Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csalás miatt rendőrségi feljelentést tehetsz, polgári úton perelheted. Nem tudom, mekkora összeg, 50.000 alatt szabs.
az idei évtől megszűnt az önkormányzati rendelet-alkotás az álat-tartási kérdésekben. Ugyanakkor, ha veszélyeztet jelentsd be a jegyzőnél, és ő vizsgálja, hogy a kormányrendeletnek megfelel-e a tartás.
írj egy mailt aztán lesz megoldás
Szia
Azzal a problémával fordulok hozzád hogy vásároltam itt a kepesmotoron egy cross csizmát ami nem teljesen tropa de viszont ezt nem tüntette vel az eladó és mikor megjött postán hozzám akkor egy agyonhasznált szétrepedezett(beázik) foltozott javított csizmát kaptam amit ugy féényképezett hogy ne lehessen látni. telefonon kérdezve jo állapotunak tartotta semmi baja azt mondta aztán tessék mikor megjött volt ám csodálkozás mi ez a sz.... már bocsánat. Szoval én felhívtam és viszsza is küldtem postafordultával ,amit persze megint én fizettem, de nem fogadta a csomagot igy visszajött hozzám. A kérdésem az hogy most mitévő legyek hogy így átvert az eladó. hová tudok fordulni hogy legyen ebböl valami ügy vagy legalább kizárják az oldalrol vagy akármi ha már bebuktam ezt.
köszönettel: egy korrekt motoros

ui.:itt a csizma amit valotlanul hirdetettwww.kepesmotor.hu/krossz_csizm..." title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:oTfyDQrTzvgJ:www.kepesmotor.hu/krossz_csizm..." target="_blank">http://webcache.googleusercont...
Az önkormányzat hozhat méhtartásban rendeletet? - ez a fő kérdésem-

Mivel ugye felsőbb törvényi szabályozás van.

Kertünk végében van méhészet. Persze be van tartva a 4 méter de az kutyát nem érdekli. kocsimosáskor ott repkednek a vízre meg össze vissza szarják a kocsit. Nem egyszer majdnem megdögöltem miatta, és az éven is már most elég komoly jelenlétük van az udvaron.. mindent meg fogok tenni hogy elintézzem onnét bár az öreg megmondta hogy ő mán innen el nem megy , mert jó közel van neki! Jó lenne azért valahogy hivatalosan HA LEHET.
Sok sok ember küzd ezzel a problémával hogy a szomszéd bebassza a kertbe a kaptárokat, és mégsincs semmiféle szabályozás. utcánk mögött végig van egy földút és megvette a cásvó a területet ,s ott van vagy 30-40 ilyen nagy doboz.. amiben a méhek vannak. Rettegve kell az udvaron lenni nyáron annak aki allergiás.
nem......de kérdezz, sokszor nem is kell hozzá értenem A jogszabályokkal képben vagyok. A méheknek a mézét ismerem
Azért kell elmondani valamit, mert te azt képzeled valamiről, hogy az úgy van/volt és mégse.
megmagyarázni azt tudsz.
Mi van vele?
Az még nem jelent semmit
Előzmény !
-a legfrissebb hír is több éves.
- az interneten lehetnek hülyeségek (mint pl te )
-nem olyan dologra lennék kíváncsi ami a neten fent van.
Nem volt a kérdésben NÉV..... a választ is a google adta, nem én
Téged kérdeztelek ?
Háj!

Méh tartással képben vagy valamennyire?
bejelentheted 20 np után is, nincs bírság. De ezen időszak alatt, ha bírság jön, neked kell bizonyítani, hogy nem visszadátumoztátok, hanem tényleg akkor történt az advét.
Ha egy lakcímen laktok akkor nem szoktak kötekedni.
Lassan 5 éve annak, hogy az aktuális motorom anyám nevén van, de eddig sehol nem kérdeztek tőlem semmit, még külföldön sem... Ha nem körözik a vasat és rendben vannak a papírjai, kb. senkit nem érdekel, hogy kinek a nevén van.
Meghatalmazást?
Kölcsönadásit. Kell..... ha nem akar bonyolult magyarázkodásokba keveredni
Lehet rossz helyen kérdezem de úgy gondolom hogy ide való a kérdés.
Egyik barátom egy ETZ-vel jár ami nem az övé hanem kölcsönkapta az egyik haverjától aki külföldön tartózkodik,a forgalmi engedély a barátomnál van és a kötelezőt is ő fizette be,azt viszont nem tudjuk hogy a motor gazdájának kell-e meghatalmazást írnia?
A választ előre is köszönöm.
Ha átíratta semmi.
Én is eladtam átíratta azt szeva, lekerül a névről akkor van gond ha nem íratják.
eladtam a motort. Mi történik ha bizonyos okokból kicsit késve tudom bejelenteni az eladást?tudom hogy 8 munkanapom van rá
igen, ha nem 2013-as a jogsid, akkor beütötték az M-et is. Jogsi alsó sorai közül valamelyik.
Elméletileg ha nem idén teszed le akkor igen.