No az gáz....sokáig tart míg megoldódik...bemész a járási hivatalba(okmányiroda) és bejelented, elkezdik kőrözni adott ideig(1-2 hónap?) és ha nem lesz meg akkor legyártják az újat.....,de idő...
Üdv. Lenne egy nagyon jó kérdésem. Idei évtől az M kategória AM nemzetközi kategória lett. Gondolom ezt visszamenőleg is megkapom ugyanis 2007 óta van meg az M kategóriás jogosítványom. Mivel nemzetközi a jogosítvány és legalább 2 éve megvan, elméletben nem számít kezdő jogosítványnak. Húzhatok utánfutót úgy hogy a B-t 2012-ben szereztem meg?
és egy másik kérdés. http://www.kobela.hu/index.php... lap aljáról idézek
"Az elsőként szerzett nemzetközi kategóriás vezetői engedély a vizsga napjától számított két évig kezdő vezetői engedélynek minősül. A kezdő vezetői engedéllyel motorkerékpáron utas nem szállítható."
Ezek szerint 2 éves M (AM) kategóriás jogsival lehet vinni utast?
Választ előre is köszönöm!
Üdv az Uraknak!
Mostanában hallottam egy kósza hírt, amit nemigen mondanak sehol sem. 2013.01.01.-től a tulajdonodban lévő járművet, összesen egyszer, azaz 1* lehet ideiglenesen kivonni a forgalomból, amíg a tulajdonodban van. Sok ember eddig nem használta télen az autóját, motorját, ezért kivonatta a forgalomból, hogy a használaton kívüli gép(ek) után ne fizessen sem kötelező felelőség biztosítást, sem pedig súlyadót. Tud erről valaki valamit?
Ez nem gesztus csak tudatja, hogy mikó vigyed a pézt.
az asszony is mindig kapja ezeket a leveleket, az tény, ihogy, Ő legalább tudja mikor, jár le az autójáról a műszaki.
Én meg gyakran csak akkor veszem észre amikor hettekel előtte már lejárt, de nem én kockáztatok vele, hanem az autószerelőm
csak 1adalék a témához:én pl.újabban mindig az Autóklubnál vizsgáztatok autót,motort. itt nálunk alig drágább,mint a KF,nem kell bejelentkezni előre,gyorsan megoldják és ami a legfontosabb:egy kedves levélben a vizsga lejárta előtt értesítenek,hogy 2hét múlva lejár a műszaki és felajánlják a szolgáltatásukat.na én főleg ezért ragaszkodok hozzájuk.mivel a családban van pár jármű,nem mindig van észben,hogy mikor jár le.ez szerintem egy jó gesztus
van még valami tiltás asszem....de most nem jut eszembe