Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nevethetsz, de így van. Ami nincs belefoglalva a szerződésbe arra nem vonatkozik a biztosítás.
Vicces is lenne, hogy bejelentem, hogy ellopták giga nagy TV-m, projektort, számítógépet.... és majd kifizetik. Aztán meg nem is volt....
Persze ... és, ha veszek 2 tv-t, akkor egyből hívjam ki a biztosítót, mert 400.000 növeltem az ingóságok értékét
Kijöttek körbeszagoltak, kötöttem egy biztosítást, és fizetem a díját x éve. Kicsi a valószínűsége, hogy megcsapják, leég, stb, de ha mégis, akkor nem egyszerűbb 2 fotó mellé lerakni egy papírt is
Egyszerűbb? Csak gondolod..... sokkal gyanúsabb, hogy gyorsan a nevedre veszel egy motort és ellopják tőled, mert neked van biztosításod a helyre.
Egyébként milyen biztosítás van a helyre? Ingatlan biztosítás semmit nem ér. Ha a benne lévő ingóságok biztosítva vannak (ehhez be kell jelenteni, hogy mik vannak bent), akkor már a tuti más a biztosítás díja a szerződésben benne kell legyen az ingóságra is vonatkozó biztosítási fedezet.
Ezt nem kő íratni
Robesz.
Használva nem lesz, így biztosítás minek.
Gondoltam egyszerűbb, ha 1 kézben van a motor és a biztosítás
15 napon belül át kell íratnod ha adásvételivel átveszed (megveszed).
Milyen szarozás?
Szerezz tanúkat, akik bizonyítják neked, hogy mit tároltál ott ha esetleg ellopják........ de elég nehéz ügy lenne utána, mert fizetni tuti nem akarnának a biztosítónál. Elkezdenének nyomozni, hogy nem-e trükk van a dologban, ebben biztos lehetsz.
Üdv !

Elszállásolnék egy gépet .... biztosítás van a helyre, de mi van ha megcsapják ?
Arra gondoltam, hogy adásvételin "megveszem", tavasszal meg "visszavásárolják". Fölösleges, vagy így kevésbé lesz szarozás, ha gond van ?
Kedves crazyJoe!

Kérlek, ha tudod, kicsit pontosítsd azt az általad említett kb. 1,5km szakaszt, ahol nincs vadháló. Meg szeretném nézni, mert érdekes lehet a januári tárgyaláson. Írnál a Te balesetedről részletesebben? Mi történt és mi lett a végkifejlet?
Mindenkinek egyébként Kellemes Karácsonyi Ünnepet Kívánok!

Neked előre is köszi a választ!

Üdv!
Nincs már ilyen
máshonnan is oda tudok menni, mert ahonnan fényképeztem jobbra parkolók vannak.az a kis utca aminek más színű a térköve csak üzletsor.gondolom azért van ott a tábla h ne járkáljanak ott át a motorok, de a tulajok odavihetik az árut.büntetés nem volt.rendőr jött oda.büntetni akart, aztán elengedett.mindegy,legközelebb arrébb teszem
Vissza a jogi témákhoz: igaz az, hogy magyar lakcímmel rendelkező magyar állampolgár külföldi rendszámú nem saját járművet Magyarországon csak 24 óráig vezethet?

Találtam ezt a totalcar-os cikkket: http://totalcar.hu/magazin/koz...

Tudja valaki, hogy ez még most is ígv van-e, mi az érvényes jogszabály? Ugyanis Belgiumban lakom és dolgozok, az autóm belga rendszámú; eszerint ha ezt odaadom a feleségemnek, aki nyáron le akar menni Magyarországra a gyerekekkel, akkor:
- hiteles fordítással kell rendelkeznie az autó összes papírjáról
- hiteles fordításokkal kell bizonyítania, hogy életvitelszerűen tartózkodunk kint (munkaszerződés, lakcímigazolás stb.)
- még ezzel együtt is max. 24 óráig tartózkodhat az országban!

Ha meg ellenőrzéskor nincs mindenről papírja és hiteles fordítása, az autó papírjait elveszik, rendszámot szintén. De nagyobb baj az, hogy 24h alatt kell eljutni az osztrák határtól Debrecenig meg vissza, családlátogatással együtt, különben szintén jönnek a szankciók (ja és több százezres bírságokat szabnak ki).
Smaci?! Ezt vajon hol olvastad...? Vagy csak éhes disznó makkal álmodik...? :)

Na mindegy, először gondoltam komolyan elkezdek beszélgetni veled, de végigolvasva az elmúlt napok áradatát, hát... letettem róla, úgy látom nincs kinek beszélnem. Csak remélni tudom, hogy nem veszed magad ennyire komolyan, mint ahogy előadod. Kellemes ünnepeket.
Fura egy bolygóközi hartzos vagyol te ...
Szórakoztató ?
Ezek szerint nem próbáltad még a saját tenyérbe szarást
Zolcsikához képest, május elsejei szeretet ünnepe az
Én is csak olvastam, és ezúttal nem folytam bele - nehéz volt megállni -,
mert egész egyszerűen hányok ettől a baromtól De egyre szilárdabb a meggyőződésem, hogy ez az "ember" nagyon-nagyon beteg, és csak szánalmat érzek iránta. Téged
végig olvaslak benneteket, csak én ilyen alakokra mint ez, nem vesztegetek időt.
Maci biztos díjazni fogja ezt a kis diskurzust, ha legközelebb erre jár
Nemáááá.
Engem szórakoztatsz.
megint be kell vonulnod kezelésre
vigyázz magadra nagyon, és ne vagdosd magad össze-vissza.
segíteni fognak, és hátha ez az új sokkolós módszer beválik.
reméljük a legjobbakat. szia
Na megkajáltam!
Kellemes Ünnepeket,és új évet kívánok nektek!
Már nem leszek 2 hónapig!
uncsi az lfp mi?
Laci!nem veszed észre magad?
jaaj,de szar volt ez a szöveg is,de hát te nem tudsz mást