy:
- Vettem egy papíros vázat, ami külföldön már jó pár éve ki lett vonva a forgalomból. Van vele valamilyen adminisztratív kötelezettségem?
(külföldi tulaj vonatta ki, ő adta el a hazai emberkének, akitől beszereztem)
- Szintén vettem egy papíros blokkot is, a kérdésem ezzel is ugyanaz..
(hazai tulaj, forgalomban volt a gép pár évvel ezelőtt, de eladta)
Egyiket sem szeretném forgalomba helyeztetni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ezen van biztosítás,vedd ezt meg!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
nem
Az odáig oké, mert van E is meg ellenállás se nagy probléma (sőt még olcsób is mint relé) de arra lettem volna kíváncsi h. nem baszogatnak-e érte (így is van mibe belekötni már)
kell rá "E"bötű, meg ellenállás, hogy ne villogjon, mint a mérgezett szentjános bogár
LED-es indexért böknek sünök?
Na várjál csak ez nem úgy megy! Ha kitiltották más is lehet amiért megtették, nem íratta át, teljesítményadó nemfizetés, esetleges lefoglalás! Mostanság van csak az hogyha nem fizeted a biztosítást jelzi az okmányirodának és azok hivatalból kitiltanak.
Ha leadta a rendszámot az ideiglenes kivonásnak is számít attól az időtől nem kell fizetni biztosítást. Szerintem menj vele és kérj teljes felvilágosítást, mivelhogy a teljesítményadó a motoron maradhat amit veled fognak kifizettetni ha esetleg ö elmondja hogy a motor eladásra került stb stb. Söt ha kitiltották a forgalomból meglehet én kaptam ilyet, mert nem jutottam döntésre az úriemberrel hogy vegye vissza a szarját mivel átíratni nem akartam a sok rejtett hiba miatt hogy a rendezéstől/ átírástól számított 1 évig ki lett tiltva a kocsi a forgalomból és hiába jeleztem a gondokat meg hogy visszaadnám amit az úriember nem fogadott el a vége a bontó lett. Stb
Épp az van hogy megvenném a motort de ködösítés van ezzel a biztosítással, 2 éve tuti nem fizeti de azt elengedné a vételárból és akkor kapná vissza a rendszámokat papírokat ami ugyebár kellene nekem vizsgához/átíráshoz.Más nemtörődömségét nem vagyok hajlandó kifizetni, ha nem engedi el az árból nem veszem meg
Köszönöm a választ!
múlt évben a 25kw-os motoromra 100ft volt ez a mabisz szarság
és ráadásul nem is volt 24 óra, csak 8........
Mabiszdíjat számolnak mivel nekik megy a lové a biztosítón keresztül. Ezt hívják fedezetlenségi időszaknak. Sok kp lesz szerintem, és nem érdekli őket semmi.

A MABISZ, a biztosítók díjhirdetésével együtt, az alábbiakban teszi közzé a fedezetlenségi díjak 2013. évre érvényes tarifáit. A fedezetlenségi díjak naptári évre vonatkoznak, így amennyiben a fedezetlenséggel érintett időszak két naptári évet is érint, eltérő díjak kerülhetnek felszámításra.
Motorkerékpár ft/ nap
1-12 kW 40
13-35 kW 70
36-70 kW 120
70 kW felett 200
Viszont..... ad el
rokonnak átírás biztosítással még mindig kevesebbe fáj mint csak a biztosítás. Másik erről biztosítót kérdeztem: te eladtad a motorodat bizony, de bla bla mivel eladtad nincs biztositásod de az úriember meggondolta magát nem íratta át és inkább vissza adná akkor újra kell kötni aznap ahogy te vissza kaptad egy adásvételivel karöltve ahol te vagy a vevő, a mabiszra meg azt mondta hogy a fedezetlenségi időszakot az adásvételitől számolják mivel új szerződésnek minősül okmányiroda vagy járóka vagy minek hívják mostanság igénybevétele nélkül, de ezt nyugodtan megkérdezheted a biztosítótól is pl beadtad kereskedésbe, de nem tudták eladni és most visszavennéd mert külföldön voltál meg mit tom én...
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy Suzuki VX800 amin már 2 éve nincs fizetve a biztosítás ezáltal kivonták (esetleg kitiltották) forgalomból. Gondolom ha újra forgalomba akarom helyezni akkor ki kell fizetni 2 évre visszamenőleg a biztosítási díjat, kérdés csak az hogy az aktuális díjakkal számolnak esetleg MABISZ díjjal?
Válaszokat előre is köszönöm!
Na a büntetlen előéletre nem nagyon lehet számítani ................tapasztalat.
Volt ügyem még 2009-be és tiszta voltam, mint a hó.
Mégis kaptam 75 ezret ártatlanként Hiába hangsúlyozta még az ügyész is, hogy figyelembe vették nekem ...kérdem én akkor mé dobtak meg 75 ropival?
Ez a jogszolgáltatás rendszere nem igazságszolgáltatásé
Ne vedd készpénznek
Sziasztok!

Egy olyan gondom lenne, hogy kijött a teljesítményadó csekk amivel nem értek egyet. A szitu: Január 17-én lett kivonatva a forgalomból április 1-ig. Tehát január elsején az én nevemen volt és forgalomban is volt. DE! kiküldték a rendes fél évre szóló csekket mintha ki sem vonattam volna. Most ez így normális? Mert eddig csak tört számlát kaptam mindig ilyen esetben. És szerintem most is azt kellett volna kapnom. Január 1-17 + április 1- június 31-ig. Elvileg ma van a befizetési határidő. Be kell fizetnem? Vagy kérjek másik számlát? (egyébként már kértem) Megbüntetnek ha nem fizetem be?
nem komoly dolog. vádolnak valamivel amit nem követtem el csak nálam talátak rá. az értéket 25re állapították meg.a helyzet úgy áll hogy 2 tagadás 2 állítás és semmi sem egyértelmű büntetlen előélet sötöbö
Hát, ha igazoltál egy alibit a bíróság előtt, miközben a krapek lebaltázott egy családot, akkor ne sok jóra számíts
Ennyiből szerintem DrBear sem fog tudni okosat mondani.
Kellenének a részletek ... ha ide nem akarod kiírni, akkor szerintem keresd meg privát formában.
tiszta az előélet mint a frissen hullot hóóó