Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az attól függ, hogy miben ..... meg az előéletedtől .... meg jó sok dologtól
nem tudom mennyire függ az ügytől meg ilyesmi. na meg ez is csak akkor derülne ki ha egyértelmű bizonyíték lenne arra hogy valaki hamisan tanuzik. gondolom.
de a topic tulaj majd megmondja
úgy tudom, hogy nem...
a hamis tanuzást minden esetben letöltendővel büntetik?
A biztosítókat hagyjuk.......... hamarabb leszek buzi, mint, hogy a biztosító lépjen vmit.
Meg a cél nem a kárt megvárni és újra átélni hanem az ha a szép szóból nem ért a gyökér akkor fizessen és baszogassák aztán abból hátha megérti
Bocs, hogy beleugatok, de minek ilyen dolgokhoz jegyző ?
Biztosítás nincs a házon ?
Ezt én tudom jól
Nem is a mostanira gondoltam
he ez is az előző vezetés maradványa, nem lehet csak úgy kitenni de dolgoznak rajta
Kajak mondom agyfaszt kaptam tőle.
Szomszéd már egy párszor beáztatta a pincénket meg a ház falát lassan szétbassza és én tudom mit lehet tenni.
Mondom azért kíváncsi vagyok a véleményére ő mit segítene magától.
Na hagyjuk...................
Azért tart ott a hely ahol mert sok a léhűtő meg konfliktus kerülő ember, pedig ez a munkája.
ugyan már okosabbat mondok.
Le kell egy másik méhésszel paktálni egy este meg kimenni beszedni a mézet lepergetni kicentrizni oszt haszon van rajta
hátha már nem sokáig
Ne sajnálj egy liter benzint azoktól a "nagy dobozoktól" amit egyébként kaptárnak hívnak.
Gondoltam
Tegyél ki 1000 darab légypapírt
Na jó viccet félre téve elég zavaró lehet
Az a jegyző egy kalap szart nem ér.
Mentünk már hozzá bizonyos szomszéd dologgal kapcsolatba és én tudtam, hogy mit lehet tenni csak úgy kíváncsi voltam mit mond.
Szépen próbálta másra áthárítani a dolgot és csak hebegett habogott.
Lusta volt végezni a munkáját amiért a pénzt kapja
Meg jött ilyen dumával, hogy milyen kellemetlen neki ilyen dolgokról ott a helyszínen az emberek előtt állnia
Mondom EZ A DOLGOD, menjél kecskét őrizni ha ott jól érzed magad
Megvan egy-két település áldva okos emberekkel ( ja ugyan az a jegyző, mint a cörömnek)
hát ki! szerintem egy van az egész városban ott lakik az utcátokban az apja meg itt a miénkben. és ők baszták ide !
ki az a méhész májsztró he?
"Keressed meg és csapjad szájon." Így-így. Ez a megoldás.
sanyii

sajnos ez már én is átéltem! mentem a rendőrségre feljelentést tenni, persze 1, 5 hónap múlva jött a papír hogy 50000ft alatt menjek a pics@b@! én 21e-nyeltem be! ajánlom a megkeresést én is!
Köszi mindenkinek a jótanácsokat.
Asszem a megkeresés mellett döntök,igaz nem én leszek ki megkeresi.
annyiba nem fogom hagyni az tuti,majd kifizeti másra azt az összeget . Én meg mocizok egy szar csizmába addig is.
üdv miondenkinek.
...vagy jól megvernek és még a pénzed sem kapod vissza
Mit nyernél vele?
Regisztrál újra és ennyi.
Keressed meg és csapjad szájon.
Nem éppen törvényes de rendkívül hatásos módszer. Vagy visszakapod a pénzed vagy mész a sittre.
Köszönöm a válaszod. esetleg kitiltani erről az oldalrol vagy hasonlók?
üdv.
méhészeket védi minden rendelet......
ismerek olyant akinek a városban vannak a méhei, bár az nem olyan trehány mint a laci gyerek szomszédja
nekem is itt vannak a kertben senkit sem zavarnak, egyedül a motoros szegélynyírót nem kedvelik 5-10 méteres körzetükben